• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
Benle bir evlenenlerin yakinlarimin cocugu oldu ,cok üzülüyorum cok istiyorum kendimi bildim bileli hep bi cocugum olsun istedim bi kızım olsun istedim olmuyor, belki erken daha ama oyle hevesleniyorum ki heves derken yanlis anlaşılmasın baska bisey bu, neler denedim soğan kürü incir kürü çörek otu kuru, esime de keciboynuzu kürü olmadi afedersiniz her pozisyon ,ayaklarimi tavana kaldirmam bile ise yaramadi ne olur yardimci olun. Esim ürolojiye görünmüyor işten izin alamiyor alsada gitmez zaten , komsular bi yandan kaynanam bi yandan daha cocuk yok mu diyor , he varda gizliden dogurup sakladim eve gercekten bunaldim , evde yalnizim ailemden de uzagim cidden aglamaktan bıktım

Benle bir evlenenlerin yakinlarimin cocugu oldu ,cok üzülüyorum cok istiyorum kendimi bildim bileli hep bi cocugum olsun istedim bi kızım olsun istedim olmuyor, belki erken daha ama oyle hevesleniyorum ki heves derken yanlis anlaşılmasın baska bisey bu, neler denedim soğan kürü incir kürü çörek otu kuru, esime de keciboynuzu kürü olmadi afedersiniz her pozisyon ,ayaklarimi tavana kaldirmam bile ise yaramadi ne olur yardimci olun. Esim ürolojiye görünmüyor işten izin alamiyor alsada gitmez zaten , komsular bi yandan kaynanam bi yandan daha cocuk yok mu diyor , he varda gizliden dogurup sakladim eve gercekten bunaldim , evde yalnizim ailemden de uzagim cidden aglamaktan bıktım
Lütfen ne denediyseniz yazin, ozellikle hamile kalanlar yazin nolur

Hiçbirsey denemedim, çok uzun zaman sonra oldu. Olacağı varsa oluyor, hiçbir zaman da dışarıdan konusanları önemsemedim. Çok aşırı bir isteğim olmadığı için kafama da takmadım
Bence en büyük etken bu

Gebe kalmayla ilgili en büyük sorunlardan birş kafaya çok fazla takmak.
Rahat kafa olmadan olmaz.
Ama eşinizin de bi görünmesi lazım
Siz doktora göründünüz mü?

Melek Hanım, çocuk iki kişiyle oluyor. Eşinizde problem olabilir, neden gitmiyor? Siz gittiniz mi ne dediler? Hem yaşınız daha o kadar ufak ki, o kadar çok seçenek var ki, lütfen kendinizi yıpratmayın.
Ben gittim hormonlarim yumurtalik rezervim iyiymis adetin 3. Gunu gel dedi bu ayda tam adet olamadim zaten, esimde isten kalamiyor izin vermiyolar, yaşım ufak ama sonrasi icin cok tedirgin oluyorum

Hiçbirsey denemedim, çok uzun zaman sonra oldu. Olacağı varsa oluyor, hiçbir zaman da dışarıdan konusanları önemsemedim. Çok aşırı bir isteğim olmadığı için kafama da takmadım
Bence en büyük etken bu

Gebe kalmayla ilgili en büyük sorunlardan birş kafaya çok fazla takmak.
Rahat kafa olmadan olmaz.
Ama eşinizin de bi görünmesi lazım
Siz doktora göründünüz mü?
Ben gittim hormonlarim yumurtalik rezervim iyiymis adetin 3. Gunu gel dedi bu ayda tam adet olamadim zaten

Aslinda basta biraz taktim kafama sonra nasip dedim biraktim simdi yine aklimi kurcaliyor, erken gebelik testi yapmıştım cok silik bi cizgi cikmisti normal test yaptim cizgi cikmadi 18 . De adet olmam gerekiyodu tam olamadim suan da kahverengi lekelenme var umudum hic yok gebelik icin yarin kan vercem sadece

Ben gittim hormonlarim yumurtalik rezervim iyiymis adetin 3. Gunu gel dedi bu ayda tam adet olamadim zaten, esimde isten kalamiyor izin vermiyolar, yaşım ufak ama sonrasi icin cok tedirgin oluyorum
Düzenli mi reglleriniz? Ne kadar süredir deniyorsunuz? Eşinizi bir şekilde ikna etmelisiniz. Sorun iş değil, sorun zihniyeti gibi geldi bana;çünkü kendiniz yazmışsınız, izin alsa bile gitmez diye…

Ben gittim hormonlarim yumurtalik rezervim iyiymis adetin 3. Gunu gel dedi bu ayda tam adet olamadim zaten

Aslinda basta biraz taktim kafama sonra nasip dedim biraktim simdi yine aklimi kurcaliyor, erken gebelik testi yapmıştım cok silik bi cizgi cikmisti normal test yaptim cizgi cikmadi 18 . De adet olmam gerekiyodu tam olamadim suan da kahverengi lekelenme var umudum hic yok gebelik icin yarin kan vercem sadece
Aa umutlandırmak istemem ama normal testte çıkmayabilir
Yarın mutlaka kan verin, benim normal teste çok geç düştü 2. Çizgi
Testin fotosu var mı?

Düzenli mi reglleriniz? Ne kadar süredir deniyorsunuz? Eşinizi bir şekilde ikna etmelisiniz. Sorun iş değil, sorun zihniyeti gibi geldi bana;çünkü kendiniz yazmışsınız, izin alsa bile gitmez diye…
Reglim duzenli 1 senedir deniyoruz her yumurtlama donemlerinde özellikle, tüp bebek icin para gidecegini dusunuyor, cunku eltimin bebeleri tup bebekle oldu ikiz çocukları var suan 2 yasina girecekler en son 20 bin dediler belki abarti belki degil bilmiyorum

Reglim duzenli 1 senedir deniyoruz her yumurtlama donemlerinde özellikle, tüp bebek icin para gidecegini dusunuyor, cunku eltimin bebeleri tup bebekle oldu ikiz çocukları var suan 2 yasina girecekler en son 20 bin dediler belki abarti belki degil bilmiyorum
İyi de belki tüp bebeğe ihtiyacınız yok nerdne biliyor ki bunu
Belki çok basit bir sekilde çözülecek belki hiç sorun yok

Aa umutlandırmak istemem ama normal testte çıkmayabilir
Yarın mutlaka kan verin, benim normal teste çok geç düştü 2. Çizgi
Testin fotosu var mı?
Sinirlendim attim testleri normal testin yok ama erken gebeligin var oda belli belirsiz zaten belki kuruma izidir cunku yaptim koydum en fazla 15 dk gecmistir belki 10

Eklentiler

• 20220521_123421.jpg
    20220521_123421.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 20220521_123343.jpg
    20220521_123343.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220521_122116.jpg
    20220521_122116.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 79
Sinirlendim attim testleri normal testin yok ama erken gebeligin var oda belli belirsiz zaten belki kuruma izidir cunku yaptim koydum en fazla 15 dk gecmistir belki 10
Yarın kan verin mutlaka. Çizgiyi ben de görüyorum
olabilir de
Lekelenmeyi takmayın kafanıza yerleşme kanaması olabilir
Ben yaşadım çünkü
Regl oldum sanmıstım

Peceteyi silince kirmizi geldi sanirim belkide pembe hic bilmiyorum yasamadim hic böyle bisey ama pedde kahverengi leke
Rengi pek mühim değil, arkadaşım kırmızı yaşadı ben kahve.
Yoğunluğundan ayırt edebilirsiniz ancak.
Yarın kan verin bence, umarım vardır.

Tüp bebeğe gelene kadar birçok basamak var, yaşınız daha çok ufak. Yumurtlama takibi için ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Folik asit, d vitamini ve Maxijuno desteğiyle, sağlıklı beslenme öneririm. Ama dediğim gibi tek taraflı değil, eşinizin spemlerinde sıkıntı olabilir, morfolojik olur sperm sayısı olur. Sperm sıkıntılıysa istediğiniz kadar iyi yumurtalarınız olsun.

Tüp bebeğe gelene kadar birçok basamak var, yaşınız daha çok ufak. Yumurtlama takibi için ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Folik asit, d vitamini ve Maxijuno desteğiyle, sağlıklı beslenme öneririm. Ama dediğim gibi tek taraflı değil, eşinizin spemlerinde sıkıntı olabilir, morfolojik olur sperm sayısı olur. Sperm sıkıntılıysa istediğiniz kadar iyi
Evet doktorda dedi ilacla olmadi asilamayla en sonda tup bebek ama once esiniz gitmeli dedi, ovulasyon testi kullanmiyorum ama uygulamalardan takip ediyorum hep hic kullanmadim nasil olur diye de bilmiyorum

Ne kadar oldu evleneli?
1 yıl korunmadan çocuk olmazsa doktora gidilmeli.
Siz tahlil filan vermişsiniz eşiniz gitmeli doktora mutlaka.

Back