Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi cevaplarmısınız lütfen özellikle deneyimli kişiler;)
mrb arkadaşlar direk konuya giriyorum benim adetime 4gün var ve 1hafta önceden adet ağrısı gibi ağrılarım oldu birde çok şiddetli başım döndü birde arada sol kasığımda cok hafif batma hissediyorum acaba noluyor?
cnm bende de olmuştu kasılmalar ve batmalar adetime yakında adet sancısı gibi sancılar oldu ve hamile olduğumu öğrendim doktora gittiğimde de doktor yeni hamileliklerde böyle şeyler normal dedi belki sende hamilesindir ve bu yüzden oluyodur
gebelik belirtisi olabilirde olmayabilirde.ben ilk gebeliğimde tam 8 ay tüm belirtileri yaşadım ve tam bıratığım anda 9 ayda hamile kalmışım haberim bile olmadı.bunu öğrenmenin tek yolu test yaptırman olur canım.
mrb arkadaşlar direk konuya giriyorum benim adetime 4gün var ve 1hafta önceden adet ağrısı gibi ağrılarım oldu birde çok şiddetli başım döndü birde arada sol kasığımda cok hafif batma hissediyorum acaba noluyor?
yani olabilirsinde olmayabilirsinde tatlım benimde arada bi batma ve kısa süren adet sancısına benzer sancılarım oluyodu ve en önemlisi gösügüslerim normal adet öncesindede şişerdi ama bu kadar şiştigini ve agrı - acı yasadıgımı hatırlamıyorum hee bide gögüşlerimin üstündeki damarlar çok net gözüküyodu
aaa hiç öyle deme canım bunun en iyi örneği benim bence bende 4 ay uğraştım hamile kalmak için :18: olmadı sonra da yeter artık korunucam dedim sadece bana göre yumurtlama dönemimde korundum ama hamile kaldım meğer geç yumurtlamam olmuş benim