bi byük nasihatına ihtiyacım var!!!

comez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
2
0
35
Ablalarım sizden istediğim bana akıl verin napacağımı bilmiyroum.
konu şu:Bi erkek arkadaşım vardı 2 gün öncesine kadar benimle olmak isteyen biriydi. 1 ay boyunca gezdik dolaştık eğlendik ve bana ( ailevi problemlerim vardı ) benimle gel evlenelim dedi ben gitmedim ama ondan sonra yiine görüşmeye devam ettik 2 gün önce duydum ki kız kaçırmış ve 1 ay içinde düğünleri olacak :KK43: . onun çalıştığı yerde herkez bizi sevgili biliyordu kız kaçırınca itibarım 2 paralık oldu. düğün gecesi iş arkadaşları yne orda olacak ve benim itibarımı kurtarmam gerekiyor ne yapmam lazım onu için bana akıl verin... lütfennnnn :'(

Bu saatten sonra yapabileceğin pek fazla bir şey yok.
İtibar konusuna gelince senin için bir sorun yok bence. Sen bekar bir insansın.
İstediğinle arkadaşlık kurabilirsin, kafa yapın uymadığında da devam ettirmeme kararı alman kadar doğal bir şey olamaz.
Bence hakkında hayırlısı olmuş böyle bir insandan zaten eş yada sevgili olmazmış
:1closedeyes:

Yapabileceğin hiçbirşey yok. Onlar yokmuş gibi davranıp, suskunluğunu
korumak seni daha asil yapacaktır. Gidip onlarla münakaşa edecek değilsin.
Yolu açık olsun de okadar.
Sonuçta sizinde geçmişiniz çok uzun değil ki ! Altı üstü 1-2 ay beraber
olmuşsunuz. Hırsa yapacak bir konu değil. Üstüne gidersen zararlı
çıkarsın....

yapacağın birşey yok canım..
senin itibarına olan bişey yok hayatına kaldığın yerden devam ediceksin..
hepimiz birileriyle arkadaşlık ediyoruz ama hemen evlenmiyoruz onun derdi evlenmekmiş herhalde..kurtulmuşsun ne diyeyim..

Cnm bunun için üzülme sevin bile yaramazın tekiymiş, ortada kurtulacak bir itibar oldugunuda düşünme yerimseniben

susup hiç bulaşmamak eniisi olucaktir die dşünüyorum.. ne kadar az konuşursan o kadar ii..

itibarına ne oldu ki canım?evlilik teklifini kabul etmedim ki zaten isteseydim evlenirsdim bana göre değildi der geçersin umursamaz davran...

Yani hem seninle hemde kız kaçırıyorr .. Bırak sen neden itibarını kurtaracakmışsınkii adam olmayan o..
Böyle bir beladan kurtuldugun için şükret canım.. bu günler süslen püslen dışarıra mutlu görün okadar.. üzülmeee şükrett

Ablalarım sizden istediğim bana akıl verin napacağımı bilmiyroum.
konu şu:Bi erkek arkadaşım vardı 2 gün öncesine kadar benimle olmak isteyen biriydi. 1 ay boyunca gezdik dolaştık eğlendik ve bana ( ailevi problemlerim vardı ) benimle gel evlenelim dedi ben gitmedim ama ondan sonra yiine görüşmeye devam ettik 2 gün önce duydum ki kız kaçırmış ve 1 ay içinde düğünleri olacak :KK43: . onun çalıştığı yerde herkez bizi sevgili biliyordu kız kaçırınca itibarım 2 paralık oldu. düğün gecesi iş arkadaşları yne orda olacak ve benim itibarımı kurtarmam gerekiyor ne yapmam lazım onu için bana akıl verin... lütfennnnn :'(

bencede çok fazla büyütüyorsun gibi geldi..1 aylık bir arkadaşlıkta ne oluduki itibarınızı kurtarmanız gerekiyor anlayamadım...ama sizin yapacağınız tek şey hiçbirşey olmamış gibi düğüne gidip,eğlenmek ve onları tebrik etmektir.ve bundan sonrada herkese hemen inanmayın diyebilirim...
sevgiler...

sen itibarını düşünme o isanlarda muhattap olma boşver kendini böyle bir insandan erkenden kurtardığın için mutlu ol......
iyi ki şimdi ortaya çıkmış gerçek yüzü

tatlım
boşversene sen adamdan kurtulduğuna bak
ne kız kaçırma evlenme meraklısıymış buda
düğüne gitme
yada illaki gitmen gerekiyosa git
ama bunda büyütülecek bişey yok 1 ay bişey değil hırs yapma yani
boşverr

bence sen öncelikle öyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin ayrıca fazla bir süre olmamış bence tebrik et arkadaşlarının yanında mutluluklar dile ve üzgün bile olsan belli etme hakkından hayırlısı olsun

canım benim... yapacağın aslında bişi yok...sen ;sana edilen etklifi geri çevirmişsin...değil mi.. çok sorarlarsa söylersin...hem adamin derdi evlenmekmiş.. allah allah acelesi neymiş acaba.yangından mal kaçırır gibi..
.bence çok şanslısın ... itibarınada bişi olmadı sen sadece sana yapılan bi evlilik teklifini geri çevirdin....bişi yokmuş gibi davran ve hatta tebrik et...

canım itibarı kurtarmayı bırak,sen kendini kurtarmışsın yetmez mi?
yangından mal kaçırır gibi evlenmek mi olur?

bence kendine yeni bir erkek arkadasi bul tak koluna birlikte dugune gidin:)

Düşünceleriniz için sağolun beni yalnızda bırakmadığınız için teşekkürler. Düğüne gideceğim ve bütün sevimliliğimle eğleneceğim. beni kaybettiğine de pişman olacak.
GENCİM GÜZELİM ONUN GİBİLERİNİ SIRASINA DİZERİM bundan sonra. :) ilk günkü gibi değilim ve artık beni üzeni bende üzmeye karar verdim.Kötü Kazen

öncelikle ucuz atlatmışsın canım ya kararsız biriymiş kararlı olduğu tek konu kız kaçırmakmış bu kız sen olmadığın için şükretmelisin...

ikinci meseleye gelince üzmek istemen bile anlamsız.. düğününe bile gitme bence umursama aksi halde yanlış anlaşılabilirsin hem kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsinki.. umursamamak en büyük cezadır.. etrafdakilerde istediğini düşünsün sen ona karşı hareketlerinle etrafındakilere hiç bişey ispatlayamassın.. umarım hayırlı olmuştur bu senin için ..

X