• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

sinbo alma :1::1::1:

aldığım zaman fakir iyi demişlerdi de 50 liraydı almamıştım. (sinbo 20tl)
şuan araştırmalardayım :1::1:

acaba diyet gruplarına mı sorsak:27:

bizim evdeki de sinbo :63:
lo lo yazıp duruyo uyuz şey :47: nemli ortamda duruyordu acaba ondan mı oldu her neyse . fakir aklımda bulunsun:9:

merhabaa ,

Bende diyetteyimmm 69 ile başladım.sabah tartıldım 65,6 olmuşumm haftasonlarım zor geçiyo hafta içi daha iyi :)

bizim evdeki de sinbo :63:
lo lo yazıp duruyo uyuz şey :47: nemli ortamda duruyordu acaba ondan mı oldu her neyse . fakir aklımda bulunsun:9:

annemin de hep banyoda duruyor ama onun birşeyi yok.
lo demek pili bitmiş demek değilmi ?:44::44::44:

bende de arada lo yazıyor arada fazla tartıyor.:1::1::1:
bir keresinde 55 tartmıştı beni. ama o zaman yanlış tarttığını hiç düşünmemiştim :1::1::1:
fazla tartınca şüphelendim :37:

merhabaa ,

Bende diyetteyimmm 69 ile başladım.sabah tartıldım 65,6 olmuşumm haftasonlarım zor geçiyo hafta içi daha iyi :)

ne kadar zamanda verdin 3,4 kilo:53:

bir keresinde 55 tartmıştı beni. ama o zaman yanlış tarttığını hiç düşünmemiştim :1::1::1:
yokk looooo yazıyo sonra 8888 :1::1:

sonra abidik kubidik yer degisince kg değişiyo :9:

az gösterince can:21::27:

Oyam diğer forumlara bakıyorum ; rowenta,arzum ve tefal iyi diyorlar. millet kas + yağ ölçümü de yapıyormuş :27:

kilo.gif
bir de bize benzer yorumlar da var ; mesela ; 3-4 sene önce sinbonunkinden almıştım bir çıktığımda 90 der, 10 dk sonra çıkarım 88 der bilmiyorum diğerlerinde de aynı mı bu durum

:60: :60:

ne kadar zamanda verdin 3,4 kilo:53:

1 ayda verdim dahada vermem gereken 7,6 kilo var :5:

Bende sinbo kullanıyorum ama sorun yaşamadım 2 yıldır (garantisi doldu heran yaşayabilirim :40: )
hem evde tartılıyorum hem annemde sağlama yapıyorum emin olmak için :21:

benim tartım da sinbo:15: lo yazışı çıkmaya başladı bende de ki daha bir yıl bıle olmadı.. ama yanlış tartma ihtimalini hiç düşünmemştm başka bır arkadaşta falan tartılayım bari

benim tartım da sinbo:15: lo yazışı çıkmaya başladı bende de ki daha bir yıl bıle olmadı.. ama yanlış tartma ihtimalini hiç düşünmemştm başka bır arkadaşta falan tartılayım bari

benimki fazla tartıyordu.
annemlerde tartıldıgımdan 3 kg fazla gösteriyordu.

oyanın dediği gibi de dk basında kilo artısı olabiliyordu :60:

Oyam diğer forumlara bakıyorum ; rowenta,arzum ve tefal iyi diyorlar. millet kas + yağ ölçümü de yapıyormuş :27:

kilo.gif
bir de bize benzer yorumlar da var ; mesela ; 3-4 sene önce sinbonunkinden almıştım bir çıktığımda 90 der, 10 dk sonra çıkarım 88 der bilmiyorum diğerlerinde de aynı mı bu durum

:60: :60:

Eee anlamadım. rowenta arzum da mı bi başka bi başka tartıyormuş :26:

bu topiği hiç görmemişim:30::30::30:

inşallah herkes istediği fit vücuda kavuşur:124::124::124:

ukalalık gibi anlaşılmazsa benim fikrim kilo olayı tamamen psikolojik. . ben "yesem de kilo almıyorum" fikri bana yerleştiğinden beri almıyorum.

kaç paralık düşünüyorsun ?
max. 50 tl :9:
eşimde pil alayım diyo alsa ne olcak sanki dogru tartıyor.
sinirlerim yay gibi. yaza dek fit olmam lazım :27:

bu arada dünkü menüm,

sabah: necafe

ara;nescafe

öğle; tost yarım

ara; mandalin 1 adet

akşam; yarım kase kısır,tursu

ve çay

su :1 litre :ssz:

max. 50 tl :9:
eşimde pil alayım diyo alsa ne olcak sanki dogru tartıyor.
sinirlerim yay gibi. yaza dek fit olmam lazım :27:

bu arada dünkü menüm,

sabah: necafe

ara;nescafe

öğle; tost yarım

ara; mandalin 1 adet

akşam; yarım kase kısır,tursu

ve çay

su :1 litre :ssz:

Kizlarrr dayanamadim hamis kalayim dogurayim sonra diyordum ama dayanamadim krizlere giriyorum dun gece bir karar aldim ve basladim sabah sadece iki dilim ekmekle yapilmis tost yedim bir kupa cayla bir saat sonra falan nescafe ictim aralarda su iciyorum birazdan bi cikolata yicem cayla ogleden sonra yogurt yicem belki bir dilim ekmekle ekmek yememeye caliscam aksamda yine salata tarzi yada yogurt banko tartilmadim tartilmicam kiyafrtlerimden anlicam ve goruntumden inaniyorum olacak basaracagiz fit olacagizzz :)) kesin kararliyim

Selam Kızlar :3:

Dünkü menüm
Sabah yarım simit çay

ara neskafe

öğlen çok az nohut ve pilav ve yoğurt

ara neskafe

akşam
peynir - zeytin ve çok az simit
2 fincan çay

çok az kabak çekirdeği
1 lt su

bu topiği hiç görmemişim:30::30::30:

inşallah herkes istediği fit vücuda kavuşur:124::124::124:

ukalalık gibi anlaşılmazsa benim fikrim kilo olayı tamamen psikolojik. . ben "yesem de kilo almıyorum" fikri bana yerleştiğinden beri almıyorum.

yok canım yaa evlendiğimde bende aynı fikirdeydim.
iş yerinde tatlılar börekler yerdim ama kilo almazdım.
çünkü 4 saatim yolda geçerdi. feriota hergün koştur koştur giderdim.
eritirdim. evlendim hareketler kısıtlandı. vs vs artık su bile yarıyor...
tabiki hala yesemde kilo almıyorum. ama sağlıklı beslenmek istiorum düşüncesindeyim :1:

Kizlarrr dayanamadim hamis kalayim dogurayim sonra diyordum ama dayanamadim krizlere giriyorum dun gece bir karar aldim ve basladim sabah sadece iki dilim ekmekle yapilmis tost yedim bir kupa cayla bir saat sonra falan nescafe ictim aralarda su iciyorum birazdan bi cikolata yicem cayla ogleden sonra yogurt yicem belki bir dilim ekmekle ekmek yememeye caliscam aksamda yine salata tarzi yada yogurt banko tartilmadim tartilmicam kiyafrtlerimden anlicam ve goruntumden inaniyorum olacak basaracagiz fit olacagizzz :)) kesin kararliyim

hamile kalmadan önce zayıflaman senin için daaha iyi olmaz mı zaten. gebeliğin rahat geçer.
şker sorunun olmaz. vs vs... diyet yapıcam diye sağlıksız beslenip vücudunun direncini kırma.sağlıklı diyet yap :34:
bebişe lazım olacak.:49:

ASLI ben 65 70 e kadar çıkabilirim sanırım. dün eşime sordum. doğru tartıyor ki deddi.
sabah mj atmış istersen gidip alalım tartı demiş:52:

Back
X