• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Oyam hangi marka alacaksın?
ben su arzumun kitle ölcümünü yapana vuruldum ama alanlar kitle ölcümünü dogru yapmıyor demişler :1:

yaza kadar fit olmak istiyorum sonbaharda :emir_bebek: istiyor gibiyiz. yani hem kendim icin hem bebek icin saglıklı olmam lazım.. daha önce 4 ayda 12 kg verdim. ama sürekli spor ve tatlı haftada 1 gün catal ucuylaydı..
şimdi iradem yok ya :24:

dün ne yedim.

sabah
birşey yemedim.

ara

yoğurt

bu sırada çikolata ikram ettiler. yuvarlak fındığın üzeri kaplı olanlar var ya minnaklar.
yemedim :45::45::45::45: durun bakalım diyetteyim dedim :52::52:

öğle (yemekte nohut pilav vardı ama sevmediğim için yemedim)
baharatlı yoğurt
salata
yarım kase çorba

ara da birşey yemedim sanırım.

1 litre limonlu su.
1 bardak yeşil çay.

akşam
bir büyük dilim somon balığı (fırın poşetinde)
yarım havuç.
üç dal karnı bahar
iki dal brokoli (hepsi fırın poşetinde pişti.)
salata
bir kırıktan da az ekmek.

Günüm için yaptığım kurabiye hamurundan yedim yani yaklaşık olarak iki kurabiye yemişimdir :47:
bari pişmiş kurabiye yesem ama hamuru daha güzel geliyor :27::27:

40 saniye plank challenge (5. gün) yaptım.
60 tane otur kalk (squat challenge 2. gün) yaptım.

bu arada instagramda bir grup varmış annem katılmış. zayıflama yarışması yapıyorlarmış..
ona da katıldım :52::52:

Oyam hangi marka alacaksın?
ben su arzumun kitle ölcümünü yapana vuruldum ama alanlar kitle ölcümünü dogru yapmıyor demişler :1:

yaza kadar fit olmak istiyorum sonbaharda :emir_bebek: istiyor gibiyiz. yani hem kendim icin hem bebek icin saglıklı olmam lazım.. daha önce 4 ayda 12 kg verdim. ama sürekli spor ve tatlı haftada 1 gün catal ucuylaydı..
şimdi iradem yok ya :24:

bende arzum düşünüyorum. daha uygun diğerlerine göre.
ölçüm cihazlı mı alsam bilemedim :44:
dün bir arkadaş dijital olmayan al daha iyi ölçüm yapıyor dedi kafamı karıştırdı :31:

aslı az önce instagramdaki kilo fotoğrafımı gördüm ve kendimden utandım :52::52::52:

benim tartı king markaymış :53::53::53::53:

Günaydın Kızlar :3:

Dünkü menüm

Sabah neskafe

ara yine neskafe ama yanında yarım kek

öğlen
1 kaşık makarna
yoğurt

ara bişi yemedim

akşam 3 tane kaşarlı köfte
iki çatal patates kızartması
ayran

iki kaşık fırın sütlaç

1 lt su

asli neden gri:26:

Kizlar :5: kilo verip hamile kalayim derken bu gidisle maximum kilomda hamile kalacagim:43: en son 4 sene önce gördüğüm kilodayim.. nasil bu kadar aldim onuda anlamadim.. ne yapacagim ya:5: ya hamileysem diye de spor yapamiyorum, yesil cay da icemiyorum..

Artik ekmegi sadece sabah yiyorum, aksam yemekten sonra bisey yememeye basladim.. agir bi diyet yapamam bebek düşündüğüm icin.. napsam ki:26:

asli neden gri:26:

Kizlar :5: kilo verip hamile kalayim derken bu gidisle maximum kilomda hamile kalacagim:43: en son 4 sene önce gördüğüm kilodayim.. nasil bu kadar aldim onuda anlamadim.. ne yapacagim ya:5: ya hamileysem diye de spor yapamiyorum, yesil cay da icemiyorum..

Artik ekmegi sadece sabah yiyorum, aksam yemekten sonra bisey yememeye basladim.. agir bi diyet yapamam bebek düşündüğüm icin.. napsam ki:26:

Kuzum :29: bence diyetisyene gidip onun kontrolünde başlamalısın :31: şimde ne desek bebiş için iyi olmaya bilir...
Düzenli ve iyi beslenmende gerek bence iki ay gitsen düzene girer

Kuzum :29: bence diyetisyene gidip onun kontrolünde başlamalısın :31: şimde ne desek bebiş için iyi olmaya bilir...
Düzenli ve iyi beslenmende gerek bence iki ay gitsen düzene girer

mutsuzum cok:43:

Aslinda ekmegi tamamen kessem tatlilari da kessem :26: sonucta bunlar bebege de faydali degil ki dimi:26: aksam yemekten sonra da bisey yemesem.. en azindan kesin bi hamilelik haberine kadar böyle yapsam :26: hamile kalirsam zaten kilo veremem sanirim bu bebek icin iyi olmaz.. o zaman hamile diyeti yaparım, o nasil biseyse artik :27: sadece bebegin kilo almasi icin ne yapılacaksa yani :31:

mutsuzum cok:43:

Aslinda ekmegi tamamen kessem tatlilari da kessem :26: sonucta bunlar bebege de faydali degil ki dimi:26: aksam yemekten sonra da bisey yemesem.. en azindan kesin bi hamilelik haberine kadar böyle yapsam :26: hamile kalirsam zaten kilo veremem sanirim bu bebek icin iyi olmaz.. o zaman hamile diyeti yaparım, o nasil biseyse artik :27: sadece bebegin kilo almasi icin ne yapılacaksa yani :31:

Tamam o zaman öyle dene ekmeği kes tatlıyı kes zaten bizi bu hale getiren onlar değil mi o zaman zayıflarsın...

Ben ne güzel onu kes bunu kes diyorum da bunu kendim niye yapamıyorum ki :60: :60:

Tamam o zaman öyle dene ekmeği kes tatlıyı kes zaten bizi bu hale getiren onlar değil mi o zaman zayıflarsın...

Ben ne güzel onu kes bunu kes diyorum da bunu kendim niye yapamıyorum ki :60: :60:

56 kiloydum en son sonra adet donemimde 58 oldum:27: siskinliktir gecer dedim ama gecmedi :43: ben en son universite 2.siniftayken 58 olmustum ve bu kiloyu gördüğümde hemen diyete baslayip 50 kiloya kadar düşmüştüm ama uzun bi sürede tabi ayda 2 kilo anca veriyordum.. metabolizmam sagolsun :47:

uzun zamandır gelmeye yüzüm tutmuyor valla hiiiç menüleri yazmayayım ben ,
adet, diş ağrısı derken canım sıkıldıkça bişeyler yiyorum:2:
yarın bi kilo bildirimi yapaym sizlere artık :31:

Selam sessiz diyet topiği yoğundum gelemedim :9:

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmadım

ara neskafe

öğlen çok az pilav ve yoğurt

ara bir dilim baklava - 1 fincan çay

akşam kocaman bir kase salata :16:

2 tanecik cips

1 lt su o da zorla içtim hiç susamıyorum ya..

bu sabah 57,7. kırılmadı gitti şu 57 li rakamlar :27:

oya azmini görüyorum, bence sen güzel kilolar vereceksin :41: :34:

bende sonunda yeniden 57leri gördüm .. bu sayıyı gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi, ta ki 58 olana kadar :27: daha çok insin istiyorum :43:

oya azmini görüyorum, bence sen güzel kilolar vereceksin :41: :34:

bende sonunda yeniden 57leri gördüm .. bu sayıyı gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi, ta ki 58 olana kadar :27: daha çok insin istiyorum :43:

ah ahhh azim var ama sonuç yok. dün akşam koy verdim gitti. iki dilim muhallebili tatlıyı indirdim mideye :52::52:
has ettim, oh ettim, iyi ettim :52::52::52::52:
annemin ameliyatından sonra farklı yönteme geçeceğim.

bu rakamları bir daha hamile iken görmeyi ve sonra bir daha görmemeyi dileyelim bence :34::34::34:

[table="width: 500"]
[tr]
[td]1.00 x 1 Adet Ay Çekirdekli Simit [/td]
[td]250 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası[/td]
[td]108 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) [/td]
[td]18 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte [/td]
[td]195 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.00 x 1 Adet (65gr) Solevita Dürüm Çiğ Köfte (Etsiz-Acılı) [/td]
[td]139 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) [/td]
[td]160 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]0.25 x 1 Paket Ülker Hanımeller Çokodamla Bisküvi[/td]
[td]107 kcal[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alınan Kalori Toplamı[/td]
[td]977 kcal[/td]

[/tr]
[/table]

eskiden 2000 kalori aldığımı düşünürsek, epey düşürmüşüm:56:

Kızlar 59,8 kg ile bende aranıza katılıyorum :30: Çok değil bundan 9 ay önce sadece 53 kiloydum :14: Çok şükür ki evliliğin kilodan başka getirdiği kötü bişey yok :69: Azimliyim Sağlıksızda olsa 1 ay içinde eski kiloma geri dönmeyi hedefliyorum

İşte bugün öğlene kadar yediklerim :

[1] Badem 5 gr (adet) 29
[2] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[3] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[4] Karnıbahar yemeği 4 YEMEK KAŞIĞI 30
[5] Açma 1 ADET 250

Toplam : 503 kal.

Back
X