• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bİ BAKIN NOLUR HİPERTİROİDİ VE AMELİYAT

Minikpinar

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
157
81
18
32
Merhaba arkadaşlarım , Hipertiroidi hastasıyım 2 çocuğum var bebeğim 20 günlük, Çapa ya son gidişimde durumun ciddi olduğunu ve ameliyatla tiroid bezlerinin alınacağını söyledi, duyduğuma göre riskliymiş. Thyromazol ve Dideral verdi bitince ameliyat.
Aranızda ,yakınlarınızda tiroid ameliyatı olan varsa deneyimlerinizi paylaşınAllah rızası için çok korkuyorum :( Nasıl ilerliyor, ameliyat nasıl yapıldı ne kadar kesildi sonrası nasıldı deneyimi olan paylaşsın lütfen 4 gözle bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden

Merhaba arkadaşlarım , Hipertiroidi hastasıyım 2 çocuğum var bebeğim 20 günlük, Çapa ya son gidişimde durumun ciddi olduğunu ve ameliyatla tiroid bezlerinin alınacağını söyledi, duyduğuma göre riskliymiş. Thyromazol ve Dideral verdi bitince ameliyat.
Aranızda ,yakınlarınızda tiroid ameliyatı olan varsa deneyimlerinizi paylaşınAllah rızası için çok korkuyorum :KK43: Nasıl ilerliyor, ameliyat nasıl yapıldı ne kadar kesildi sonrası nasıldı deneyimi olan paylaşsın lütfen 4 gözle bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden
Gecmis olsun canim. Konunu yeni gordum. Oldunuz mu ameliyat

Teşekkürederim. Olmadım henüz değerim 0,000 ..
Bi ilerleme kaydetmemekle birlikte daha kötüye gidiyorum :( Düzenlenmeden ameliyatı gerçekleştiremiyorlarmış

Back