- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
- Konu Sahibi cilginkimyaci
-
Benimde 3 gün geciken adetimde böyleydi test sonucumolmaz olmaz deme
Bugün 5. Gün, daha önce 10 gün geçtiğide oldu ama hiç böyle çıkmadı. Umarım doğrudur test sonucu yarın ilk iş Hastaneye gidicem inşallah
Benimde 3 gün geciken adetimde böyleydi test sonucum
Hamilelik hep bir sabır işi hele güzel haberi alın o zaman başlıyor asıl endişelerinizEşimle şuan farklı şehirlerdeyiz burda olsa hemen kan testine gidicem, çıldıcam vallahi
olmaz olmaz deme
Bugün 5. Gün, daha önce 10 gün geçtiğide oldu ama hiç böyle çıkmadı. Umarım doğrudur test sonucu yarın ilk iş Hastaneye gidicem inşallah
Hakkımda hayırlısı ise Rabbim bana o duyguyu tattırsın eğer değilse sabrını versin, Allah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin inşallahHamilelik hep bir sabır işi hele güzel haberi alın o zaman başlıyor asıl endişeleriniz
Benim 15 gün geçtikten sonra böyleydi, geç döllenme olmuştur,kan testinden sonra netleşir,ama silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır inşallah
Silik çizgi gebeliğin var olduğunu gösterir tebrikler
Gözün aydın hayırdı olsun ins.Kan sonucu 71.83 hamileymişimm
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın hayırdı olsun ins.
ne kadar sürekızlar test yaptım şimdi ilk defa böyle çıktı. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Testin markası sente lady, sizde ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz? Yoksa aklım bana oyun mu oynuyor?
ne kadar süre sonra çıkmıştı silik cizgikızlar test yaptım şimdi ilk defa böyle çıktı. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Testin markası sente lady, sizde ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz? Yoksa aklım bana oyun mu oynuyor?
Aklım oyun oynamıyorsa bende gördüm hamilesin canımkızlar test yaptım şimdi ilk defa böyle çıktı. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Testin markası sente lady, sizde ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz? Yoksa aklım bana oyun mu oynuyor?
2018 in konusuymuş sorryAklım oyun oynamıyorsa bende gördüm hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?