Bi bakın lütfen

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
660
1.640
113
kızlar test yaptım şimdi ilk defa böyle çıktı. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Testin markası sente lady, sizde ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz? Yoksa aklım bana oyun mu oynuyor?

Eklentiler

• 7B404A33-3B6C-4991-8D05-5F33AC71D77C.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 1.739
olmaz olmaz deme
Bugün 5. Gün, daha önce 10 gün geçtiğide oldu ama hiç böyle çıkmadı. Umarım doğrudur test sonucu yarın ilk iş Hastaneye gidicem inşallah

Benim 15 gün geçtikten sonra böyleydi, geç döllenme olmuştur,kan testinden sonra netleşir,ama silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır inşallah

Hamilelik hep bir sabır işi hele güzel haberi alın o zaman başlıyor asıl endişeleriniz
Hakkımda hayırlısı ise Rabbim bana o duyguyu tattırsın eğer değilse sabrını versin, Allah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Benim 15 gün geçtikten sonra böyleydi, geç döllenme olmuştur,kan testinden sonra netleşir,ama silikte olsa çizgi varsa gebelik vardır inşallah

Vallahi bilemiyorum inşallah test doğrudur ya, eşimle 9 aydır iş dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz, bi bu ay yumurtlama gününü tutturduk

kızlar test yaptım şimdi ilk defa böyle çıktı. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Testin markası sente lady, sizde ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz? Yoksa aklım bana oyun mu oynuyor?
ne kadar süre
ne kadar süre sonra çıkmıştı silik cizgi

Aklım oyun oynamıyorsa bende gördüm hamilesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…