- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pelinimben
Havuzdan kaynaklı olabilir, mikrop kapmıştır bir kaç yerden duymuştum sirkeli su ile silmek işe yarıyormuş. Doktora gidene kadar idare edebilirsiniz onunla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama asiri değil idrarimi yaparken yanma var
Bende de kronik, hayatımı kararttıYani ciddi bir hastalık değil ama işte ben de uzun zamandır var ve artık kronikleşti sanırım hayatımı zorlaştırıyor çoğu zaman hissettiğim yanma ve kaşıntıdan hayattan soğuyorum baş üstü git sen canım
Canim sirkeli suya otur. Dr a gidene kadar rahatlatir seni. Ve iyice kurulan islak kalmasin o bolgen. Pamuklu ic camasiri giyTatilden yeni geldim ve vajinam kaşıntı dan ölüyorum .Misafir var evde yanında zor duruyorum .Koku yok akıntı yok sadece kaşıntı var acaba mikrop mu kptım havuzlarda falan çok korkuyorum .Salı günü randevum var ama endiselendim çok birde adet olabilirim randevu tarihimde muane edilir mi?
Kızlar şimdi fark ettik eşimin de penisinde kızarıklık var hafif kasiniypr dedi kırmızı kabarcıklar var moralim aşırı bozuk
Mantardir cnm bnm de bu ara sık oluo koku uok kasinti sonra tahris batma gelio pesi sira.korkma fitil ve ilac.havuzdan bisi kapmayla olmuo mantar yalniz havuz suyu oranin florasini bozabilio kimyasal barindirdigi icin flora bozulunca da mantar olabiliosunTatilden yeni geldim ve vajinam kaşıntı dan ölüyorum .Misafir var evde yanında zor duruyorum .Koku yok akıntı yok sadece kaşıntı var acaba mikrop mu kptım havuzlarda falan çok korkuyorum .Salı günü randevum var ama endiselendim çok birde adet olabilirim randevu tarihimde muane edilir mi?
noopti 48103461 .!.:birlikte tedavi olmanız lazım artık.. doktora gidene kadar ilişkiye girmeyin.. mantar muhtemelen..
moral bozacak birşey yok hayatında en az bir kere mantar olmayan kadın yoktur..
Yok cnm ya mantarda pek esli tedavi yapmiolar cunku erkekte yasayamio mantar gecmeyen inatci tekrat eden bi mantar varsa ancak o da ayni ilaci kullaniosunjz bana illet gibi 3 ay yapistiydi da bu surede 6 kere doktora gittim herseyi arastirdim doktorlara da ayrintili anlattirdim o yuzden biliomDakikalardır agliyorum moral bozukluğundan şimdi eşimde ggörünce sinirlerim bozuldu.Hafif kızarıklık kabarcıklar var kaşıntı az ilimizdede acaba bbaşlangıç da böyle mi olur birde erkek için üroloji sen mi randevu alınıyor