Bi bakın kızlar

Havuzdan kaynaklı olabilir, mikrop kapmıştır bir kaç yerden duymuştum sirkeli su ile silmek işe yarıyormuş. Doktora gidene kadar idare edebilirsiniz onunla.

Var ama asiri değil idrarimi yaparken yanma var

bakınca kızarıklık vs var mı

bir de idrar yaparken yanan yeri idrar deliğine mi yakın vajinana mı

bol su iç

litrelerce idrar asidin azalsın öncelikle

karbonat ver sirke denenebilir ama içini yıkama sadece dışını

17 gun once tatil donusu ayni dertten muzdariptim :(
Cok asiri derecede kasinti ve yanma vardi akintim da kokusuzdu.
Gunde 2 kere ic camasiri degistirdim. Kesinlikle utuleyerek giydim.
Ve cok sık temizledim ilik suyla, ama kesinlikle kimyasal bir sey kullanmadim.
2 yada 3 gune toparladim. Ve bu surecte iliskide bulunmadim.
Kasintinin ilk basladigi gun iliski olmustu. Baktim daha kotu oldu 2 3 gun ara verdim ve dediklerimi uygulayinca toparladim.

Gecmis olsun..

Yani ciddi bir hastalık değil ama işte ben de uzun zamandır var ve artık kronikleşti sanırım hayatımı zorlaştırıyor çoğu zaman hissettiğim yanma ve kaşıntıdan hayattan soğuyorum baş üstü git sen canım
Bende de kronik, hayatımı kararttı

[Q="damdan, post: 48093597, member: 370851"]bakınca kızarıklık vs var mı

bir de idrar yaparken yanan yeri idrar deliğine mi yakın vajinana mı

bol su iç

litrelerce idrar asidin azalsın öncelikle

karbonat ver sirke denenebilir ama içini yıkama sadece dışını[/QUOTE]

Henüz bakmadim kaşınan yer dış dudaklar yanan yerde içi

Henu

Telefondan girince yazarken zorlaniyorum sizde de mi öyle oluyor cevapla diyorum yazılar birbirine giriyor rahat yazamiyorum

Tatilden yeni geldim ve vajinam kaşıntı dan ölüyorum .Misafir var evde yanında zor duruyorum .Koku yok akıntı yok sadece kaşıntı var acaba mikrop mu kptım havuzlarda falan çok korkuyorum .Salı günü randevum var ama endiselendim çok birde adet olabilirim randevu tarihimde muane edilir mi?
Canim sirkeli suya otur. Dr a gidene kadar rahatlatir seni. Ve iyice kurulan islak kalmasin o bolgen. Pamuklu ic camasiri giy

Kızlar şimdi fark ettik eşimin de penisinde kızarıklık var hafif kasiniypr dedi kırmızı kabarcıklar var moralim aşırı bozuk

Doktora bi gidin.muhtemelen bir krem var onu verecektir. Iki günde kasintiniz gidiyor zaten. Tekrarlayan bir hastalik çünkü mantar. Bastan önlemini alin. En iyisine doktor yonlendirecektir.

Kızlar şimdi fark ettik eşimin de penisinde kızarıklık var hafif kasiniypr dedi kırmızı kabarcıklar var moralim aşırı bozuk

birlikte tedavi olmanız lazım artık.. doktora gidene kadar ilişkiye girmeyin.. mantar muhtemelen..
moral bozacak birşey yok hayatında en az bir kere mantar olmayan kadın yoktur..

Tatilden yeni geldim ve vajinam kaşıntı dan ölüyorum .Misafir var evde yanında zor duruyorum .Koku yok akıntı yok sadece kaşıntı var acaba mikrop mu kptım havuzlarda falan çok korkuyorum .Salı günü randevum var ama endiselendim çok birde adet olabilirim randevu tarihimde muane edilir mi?
Mantardir cnm bnm de bu ara sık oluo koku uok kasinti sonra tahris batma gelio pesi sira.korkma fitil ve ilac.havuzdan bisi kapmayla olmuo mantar yalniz havuz suyu oranin florasini bozabilio kimyasal barindirdigi icin flora bozulunca da mantar olabiliosun

noopti 48103461 .!.:
birlikte tedavi olmanız lazım artık.. doktora gidene kadar ilişkiye girmeyin.. mantar muhtemelen..
moral bozacak birşey yok hayatında en az bir kere mantar olmayan kadın yoktur..

Dakikalardır agliyorum moral bozukluğundan şimdi eşimde ggörünce sinirlerim bozuldu.Hafif kızarıklık kabarcıklar var kaşıntı az ilimizdede acaba bbaşlangıç da böyle mi olur birde erkek için üroloji sen mi randevu alınıyor

Ben de yeni döndüm tatilden ve havuzdan mikrop kapmışım maalesef, ama bende vajina bölgesinde olmadı genel olarak cildim çok şiddetli alerjik reaksiyonlar gösterdi. Maalesef havuzlar hiç hijyenik değiller geçmiş olsun.

[Qbrenda chenowith, post: 48103581, member: 782081"]Ben de yeni döndüm tatilden ve havuzdan mikrop kapmışım maalesef, ama bende vajina bölgesinde olmadı genel olarak cildim çok şiddetli alerjik reaksiyonlar gösterdi. Maalesef havuzlar hiç hijyenik değiller geçmiş olsun.[/QUOTE]

Geçmiş olsun
İnanın hiç girmek istemedik aklımıza geldi sürekli birde bir çok alerjim var dikkat etmeye çalıştık olmadi .Deniz aşırı dalgaliydi gelmişken değerlendirelim dedik aklimiza gelen başımıza geldi yani

Dakikalardır agliyorum moral bozukluğundan şimdi eşimde ggörünce sinirlerim bozuldu.Hafif kızarıklık kabarcıklar var kaşıntı az ilimizdede acaba bbaşlangıç da böyle mi olur birde erkek için üroloji sen mi randevu alınıyor
Yok cnm ya mantarda pek esli tedavi yapmiolar cunku erkekte yasayamio mantar gecmeyen inatci tekrat eden bi mantar varsa ancak o da ayni ilaci kullaniosunjz bana illet gibi 3 ay yapistiydi da bu surede 6 kere doktora gittim herseyi arastirdim doktorlara da ayrintili anlattirdim o yuzden biliom

[QE="gokce33, post: 48103675, member: 515294"]Kaynamis sogutulmus suya birazcik sirke dõk onunla temizle kasinan bolgeyi biseyin kalmaz[/QUOTE]

Dun aksam yaptım pamukla sildim rahatlattı salıya kadar bekleyeceğim artik ama sinirlerim bozuldu çok:KK43:

Back