• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakın kızlaar sizceee hangisiiiii ??????

hotpoint alma derim servisi sıkıntılı kullandıkları malzemeler berbat bizim buzdolabı bu kadar üst model değil ama ben üst modellerinde sadece gösteriş amacıyla dışlarının güzel yapıldığına inanıyorum yine kendin bilirsin bir süre sonra çok gürültülü çalışıyor hotpointin buzdolapları acelen yoksa biraz bekle araştır iyice

hotpoint alma derim servisi sıkıntılı kullandıkları malzemeler berbat bizim buzdolabı bu kadar üst model değil ama ben üst modellerinde sadece gösteriş amacıyla dışlarının güzel yapıldığına inanıyorum yine kendin bilirsin bir süre sonra çok gürültülü çalışıyor hotpointin buzdolapları acelen yoksa biraz bekle araştır iyice

kesinlikle katılıyorum. bence samsung daha iyi. çevremde samsung alıp memnun kalan bi sürü insan var...

kesinlikle katılıyorum. bence samsung daha iyi. çevremde samsung alıp memnun kalan bi sürü insan var...

bencede ya samsung yada bosch.ikiside aynı fabrikanın ürünü zaten.fiyatlarda çok fark yok model olarakda.özellikle tasaruf için bosch tek geçerim.benim dolabımın günlük elektrik tüketimi 0.75 KWS.piyasadakilerinin çok çok altında.konu sahibi arkadaş karar verdin mi bilmem ama bence marka olarak bir kez daha düşün derim

samsungun sitesine baktım ama görünüş oolarak çok beğendiğim bi model olmadı.gardrop tipi beğendm ama her evin mutfağına olmaz

Back
X