• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakın kızlaar sizceee hangisiiiii ??????

Rnek olarak diğer mutfak eşyalarınız hangi renkte olacak ? Buzdolabı,aspiratör... Bence onlara göre ayarla renk tonunu. Model olarak ama siyahliyi daha çok beğendim ben.

Kullanış olarak bence birincisi daha iyi gibi. Gardrop tipi buzdolaplarının çoğu ortadan ikiye bölünüyor eğer öyleyse iki taraf da çok ufak kalıyor geniş bir şey koymak isteyince sığmıyor. Görünüşüe aldanmayın derim.

ters dolap kullanan biri olarak ben memnunum.tavsiye ederim.marka illa ariston olmucaksa bosch markayı tavsiye ederim.tasarruf olarak inanılmaz.elektiği hani derlerya resmen kokluyo:28::52: ama görüntü olarak derseniz siyah hoş duruyo :34:

şuan daha hiç beyaz eşyam yok bi tek gri mikrodalgam ve gri su sebilim var.

Gri renklere de her ikisi de gider aslında canım.Çoğunluk ne renkte olacaksa öyle karar verebilirsin.Bir de tabi iç kısımları ansıl sen daha net ögrdün kullanışını felan hangisi daha kullanışlı o şekilde karar vermen daha kolay olur.

[video=youtube;lIGJP9KoHBE]http://www.youtube.com/watch?v=lIGJP9KoHBE[/video] KIZLAR BURDA SİYAH BUZDOLABININ İÇİNİ GÖSTERİYOLAR

aslında siyah olanı harıka
ama onun temızlığıyle
tozuyla uğraşılmaz.

siyah rengı korumak zor

Canım satıcı gri renkli olanı tavsiye etti.içine baktım daha kullanışlı yan rafları daha büyük bide yeni çıkmış sebzeleri 9 güne kadar ilk günki tazeliğinde koruyomuş.biz yakından bakmadan eşimle siyahı alırız die konuşuyoduk.o yüzden kafam çok karıştı.

normalde her zaman beyaz eşyaları beyaz renklisini severim ama siyah dolaba bayıldım:53:

bizde alırken siyah modelden bakmıstık bu marka deıldı ama içi böleydı cok dar geldi bana..ruhumu sıktı darlığı acıkcası:)

ben siyah olanın modelini çok beğeniyorum inş bende bu modelin inox olanını alacağım

siyah şık ama zor olur diye düşünüyorum sürekli toz olacak diye korkarım ben

canım ben griyi beğendim, ne demişler siyah giyme toz olur :27: siyah kiri daha çok belli eder gibi geldi bana... bi de o gardrop tipliler hoş görünse de kullanışsız olur bence....
bu arada ariston konusunda emin misin? ben bi sürü şikayet okumuştum bi ara sitelerde... şikayet sitelerine bi göz at alırken derim... mesela ben asssla Vestel almıycam, en çabuk bozulan beyaz eşya Vestel'inkiler....

canım ben griyi beğendim, ne demişler siyah giyme toz olur :27: Siyah kiri daha çok belli eder gibi geldi bana... Bi de o gardrop tipliler hoş görünse de kullanışsız olur bence....
Bu arada ariston konusunda emin misin? Ben bi sürü şikayet okumuştum bi ara sitelerde... şikayet sitelerine bi göz at alırken derim... Mesela ben asssla vestel almıycam, en çabuk bozulan beyaz eşya vestel'inkiler....

canım ben evshoptan taksitle alcam orda da bitek aristonla samsungun beyaz eşyası var.siyah olanı eşimle daha önceden beğeniyoduk.siyah dıştan çok güzel duruyoiçide bize yeter gibi geliyo ama hala kararsızım

Marka olarak birşey diyemeyeceğim, pek bildiğim bir marka değil.
Eğer evin belli ise, her iki modeli de alabilirsin, fakat siyah renk kullanım açısından zor olabilir.
Ayrıca, yer kaplama açısından da sanki geniş bir dolap (içleri daha dar oluyor bana göre).

Benim buz dolabım siemens ve çelik renginde.
Senin paylaştığın bu modele çok benziyor.
Ben gayet memnunum kullanım açısından. :34:

Back
X