• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmısınız?

gxoxnxuxl çelen

gel artık melek yüzlüm...
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
260
0
96
41
İçel Mersin
arkadaşlar komşum normal doğum yaptı ve doğumda ıkınma sırasında makatta yırtılma olmuş ve doktor ameliyat demiş böle bi sorun yaşayanınız varmı ve ameliyatı önerirmisiniz
yardımcı olrsanız sevinirim..a.s.

Gecmis olsun Canim Rabbim Anali babali buyutsun bebisini komsunun :emir_bebek:
Ben ilk defa duyuyorum valla:1shok:
iyice korktum valla
bebek olmasi icin neler yapiyoruz ama dogumu hec dusunmuyom nasil dogurcam bilmiyom bebis olursa:sm_confused:

Rabbim acil sifa versin :Saruboceq:

canım benim komşumda ıkınma sırasında makatta yırtılma olmuş ve bebek doğduktan sonra anneyi ameliyata almışlar 3-4 saat sonra eve geldiler gayet iyidi canım.

benim arkadaşım da doğumdan sonra böyle olmuştu.anal fissür deniyo sanırım buna.bol posalı yiyecekler tüketti.kabız olmaması gerekiyo çünkü.dr bi de krem vermişti oturma banyosu yapıyodu sıcak suyla günde bikaç defa.ameliyat olmadan kurtuldu o.geçmiş olsun..

Gecmis olsun Canim Rabbim Anali babali buyutsun bebisini komsunun :emir_bebek:
Ben ilk defa duyuyorum valla:1shok:
iyice korktum valla
bebek olmasi icin neler yapiyoruz ama dogumu hec dusunmuyom nasil dogurcam bilmiyom bebis olursa:sm_confused:

Rabbim acil sifa versin :Saruboceq:

canım teşekkür ederima.s..biz inşallah hamile kalalımda allahım yanımızda olur her şekilde:Saruboceq:

Back