Bi bakarmısınız

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Hayırlı günler hanımlar adet gününde idrar testi yapmıştım sillik çıkmıştı önce ümitlendim bir gün sonra adet oldum ama hayla belirtiler vardı sabah takrar yaptım yine silik çizgi çıktı ben o markayı çok yapmıştım hiç böyle cikmamisti adet oldum zaten hamilelikten şüphelenmiyorum ama başka bir sorun olabilir belki ben yanlış görüyorum diye bir kaç arkadaşıma gösterdim kesin hamilesin baya görünüyor dediler bugün yaptigim testle geçen günkü aynı neyden olabilir

adetınız normal mı sürdü ?
Ve test resmı gönderırmısın ?

Çünkü hamilelik olsaydı hormon artmış olurdu testim daha koyu çıkardı kist filan olmasından korkuyorum böyle bişey yaşayan varmi

Hayırlı günler hanımlar adet gününde idrar testi yapmıştım sillik çıkmıştı önce ümitlendim bir gün sonra adet oldum ama hayla belirtiler vardı sabah takrar yaptım yine silik çizgi çıktı ben o markayı çok yapmıştım hiç böyle cikmamisti adet oldum zaten hamilelikten şüphelenmiyorum ama başka bir sorun olabilir belki ben yanlış görüyorum diye bir kaç arkadaşıma gösterdim kesin hamilesin baya görünüyor dediler bugün yaptigim testle geçen günkü aynı neyden olabilir
Kan testi yaptirin adet olup gebe olanda var hadi bi test bozuk ikincisidemi bozuk bilemedim
Adetiniz her zamanki gibimiydi
Ne istiyorsaniz o olsun umarimm

Kan testi yaptirin adet olup gebe olanda var hadi bi test bozuk ikincisidemi bozuk bilemedim
Adetiniz her zamanki gibimiydi
Ne istiyorsaniz o olsun umarimm
Yarın için doktorumdan randevu aldım hamilelik olsaydı test koyulasmazmiydi iki değil üç test yaptım ilki gölge gibiydi iki gun sonra yaptım sillik çizgi arada bi hafta geçti yine aynı sillik bide adetim normal oldu

Yarın doktora gitcem bakalım inşallah kist filan değildir hamilelik olduğunu düşünmüyorum olsaydı teste koyulaşma olurdu hamilelik dışında hangi durumda çıkıyor acaba

Testlerde ilk üç dakika önemli. O zamanlarda çizgi silikte çıksa gebelik olabiliyor.
Benim adetimden önce gebe kalmışım ama üstüne görme durumu olmuş. Bir de acillerde kan testi yapıyorlar. Oradaki doktor da size hamile olup olmadığınızı söyleyebilir.

Kimyasal gbelik olabilir bthcg sifir olana kadar cizgin silik cikar bwnce kandan baktirman lazim kist falan testte cizgi yapmaz

Testlerde ilk üç dakika önemli. O zamanlarda çizgi silikte çıksa gebelik olabiliyor.
Benim adetimden önce gebe kalmışım ama üstüne görme durumu olmuş. Bir de acillerde kan testi yapıyorlar. Oradaki doktor da size hamile olup olmadığınızı söyleyebilir.
Ilk 5 10 dakikada cıktı adetin normal adetmiydi canım

Kimyasal gbelik olabilir bthcg sifir olana kadar cizgin silik cikar bwnce kandan baktirman lazim kist falan testte cizgi yapmaz
Evet aslında benimde aklıma geldi ama kistten korktum biraz internetten baktım daha çok kimyasal gibi

Ilk 5 10 dakikada cıktı adetin normal adetmiydi canım
5-10 dakika tutarlı sonuç değildir. Muhtemelen gebeliğiniz Yok.
Tabi doktora gitmek en doğrusu.
Benim normal sürecindeydi adetim.
Hatta ben tekrar regl oluyorum sanmıştım meğer hamileymişim,
Hakkınızda hayırlısı olsun

5-10 dakika tutarlı sonuç değildir. Muhtemelen gebeliğiniz Yok.
Tabi doktora gitmek en doğrusu.
Benim normal sürecindeydi adetim.
Hatta ben tekrar regl oluyorum sanmıştım meğer hamileymişim,
Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk 3 4 dakikada gölge gibi bişey çıktı sonra sillik gibi göründü normal süreç derken kanama filan ayniymiydi

Back
X