bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var :)

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
sevgilimin doğum gününde uzakta olcağım için ona kargoyla hediye yollamak istiyorum aklıma bi fikir geldi ama yardımcı olun iyi mi sizce . fotoğrafçılarda resimlerini puzzle şeklinde yaptırıyorlar ya bende bilgisayardan bi programdan mektup tarzı bişey yazdım bunu puzzle yaptırmak istiyorum her parçada bi kelime olucak bunları birleştiripte okuycak güzel olur mu sizce ?

resimlerden slayt ve en sevdiğiniz şarkı yazdıklarınla beraber film gibi yapabilirsin ben eşime 3 tane video yaptım çokta beğendi en azından ilerde izlersiniz movie mokier la yaptım çok kolay zaten biraz hayal gücü ve içinden geçenler olsun yeter

bence süper bir fikir canım yapan kişi ile görüşüp danışabilirsin.eğer yazıların her bir karede nasıl göründüğüyle ilgili bir fikrin varsada belki oynama yapmak gerekebilir bunuda sanırım en iyi yapan kişi bilir :)

birde şöyle bir şey yapabilirsin benim hayalimdi ama nasip olmadı :) tuttuğu takımın kupasını alıp altına ilişkinizin başlama tarihini adınızı felan yazıp iç tabanına ise küçük bir şekilde çıkarttırdığınız ikinizin birlikte olduğu bir fotoyu koyabilirsiniz fotonun arkasına ise onunla sizin için önemli olan tarihleri yazabilirsiniz onun üstüne renkli şekerlerden döküp şekerlerin üzerine ise küçük bir şekilde katlamış olduğunuz duygularınızı geçirdiğiniz iyi ve kötü günleri aşkınızı anlatan bir mektup koyabilirsiniz ve onun üstünede renkli şekerleri bardağın ağzına kadar doldurabilirsiniz ama iyi ayarlamanız gerekki bardağı eline aldığında direk görmesin şekerleri yedikçe kademe kademe bulsun süpriz olsun :)) benim böyle bir fikrim vardı ama iyi mi kötü mü bilemicem zaten sevgilinizin doğum günü geçtimi onuda bilemiyorum umarım geçmemiştirde sizin için bir fikir olur yardımcı olabilmiş olurum .) geçtiysede umarım iyi geçmiştir istediğiniz gibi bir şey yapabilmişsinizdir...

Back