Doğuma Hazırlık Bi bakarmısınız kızlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bulut

Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
747
3
Selam kızlar bebeğiniz için uyku seti mi aldınız yoksa yastık yorgan ayrı mı aldınız hangisi daha uygun sizce fikirlerinize ihtiyacım varrrrr:ecrin_bebek:

merhaba ben park yatak aldığım için park yataklar için olan uyku setinden aldım internetten sipariş verdim. ayrı ayrı alınca daha pahalıya geliyor çünkü...

ben hem uyku seti aldım hem de kayınvalidem yaptırdı bi takım elyaftan çok hoş

ben odasıyla beraber bir set almayı düşünüyorum ama annem, babaannem, kayınvalidem sağ olsunlar hepsi birer yorgan yaptırmışlar, yastıklarıla takım... nereye koyacaksam o kadar şeyi... tamam anlıyorum seviniyorlar onlarda birşeyler yapmak istiyorlar, ama benim isteklerimi hiç anlamıyorlar... benneyaptımki

ben ikisinide aldim
ilk basta yanimda yatacagi icin tekerlekli sepet besiklerden aldik onun icinde takim aldim
oda takiminada uyku seti aldim ilk basta kullanamicak ama olsun süslü dursun :)
ayriyetten yastik yorgan nda aldim annemde nevresim takimini aldi...

bende sepet beşik aldım, ilk doğduğunda yanımda yatırabilmem için, içindeki yatağı çok inceydi, uygun yatakta bulamadım, kendim yaptım bende yastığını yorganını yatağını.

yastık yorgan ve nevresim takımı alman daha iyi olur. çünkü uyku seti için aldığın yorgana başka bir kılıf geçirdiğinde uyku setinin desenleri altından belli oluyor.
Ben hem uyku seti aldım hem elyaf yorgan ve nevresim takımı aldım.

valla canım ben 2 tane pamuktan yastık 1 tanede pamuktan yorgan yaptırdım özel yorgancıya toplamda 75 lira tuttu pamuk almammın sebebi biliyorsun bebişler için pamuklu en iyiysi bende o yüzden onu tercih ettim nevresim takımıyla kullanıcam inşallah

ben nevresım takımı aldım kucuk kardesımın yorganı vardı zaten bebeklık onu kullancam bıtane de yorgan yeterlı dıye dusunuyorum yastık da kullanmıcam zaten yenıdogana onermıyorlar.

ben uyku seti aldım... sonrasında yan yastıklı bir set daha aldım... ikisinin içinde de yorgan vardı... ama setin deseninden... şimdi düşünüyorum çok olmadan acaba sadece yorgan alsam mı diye... ama almam heralde 3 tane yorganı ne yapacak şimdiden çok olur.. :p :))

cnm ben park yatagını içinin yatagını ve uyku setini bebefixten aldım

uyku seti diye hazırladıklarını nevresim takımı gibi yapmışlar üstelik park yatagı süslemek için iki yan ve bir bas korumalıgı var sadece onlar cıkmıo yorganında yastıgında cıkabilio ayrı bi nevresim takımı kullanabiliosun sadece 2.yastıgı yok onu ayrıca alıcam cok hosuma gitti üstelik piyasa da kaliteli diye satılan uyku setlerinden cokta farklı degil fiyatı 89tl

bebeklerin yattığı yatak sert olmalıymış allah korusun ani bebek ölümlerine seebep olabiliyomuş bilginize...

X