• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmisiniz kizlar hamile olabilirmiyim acaba

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
333
Kizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum. :-) fikirlerinizi merk edyrum :-)

Kizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum. :-) fikirlerinizi merk edyrum :-)
Bekleyip göreceksin canım :) Rabbim nasip etsin inşallah hamilelik haberini vermeyi

teste çift çizgi görüp adet günü geldiğinde adet olan birçok kişiyle karşılastığım için sana tavsiyem adet gününü 10 gün geçmeden umutlanma....umarım hamilesindir

teste çift çizgi görüp adet günü geldiğinde adet olan birçok kişiyle karşılastığım için sana tavsiyem adet gününü 10 gün geçmeden umutlanma..E]
O kadar bekleyemem ki ya hamile olan birisi aslinda belirtilerinden bilebilir aslinda bn hic boyle agrim olmazdi birde boyle olnuca dollenmeden sonra rahim icinde kendine yee hazrladgi icin boyle agrilar olabiliyormus

mrb bunlar gebelik belirtisi ama yinede emin olmadan ümitlenme sonra insan daha cok uzuluyo ben hamıle kalana kadar her ay belirti yaşadım hepsi hüsran inş bebegin yerleşmiştir o lekelenmede inş yerleme kanamasıdır gününden once test yapma Allah gönlüne göre versin

İns canim oyledir bekliy
mrb bunlar gebelik belirtisi ama yinede emin olmadan ümitlenme sonra insan daha cok uzuluyo ben hamıle kalana kadar her ay belirti yaşadım hepsi hüsran inş bebegin yerleşmiştir o lekelenmede inş yerleme kanamasıdır gününden once test yapma Allah gönlüne göre versin
İns canim oyoedir bende oyle yapicem zaten gecesiye kadar gunum test yapmiycem uzulmek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar, ben hamile olduğunu beklenen adet tarihimden 4 gün önce öğrendim, erken gebelik testi ile predictor, en önemli belirtim iştahımın artmış olmasıydı, umuyorum sizler de güzel haberler alırsınız :)

merhaba kızlar aynı belirtiler bende de var ve benim neredeyse on gün geçti cesaret edip test yapamıyorum iştahım açık göğüslerim şiş kasıklarım şiş hala ya yoksa ben kuruntu yapıyorsam diye tereddütten yaapamıyorum testi :S

merhaba kızlar aynı belirtiler bende de var ve benim neredeyse on gün geçti cesaret edip test yapamıyorum iştahım açık göğüslerim şiş kasıklarım şiş hala ya yoksa ben kuruntu yapıyorsam diye tereddütten yaapamıyorum testi :S
kız 10 gun gecmıs :D neyıne beklıyon ben gunum 1 gun gectı hemen kostum teste belırtılerınde varmıs yapsana bı test merak ettım cok Allah gonlune gore versın

kız 10 gun gecmıs :D neyıne beklıyon ben gunum 1 gun gectı hemen kostum teste belırtılerınde varmıs yapsana bı test merak ettım cok Allah gonlune gore versın

yapamadım bi cesaret edemiyorum ki yaa eşimle birlikte mi yapsak yoksa ondan önce eve gidince testi yapıp süpriz mi yapsam ona bu gün kararımı vereyim artık yoksa çocuk doğacak :KK49::KK33::KK5:

yapamadım bi cesaret edemiyorum ki yaa eşimle birlikte mi yapsak yoksa ondan önce eve gidince testi yapıp süpriz mi yapsam ona bu gün kararımı vereyim artık yoksa çocuk doğacak :KK49::KK33::KK5:
senın 10 gun gecmıs nasıl dayanıyosun şaşırdım ben 1 gunde koştum eczaneye bı test yap pozıtıfse bı bebek patıgı al hedıye paketı yap eş,ne aksam ver super olur bunu ben cok yapmak ıstıyodum ama testı eşimle yapmıstık o yuzden hayal oldu :D

senın 10 gun gecmıs nasıl dayanıyosun şaşırdım ben 1 gunde koştum eczaneye bı test yap pozıtıfse bı bebek patıgı al hedıye paketı yap eş,ne aksam ver super olur bunu ben cok yapmak ıstıyodum ama testı eşimle yapmıstık o yuzden hayal oldu :D

:KK68:artık öyle yapıcam bu akşam

merhaba kızlar aynı belirtiler bende de var ve benim neredeyse on gkogeçti cesaret edip test yapamıyorum iştahım açık göğüslerim şiş kasıklarım şiş hala ya yoksa ben kuruntu yapıyorsam diye tereddütten yaapamıyorum testi :S
Kiz nasil dayaniyosun benim adetim gelmedengelsin gunu gecsin diye bekliyorum sen daha duruyomusunnn hadi kalk bi kos cabucakkk :-) hamissen haberini bekliyruz aksama :-)

Back
X