Gebeliğe Hazırlık Bi bakarmisiniz hanimlar😏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
537
53
28
Selam kizlar esi varikoselli olup hamile kalanniniz var mi bilgi paylasalim kafam cok karisik esim ameliyat oldu hala cocuk yok 4 ay gecti ameliyattan 2 yildir evliyiz Neofirtil diye bir ilac var onu yazdi ve sbaah ac karna keci boynuzu pekmezi yemesini istedi bu ay basladik bakalim ne sonuc alacaz deneyimlerini paylasalim ve ovulasyon testleri hakkinda ne dusunuyorsunuz alsam.bir sonuc alirmiyim

Eşimin çift taraflı varikoseli vardı. Bir tarafından oldu sadece. Vitamin takviyesi verdi. Birde hergün keçiboynuzu kürü içti. 1 seneye yakın sonra oldu. Genelde de 6 aydan sonra etkisini görürsünüz diyorlar. Çünkü anca toparlanıyormuş. Ovülasyon testi öneririm. Bende ovülasyon testi kullanmıştım. O ay hamile kalmıştım.

Buarada cewp verdiginiz icin tesekkur edrm keci boynuzu kurunu kayntarak mi icti acaba ve birde vitamin takviyleri nelerdi e vit d vit ve onerecwginiz ovulasyon testi onerisi cok site varya bu tarz siteler siz nerden aldiniz

Evet hergün kaynatıp sabah akşam içiriyorum. İnt de yazarsan nasıl yapılacağı detaylı yazıyor. Proxeed kullanıyor eşim. Daha öncede l argini ve e vitamini kullanıyordu bu ikisinin de çok faydası oldu. Laboquick marka kullanıyorum ben int den alabilirsiniz. 30-40 tane oluyor gayet uygun fiyata. İnş faydası olur :)

Tesekur edrm verdiginiz bilgiler icin hersey Allahtan bakalim:)

Bu sitede eşi ameliyat olup ikizlere hamile kalan anneler var korkma vakti gelmemiştir akışına bırak rabbim verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…