Gelinlik Modelleri Bi bakarmısınız gelinliğimee lütfeeeeenm

arkadaşım modellere baktım iyi ki de bakmışım...

6-7 ay önce bir gelinlik görmüştüm nette sonra o kadar aramama rağmen o resmi bulamamıştım

senin 1 numaralı gelinliğinden söz ediyorum..

beğeni göreceli bir kavramdır ama ben olsam kesinlikle 1 i tercih ederdim :)

süpeeeeer delikafadulden

1.de 3. de güzel bende nışanımda kuyruklu giyindim ama pişman oldum çünkü oynayamadım dansederkende zor oldu başıma geldiği için seninde gelmesin benden sana tavsiye düğün olucaksa kuyruklu yaptırma bence

birinci cok guzel ...
3. de guzel ama arkası tek ozelligi sanırım onunde cok bişey oldugunu dusunmuyorum ...
birde biirinci için fizik konusunuda dusunmeli o tarz bir fizikte isen ben birrrrrrrrrr diyorum ....

1numara we 3 numara güzel fakat 2. de değişklik yapılırsa oda güzel olabilir mesela üstünü o şekilde paletli değilde fransız güpürü we belindeki o toka çıkartılıp eteğiyle daha bi bütünlük katılırsa güzel olabilir .... ayyyyyyyy allahım bende böle modelller arayıp bu heycanlı anlrı yaşayabilcekmiyim yha

eger esmer isen 2 numara derim ben ve sacların koyu renk ise

BaŞka modellerde dÜŞÜnÜyorum tabı bakınıyorum.. Fıkır olarak atabılırsınız ıstersenız.... Çok sevınırım:))))

bunlar benım bulduklarım yıne eklerım yanı arastırmadım henuz cok fazlabuyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $gelinlik_2008_110.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 54
  • $gelinlik_2008_163.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…