Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 10 dk da falan doğru çıkıyor. Tekrarlama şansınız varmıkuruma çizgisi olabiliyormuş o öyle diyorlar
Bi atarmisin bendede ayni durum.oldu gun gectikce koyulasti adetin gectimiBugün öğlen test yaptım saat 12 gibi 10dakika önce testim siliklesmis böyle olup hamile olan varmi
Bi atarmisin bendede ayni durum.oldu gun gectikce koyulasti adetin gectimi
Bi atarmisin bendede ayni durum.oldu gun gectikce koyulasti adetin gectimi
İlk 5 10 dk da falan doğru çıkıyor. Tekrarlama şansınız varmıkuruma çizgisi olabiliyormuş o öyle diyorlar
Bgum yaptigim
Atiyorum
Fotoğrafı yükleyemiyorum sorun var yok hale adet olmadımSizin durumunuza baktim yine bi silik cizgi cikmis herhlde ondan sonra hastamı oldunuz acaba testiniz ne marka
Kacgun gecikmeniz olduFotoğrafı yükleyemiyorum sorun var yok hale adet olmadım
Biraz daha bekliyim diyorum canimmm kan vermek icinBence hamilesin cnm çünkü pembe gibi çıkmış kendi çizgisi gibi değil ..
Bana mi dedinz canim dger arkadasya etiketlememis bu konu sahibi acanda foto atmadi bende ustume.aliniyorimKesin hamilesin tebrik ederim...darısı başımıza inşallah ...dua istiyoruz..
Ne güzel şey....teste çift çizgiyi görmek...ben teste göre yazmıştım evet lütfenn siz üstünüze alın ve bizlerede dua edin..kaç yıllık evlisiniz bu arada çok beklediniz mi?Bana mi dedinz canim dger arkadasya etiketlememis bu konu sahibi acanda foto atmadi bende ustume.aliniyorim![]()
4 yillik evliyim 3 bucuk yil vajinimusla gecti sykur yendim ama vajinismusla bilr bisiler yapmaya calisioduk o sekilde kalanda coktu cunku olmadi doktora gittik hersey normaldi vajinimusu yendim kasimdan beride isdiom.olmadiydi martta doktoruma gittim yine klomene baslatti canim sen nezanandir istiosun hep dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne gore versinnnNe güzel şey....teste çift çizgiyi görmek...ben teste göre yazmıştım evet lütfenn siz üstünüze alın ve bizlerede dua edin..kaç yıllık evlisiniz bu arada çok beklediniz mi?
Benim 11 yaşında bir kızım var ablası...5 yıl onu beklemiştim...ama 11 yıl oldu yine hiç korunmadım bir aşılama iki tüp bebek olumsuz...yaşımda ilerledi artık bakalım rabbim birtanecik daha verir inşallah..4 yillik evliyim 3 bucuk yil vajinimusla gecti sykur yendim ama vajinismusla bilr bisiler yapmaya calisioduk o sekilde kalanda coktu cunku olmadi doktora gittik hersey normaldi vajinimusu yendim kasimdan beride isdiom.olmadiydi martta doktoruma gittim yine klomene baslatti canim sen nezanandir istiosun hep dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne gore versinnn
Atiyorum
Bgum yaptigim
İki saat sonra ciktiBence hamilesin cnm çünkü pembe gibi çıkmış kendi çizgisi gibi değil ..