Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer beta daha çok düşükse sonradan renk gelmiş olabilir canım bence bıtane daha yap ve kan verİlk beyaz çizgi çıktı sonra da böyle çıktı sizce nedeni ne
Şimdi yapsam olur mu ki öğlenEğer beta daha çok düşükse sonradan renk gelmiş olabilir canım bence bıtane daha yap ve kan ver
Bakın açtım böyle tamEğer beta daha çok düşükse sonradan renk gelmiş olabilir canım bence bıtane daha yap ve kan ver
Bence var yaBakın açtım böyle tam
Kan verebilirsen en net olur. Neladar süre sonra çıktı bu çizgi. Çizgi var olmasına var. Kaç gün geçti adetin ?Bakın açtım böyle tam
İşte adetime daha 5 gün var emin olamadım bence yokturKan verebilirsen en net olur. Neladar süre sonra çıktı bu çizgi. Çizgi var olmasına var. Kaç gün geçti adetin ?
Normalde hep sancım olur bu aralar hiç sancım yokKan verebilirsen en net olur. Neladar süre sonra çıktı bu çizgi. Çizgi var olmasına var. Kaç gün geçti adetin ?
Yani sancıyla vs çok anlamazsın. Yakınlarda kan verebileceğin bir yer varmı için rahat etsin. Daha zaman var diye de böyle çıkmış olabilir. Yada yarn tekrar test yap koyulaşma var mı takip edebilirsinNormalde hep sancım olur bu aralar hiç sancım yok
Yarın tekrarlayacağımYani sancıyla vs çok anlamazsın. Yakınlarda kan verebileceğin bir yer varmı için rahat etsin. Daha zaman var diye de böyle çıkmış olabilir. Yada yarn tekrar test yap koyulaşma var mı takip edebilirsin
Kan vermeyi düşünmüyorum daha çünkü negatif hissediyorumYani sancıyla vs çok anlamazsın. Yakınlarda kan verebileceğin bir yer varmı için rahat etsin. Daha zaman var diye de böyle çıkmış olabilir. Yada yarn tekrar test yap koyulaşma var mı takip edebilirsin
Testin markası neİlk beyaz çizgi çıktı sonra da böyle çıktı sizce nedeni ne
ValfastTestin markası ne
Valfast
Ohhh Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsinKızlar gebeyim 35 çıktı beta![]()
Hayırlı olsun tebrik ederim bizlere de dua edinKızlar gebeyim 35 çıktı beta![]()