Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bı bakar mısınız?
- Konu Sahibi azu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @doktor @jinekoloji hymen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oldum muayeneye bir ay bile olmadi doktor sorun yok için rahat olsun dedi ama bı turlu rahtalayamiyorum psikolojikmen bıktım bu psikolojidenFotoğrafli muayeneyi ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şüpheniz varsa tekrar dr gidip muayene olun
Cidden doğru söylüyorum yırtılma var gibi dedi var demedi. Ama muayenede doktorlar iyice dudakları çekip baktılar sorun yok dedilerDoktora foto attın oda 9 yönünde yırtılma var dedi ha
Nasıl yani
Fotoyu nasıl çektin
Hangi doktor bina baktı
Sanki dışarda bir şeyde gördü bana inandırıcı gelmedi
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
Lütfen dalga geçmeyin halden anlayın.
Canlı bakmış yok bişey demiş işte ne olsun istiyosun dünya sağlık örgütünden açıklama mı ya da en azından türk tabipler birliğinden
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Canım ben o kadar dilatör çalıştım bozulmadı o kadar da kolay değil ya parmakla bozulsun22 yaşındayım 18 yaşında bilinçsizce bilmeden meraktan vajinama tek parmak sokmuştum sadece bir defa aklıma çok sonradan geldi korkmayan başladım pandemidn dolayi gidemedim doktora bir doktoru zor ikna edip fotoğraf atmıştım ilk attgm fotoğrafa normal görünüyor dedi diğerine 9 yönünde bir yırtılma var gibi dedi ama emin degl sanki gibi demesi. İçim rahat olamadı bı turlu iki kadın doğuma canlı muayene oldum biri bozulmamis dedi diğeride yırtılma yok dedi iyicede baktı için rahat olsun dedi sknti yok şimdi kime inanancagimi sasrdm sizcde canlı muayenede eden mi doğru söylüyor fotoğrafa a mi Lütfen çaresizim yardım edin
- 27 Mart 2019
- 29.700
- 108.082
- 598
Eee yokmuş niye dert ediyorsunuz halaCidden doğru söylüyorum yırtılma var gibi dedi var demedi. Ama muayenede doktorlar iyice dudakları çekip baktılar sorun yok dediler
O fotoğrafa yorum yapan sürekli aklma glyoEee yokmuş niye dert ediyorsunuz hala
Canım o nedir ki bunu nerden anladınız peki ?Canım ben o kadar dilatör çalıştım bozulmadı o kadar da kolay değil ya parmakla bozulsun
- 27 Mart 2019
- 29.700
- 108.082
- 598
Aklıniza gelmesin fotoyla olan şey demek o kadar oluyorO fotoğrafa yorum yapan sürekli aklma glyo
Hadi yırtılmış deseydi kontrolde bunu istiyorsunuz
Çok haklısınız canm cidden psikolojim bozulduAklıniza gelmesin fotoyla olan şey demek o kadar oluyor
Demek o kadr oluyo dediniz ya canm ne demek istedinizAklıniza gelmesin fotoyla olan şey demek o kadar oluyor