• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bı bakar mısınız boşama mah.

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
33
İyi akşamlar kizlar.
Bugün karşı taraf mahkemeye gidip ifade verdiler. Boşanma davam için bir yazmislar ki hemde nasıl. Sanki onların verdiği ifadeden ben boşuna boşanıyorum gibi olmuş. Ortada bana ve aileme yapılan bir darp var. Beni aşağılamasi dövüp vurup ailesini arayan adam kv kp anami babamı arayıp gel götür kızını diyenler... Mahkemeye öyle bir ifade vermişki. "

Davalı oğlum ise babasının yanında babasına yardım eder, herhangi bir yerde çalışmaz, taraflar ayrılmadan önce bizden ayrı kendilerine ait bir apartman dairesinde kalırlardı, kaldıkları yerde sadece davalı ve davacı kalıyordu, 2022 yılının Ocak ayının başında Davacının ailesi tarafların müşterek kaldığı eve geç vakitte gelmişler, burada taraflar arasında bir ağız münakaşası olmuş, beni arayan komşuları oglumgilden bağrışmalar var, bir gelin kontrol edin diye haber verdiler, bende abim x i aradım, beraber x evine gittik,abim hem oğlum la hem gelinimle ve ailesiyle konuştu, her ikisini de teskin etti ayıpladı, bu arada polisler geldi, sanırım komşular bağrışmalar üzerine polise de haber vermişler, polisler baktı herhangi bir yaralanma şikayet, hakaret olmadığından bizlik bir işlem yok diyerek olay yerinden ayrıldılar, davacı ve ailesi kızlarını alarak evlerine gittiler, davacı oradan boşanma davası açmış, oğlum hakkında bir takım şikayetlerde bulunmuş, bunun üzerine oğlumda "beni istemeyeni bende istemiyorum" dedi. Davacı ve Davalı iyi geçiniyorlardı, taki o gün davacının ailesi müdahale edene kadar herhangi bir sorunları olmadı, ben oğlumun gelinime karşı herhangi bir küfür hakaret ettiğini, dövdüğünü, sövdüğünü, deli, manyak şeklinde hitaplarda bulunduğunu duymadım, oğlum bu tür kelimeleri kullanmaz, gelinim boşanmakla herhangi bir şekilde yoksulluğa düşmez, şuan kendisi de çalışabilecek durumdadır.dedi.

Ki ben olaydan sonra aradım çocuk düştü hersey bitti dedi oğulları
Kız kardeşini aradım babam artık istemiyor kardeşim nasıl sesini çıkartsin çok üzüldü bırak seni unutsun. Bin otobüse gel babam seni kabul ederse eder.
Annesi oğlumun evini dagittiniz dedi
kii annesi evime gelip hadi çocuk olmadan boşanin git tehdit etmişligi var
Bir başkasinda evdeyken tartışmamizda ben çok bunalıma girdim bana ara hadi anneni seni avutsun teselli etsin ağız yüz egmeler

E kv kp, kocanızın tanığı tabi ki onu koruyan beyanda bulunacaklar. Şikayetçi olmamışsınız siz de. Olduysanız da ortaya çıkar.

Tanığın her dediğine hakimin inanacak hali yok zaten. Delilleriniz sağlamsa kanıtlarsınız söylediklerinizin doğruluğunu..

Benimde ailem şahit farklı zamanlarda farklı konulara . Darp şikayetim var ve onlar beraat etti onların orda mahkeme oldu. Haklı olduğum bir davayı kaybettim ve bunun üzerinden oynuyorlar

Back