- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
Yok asla değil 2 kez geldi peçeteye akıntı gibi çok açık pembe renk. Belki de ışıktan öyle gördüm oda olabilir çünkü yumurtlamadan beri sarı akıntım var şimdi gittim yine baktım yok normal akıntı. Test hakkında ne düşünüyorsunuz daha kan vermedim deKopkoyu çamur gibi ya da kıpkırmızı kan gibi değilse çok paniklemene gerek yok aslında kuzum.
Benimde senin gibi olmuştu açık pembe kan geldi sonra kahve lekeler hamileymişim.yerlesme kanamasiymis. Muhtemelen seninde öyle hayırlı olsunSat 28 Aralık bat 28 ocaktı(app e göre) yumurtlamam 10.11 iydi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtilerim olunca kaset test yapmıştım silik çıkmıştı. Bugün akşam predictor early aldım test yaptm onda bariz çizgi var. Peçeteye silince gelen açık pembe akıntım var kan gibi asla değil. Korkuyorum da yerleşme kanaması olabilir mi?
Ne düşüneyim hayırlı olsun demek düşerYok asla değil 2 kez geldi peçeteye akıntı gibi çok açık pembe renk. Belki de ışıktan öyle gördüm oda olabilir çünkü yumurtlamadan beri sarı akıntım var şimdi gittim yine baktım yok normal akıntı. Test hakkında ne düşünüyorsunuz daha kan vermedim de ☺
Çok teşekkürler :) kahve olmadı 2 kez peçetede pembemsi gördm ama çok açık renkli oldu şimdi baktım normal akıntı var :) 2 kez gelince korktum bende devam ederse de sıkıntılı değil öyleyseBenimde senin gibi olmuştu açık pembe kan geldi sonra kahve lekeler hamileymişim.yerlesme kanamasiymis. Muhtemelen seninde öyle hayırlı olsun
Çok teşekkürlerNe düşüneyim hayırlı olsun demek düşermaşallah burdayım diyor baya
Çok teşekkürler ☺ Kan veremedim de daha o yüzden hala inanamıyorum
O zaman ben 4 hafta sonra gideyim doktoraDaha bismillah. Ben kan verdim 2 hafta sonra gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalbi duydum daha inanamamıştım
Durabilecek misin peki çizgiyi gördüğünden beri geçiyor mu saatlerO zaman ben 4 hafta sonra gideyim doktora
Asla geçmiyorDurabilecek misin peki çizgiyi gördüğünden beri geçiyor mu saatler
Az önce tahlil yaptırdım canım 70 çıktı betaKopkoyu çamur gibi ya da kıpkırmızı kan gibi değilse çok paniklemene gerek yok aslında kuzum.
Hayırlı olsun canım gözün Aydın inşallah sağlıkla ilerlerAz önce tahlil yaptırdım canım 70 çıktı beta ☺
Çok teşekkür ederim amin insallah :)Hayırlı olsun canım gözün Aydın inşallah sağlıkla ilerler ♥
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler insAllahAz önce tahlil yaptırdım canım 70 çıktı beta ☺
Yerleşme kanaması canım o yinede hastaneye gidip girişi yaptir düzenli kontrolünü ol düzenliSat 28 Aralık bat 28 ocaktı(app e göre) yumurtlamam 10.11 iydi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtilerim olunca kaset test yapmıştım silik çıkmıştı. Bugün akşam predictor early aldım test yaptm onda bariz çizgi var. Peçeteye silince gelen açık pembe akıntım var kan gibi asla değil. Korkuyorum da yerleşme kanaması olabilir mi?
Oh maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahAz önce tahlil yaptırdım canım 70 çıktı beta
Peki kasık ağrınız da var mıydı bende test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün ama adet ağrısıyla beraber pembe akıntı geldi peçeteyeİnşallahhh
Kasık ağrım vardı benim de. Yerleşme kanaması olabilir benim silik çıktığı gün gidip predictor early aldım asla yanıltmıyor sizde deneyebilirsiniz ilk foto silik çıkan 2. Aynı gün öğleden sonra predictor ile yapılanPeki kasık ağrınız da var mıydı bende test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün ama adet ağrısıyla beraber pembe akıntı geldi peçeteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?