Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internetin sifresini degistirmek icin bilgisayarciya modemi goturmek gerek mi yoksa sadece pc yi gotursem olur mu. Bilgisi olan cevap versn lutfen
Goturecegin yere soraydin iyiydi.
Kablosuz internetin sifresini degistirmek icin modeminizin arkasinda bi rakam yazar
198.218.2.2 vs bu tarz bir sey
Herhangi bi internet tarayicisini acin
Adres cubuguna bunu yazin
Sonra kullanici adi sifre isteyecektir o da modemin arkasinda yazar
Sonra acilan sayfada arayuz e girin
Kablosuz a gelin
Ordan anahtar filan yazar degistirin ordan
Yapip yapamadiginizi da haber verirseniz sevinirim
Seceneklerden 128 i secerseniz sifreyi cok uzun yazmaniz gerekir 64 u secerseniz 10 haneli sifre yazmak yetiyor
Kendiniz nasil isterseniz
Allah cumlemizden razi olsun :116:
Eki Görüntüle 1177417
Kablosuz internetin sifresini degistirmek icin modeminizin arkasinda bi rakam yazar
Kablosuz a gelin
Kablosuz a gelin
Arayuze kadar sorunsuz geldim ama sifreyi yaziyorum olmuyo su an ki sifreyi yaziyorum o da degil ne bunun sifresi ne ya alla alla sifreyi yazdigimda kisa yazmissam uzun hale geliyo " ..... " seklinde uzun yazsam kisaliyo 20 haneli bi sifresi var sanirim puff bulamicam anlasilan:)
komşunuzun filan oğlan çocuğu yok mu ona söyleyin o yapar![]()
Kullanıcı adı şifre yerine admin,yaz her iki yerede.Arayuze kadar sorunsuz geldim ama sifreyi yaziyorum olmuyo su an ki sifreyi yaziyorum o da degil ne bunun sifresi ne ya alla alla sifreyi yazdigimda kisa yazmissam uzun hale geliyo " ..... " seklinde uzun yazsam kisaliyo 20 haneli bi sifresi var sanirim puff bulamicam anlasilan:)
TT net mi? Hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsanız, onun iletişim merkezini arayabilirsiniz.
Kullanıcı adı şifre yerine admin,yaz her iki yerede.
Internetin sifresini degistirmek icin bilgisayarciya modemi goturmek gerek mi yoksa sadece pc yi gotursem olur mu. Bilgisi olan cevap versn lutfen