"bi arkadaş"

Yaptığın tavır ona ters geliyor şuan
Güvensizlik olarak görüyor
İnada bindirme daha fazla bırak söylemesin
Sende ona söyleme.
Tartısmaya değmez güveniyorsan problem etme.
Biraz daha üstelersen bana çok baskı yapıosın daraltıosun dicek..

diyor zaten. hiç bir konuda bu kadar takışmamıştık onunla şimdiye kadar. en az 1 aydır aynı mesele. tartışıp tartışıp duruyoruz. sence görmezden mi gelmeliyim cidden? fikre ihtiyacım var. konuşmaya ihtiyacım var.

Ya kızlar cidden artık dayanamıyorum. Sevgilimin sürekli buluştuğunda, takıldığında falan "bi arkadaşla buluşucam, arkadaşla oturuyorum" demesi sinirimi bozuyor. Ya biliyoruz hepsi arkadaş zaten ama kim! en az 4 kez güzellikle anlattım olmadı, kavga ettim olmadı. Ben ona karışan biri değilim. Nereye gidiyorsun diye bile sormam. Buluşmaları esnasında aramam, mesaj atmam. Dönünce ne yaptınız bakalım diyip ince ince anlatmasını beklemem. Tek istediğim ondan "kimle" olduğunu söylemesi. Tanımıyorsun falan diyor. Ya bahset, sevgilin değil miyim ya bu kadarını hak etmiyor muyum? İnanın çıldırıcam ya. çok mu şey istiyorum? 4 kez derdimden bahsetmiş olmama rağmen hala "arkadaşla oturuyoruz" dedi bana yine. Aşamıyoruz bu sorunu gerçekten bıktım usandım. Bu konuyu her konuşmada kavga gürültü oluyor. İsim vermesine gerek yokmuş. Arkadaş demesi yeterliymiş. Ergen gibi hissediyormuş.
Demekki bilmeni istemediği bi insanla o senin rahatsız olduğun şeylere saygı göstermiyosa sende ona gösterme rahatsız olduğu bişeyi yap

Demekki bilmeni istemediği bi insanla o senin rahatsız olduğun şeylere saygı göstermiyosa sende ona gösterme rahatsız olduğu bişeyi yap

son kez bu konu hakkında konuştum onunla ve dediklerini birkaç üst mesaja yazdım. bilmiyorum artık ben. sinir oldum sadece.

İnat damarı olan biri sanırım. Daha fazla üstelersen iyice inada bindirecek. Sevgilim çok inat oradan biliyorum. İki yaş sendromundan çıkamadın diye takılıyorum ondan bir konuda benle inatlaşıyorsa o konu da bende inadına umurumda değil senin dediğin olsun diyorum. Bir süre umursamaz davrandığımda düzeliyor. Yalnız misilleme de yapmıyorum. İnada bindirme bir süre bekle bakalım cumartesi git gör, hatta arkadaşlarıyla tanış yedi ay olmuş. Arkadaşlarıyla tanıştırırsa veya oradayken güven duygunu zedelemezse inatlaşma. Gözlemde kal yani. Eğer içinde hissediyorsan o zaman yol ver. Şimdi inada bindirme, gözlemle ve gittiğinde oradaki durumunu arkadaşlarını da gözlemle. Bakalım tanıştıracak mı?

İnat damarı olan biri sanırım. Daha fazla üstelersen iyice inada bindirecek. Sevgilim çok inat oradan biliyorum. İki yaş sendromundan çıkamadın diye takılıyorum ondan bir konuda benle inatlaşıyorsa o konu da bende inadına umurumda değil senin dediğin olsun diyorum. Bir süre umursamaz davrandığımda düzeliyor. Yalnız misilleme de yapmıyorum. İnada bindirme bir süre bekle bakalım cumartesi git gör, hatta arkadaşlarıyla tanış yedi ay olmuş. Arkadaşlarıyla tanıştırırsa veya oradayken güven duygunu zedelemezse inatlaşma. Gözlemde kal yani. Eğer içinde hissediyorsan o zaman yol ver. Şimdi inada bindirme, gözlemle ve gittiğinde oradaki durumunu arkadaşlarını da gözlemle. Bakalım tanıştıracak mı?

iş daha nasıl inada biner bilemiyorum valla. bineceği kadar bindi zaten. arkadaşlarıyla tanıştırmaz. ciddi bir şeyler olmadığı sürece kimsenin bilmemesi taraftarı. bu gidişle ciddi bir adım atabilir miyiz o muamma zaten.

iş daha nasıl inada biner bilemiyorum valla. bineceği kadar bindi zaten. arkadaşlarıyla tanıştırmaz. ciddi bir şeyler olmadığı sürece kimsenin bilmemesi taraftarı. bu gidişle ciddi bir adım atabilir miyiz o muamma zaten.

Valla yedi ay az değil. Artık arkadaşlarıyla da tanışmalısın. Gittiğinde yanına durum az çok ortaya çıkar şimdi uzakta kendini yıpratma. Bir git yanına, arkadaşlarıyla aynı ortama sokuyor mu, gezip dolaşıyor mu seninle ona bak. Aman özledim kimseyle olmayalım, dışarı çıkmayalım evde takılalım diyorsa evet bir sıkıntı var. Yani iyice bir gözlemle bakalım derdi ne. Yani cidden saçma bir inada mı tutuştu yoksa altında bir .okluk var mı?
Eğer sen sürekli bu konuda restleşiyorsan, tek bu konuda sürekli tartışmaktan başka diyalog kalmadıysa ben geri adım atmam inadında da olabilir. Ama başkası da olabilir. İki ihtimalin var iyice bak bakalım. Eğer şüphe düşüyorsa içine zorlama yolla gitsin.

Bir rest çek bakalım, gerekirse ayrıl. En azından işin ciddiyetini anlasin. Ha anlamaz ise o zaman sie et gitsin. Bu Öküzler yüzünden nedir bu kadınların sıkıntısı anlamam ya. Onlar yüzünden yaşlanıyoruz.

kızlar 5. kez konuştum az önce. insanca başladık konuşmaya ve yine canavarlaştık. Size biraz bahsedicem bu konuşmadan lütfen yorumunuzu yapın.

anlattım yine derdimi. kavga gürültü gırla gitti. ona göre isme gerek yokmuş. Bayan olursa söylerim ama erkekleri söylememe gerek yok diyor. böyle devam ederse bizim beraberliğimiz uzun sürmez bile dedi konuşmanın sonunda. yazıklar olsun bitir dedim bende.

Ya neden bu kadar zoruna gidiyor? Başlarda gitmiyordu da neden şimdi gidiyor? ben sormadan kendi söylerdi.

ne diyorsunuz bu işe?
Soylememesinin ne gibi bir sebebi olabilir ? Kirildiginizi bile bile nasıl bir düşünce ki bu geri adım atmiyor. Böyle giderse biter de ne demek ? Ortada bitirmek için sebep bile yok. Sizin bir şeyler rica etmeniz bitirme sebebi olamaz. Dupe düz bahane. Duygularinda ciddi anlamda eksiklik var. İnat ediyor desek oda degil ki öyle olsa bitirmeyi ağzına almaz. Sizin yapmanız gerekeni o yapıyor. Tepkinizi koyun. Bu adamdan hiç bir şey olmaz.

Valla yedi ay az değil. Artık arkadaşlarıyla da tanışmalısın. Gittiğinde yanına durum az çok ortaya çıkar şimdi uzakta kendini yıpratma. Bir git yanına, arkadaşlarıyla aynı ortama sokuyor mu, gezip dolaşıyor mu seninle ona bak. Aman özledim kimseyle olmayalım, dışarı çıkmayalım evde takılalım diyorsa evet bir sıkıntı var. Yani iyice bir gözlemle bakalım derdi ne. Yani cidden saçma bir inada mı tutuştu yoksa altında bir .okluk var mı?
Eğer sen sürekli bu konuda restleşiyorsan, tek bu konuda sürekli tartışmaktan başka diyalog kalmadıysa ben geri adım atmam inadında da olabilir. Ama başkası da olabilir. İki ihtimalin var iyice bak bakalım. Eğer şüphe düşüyorsa içine zorlama yolla gitsin.

Arkadaşlarıyla mümkün değil tanıştırmaz. Çok iyi biliyorum bunu.

Arkadaşlarıyla mümkün değil tanıştırmaz. Çok iyi biliyorum bunu.

Peki ama neden?
Yedi ay olmuş ve neden hala arkadaşlarıyla tanıştıramıyor sence seni?
Kusura bakma lütfen ama başka bir hayatı olabilir mi mesela?
Bana tuhaf geldi açıkçası şu an durum

Bir rest çek bakalım, gerekirse ayrıl. En azından işin ciddiyetini anlasin. Ha anlamaz ise o zaman sie et gitsin. Bu Öküzler yüzünden nedir bu kadınların sıkıntısı anlamam ya. Onlar yüzünden yaşlanıyoruz.

çok bitkin hissediyorum artık ben. zorlanıyorum. kapanda gibiyim ne yapacağımı bilemiyorum. çok bi umudum kalmadı bu ilişkiye dair. sorun şu ki ilk sevgilim ve ben kendimi suçlu hissediyorum. Sanki başkasıyla da aynı sorunlar olurmuş yani bu adam normalmiş de ben anormalmişim gibi hissediyorum. o kadar ilgisiz ki ve bende ilk ilişkim olunca çok tecrübesizim. sanki tüm ilişkiler hep böyle olacakmış gibi geliyor.

Soylememesinin ne gibi bir sebebi olabilir ? Kirildiginizi bile bile nasıl bir düşünce ki bu geri adım atmiyor. Böyle giderse biter de ne demek ? Ortada bitirmek için sebep bile yok. Sizin bir şeyler rica etmeniz bitirme sebebi olamaz. Dupe düz bahane. Duygularinda ciddi anlamda eksiklik var. İnat ediyor desek oda degil ki öyle olsa bitirmeyi ağzına almaz. Sizin yapmanız gerekeni o yapıyor. Tepkinizi koyun. Bu adamdan hiç bir şey olmaz.

benim artık ona söylemediğim bir kelime kalmadı. değerimi de sorguladım onun karşısında, üzüldüğümü rahatsız olduğumu da belirttim. İnsan gibi sakince de yazdım kızdım da. ama değişen hiçbir şey yok. hala kendi dediğini doğru buluyor ve önceden böyle değildi bu adam. insan sevdiğini bile bile neden üzer ki?

Peki ama neden?
Yedi ay olmuş ve neden hala arkadaşlarıyla tanıştıramıyor sence seni?
Kusura bakma lütfen ama başka bir hayatı olabilir mi mesela?
Bana tuhaf geldi açıkçası şu an durum

ona göre böyle olmalıymış. ciddi bir şeyler olmadan kimsenin bilmemesi taraftarıymış. yapısı buymuş. bilinmesini istemiyormuş. Şüpheci bir yapım var. Buluttan nem kaparım. Şimdiye kadar başka bir hayatı var diye düşünmeme sebep olacak bir davranışını görmedim, yakalamadım. yine de bilmiyorum...

Niye tanimiyorsun ki tanimamak da problem. Sen fazla serbest birakmissin.
sanırım öyle. sanırım çok ezik durdum ve çok taviz verdim. şu saatten sonra sert davransam neye yarar ki? olan olmuş artık. çok bir ümidim yok artık bu ilişkiden yana. tek istediğim eğer biterse kolay atlatmak.

ona göre böyle olmalıymış. ciddi bir şeyler olmadan kimsenin bilmemesi taraftarıymış. yapısı buymuş. bilinmesini istemiyormuş. Şüpheci bir yapım var. Buluttan nem kaparım. Şimdiye kadar başka bir hayatı var diye düşünmeme sebep olacak bir davranışını görmedim, yakalamadım. yine de bilmiyorum...

Başkası var yada bir sorun var. Dikkat et bir yamukluk var.

benim artık ona söylemediğim bir kelime kalmadı. değerimi de sorguladım onun karşısında, üzüldüğümü rahatsız olduğumu da belirttim. İnsan gibi sakince de yazdım kızdım da. ama değişen hiçbir şey yok. hala kendi dediğini doğru buluyor ve önceden böyle değildi bu adam. insan sevdiğini bile bile neden üzer ki?
Gerçekten seviyor olsa üzmez işte sorunda orda.

X