• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akıl verin lütfen

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
123
28
Merhaba.. İçim çok karısık bütün arkadaslarım da çok yanlı bakıp yorum yapıyor size danısmak istedim.. 9 aylık ilişkim 1 ay olcak bitti. Aslında sürekli ayrıl barıs bi iliski olmustu ben hic ayrılmadım her seferinde o ayrıldı. Son ayrılığımız 1 ay sürdü. Aklım basıma geldi bidaha gitmem bilmem ne dedi kapıma geldi gül falan aldı bende barıstım tekrar. Yine ayrıldık beni her yerden silip engelledi ortada ayrılacak biseyde yok beyimiz bunalıyor ve ayrılıyor. Biz aynı sehirdeniz aynı zamanda da baska bi sehirde birlikte okuyoruz. Orda tanıstık. Su an okul yok ve kendi şehrimizdeyiz diye fazla görüsemiyoduk. Görüsemediğimizde bu hale geliyo. En son eski sevgilisini takip etmis instagramdan. Bende yapmamam gerekeni yapıp bisürü mesaj attım aradım acmadı whatsapptan engellememisti ordanda engelledi en son yazmıs ki hala beni kontrol ediyomusun diye merak edip takip ettim. Ama yalan çünkü bi hafta falan takip etti. Profiline de yolum seninle yazdı. Ben biraz pollyannayım acıkcası. Basta üstüme alndım ama sonra dedim adam daha dün o kadar mesaj attın tek cevap vermedi doğru düzgün sana neden yazsın.sonra hicbi yazdığıma cevap vermedi. Bende tamam bende uzatmıyorum yazıp kapattım. Bende engelledim.
Ben direk evleniriz hersey iyi olur diye basladım bu olanlar beni asırı yıprattı. O öyle düsünmemis sanrım. Hele o kıza mı döndü diye düsündükce içim içimi yedi. Ortak bi arkadasımız var onla konustum o kızla hic alakası yok hala seni seviyor ben konustum o kızı öylesine sen tepki ver diye eklemis. Sen yazmayınca üzülmüs bilmem ne dedi. Biz yanyayken dünyanın gercekten en iyi adamı. Hep diyor ki mesajda beni alttan al ben orda ben olamıyorum.Elimden geleni yapıyorum ama yine aynı. Ayrılık kararı verdiğinde de ne yaparsam yapayım vazgeçmiyor. Ben bu 9 ayda her zaman yanında oldum o da benim oldu tabi. Hastalandı o hastaneye götürdüm yada parası kalmadı ben yardımcı oldum soğukta beni hep bıraktı yurda kadar uzakta birbirimizin ailesi olduk ama buraya dönünce hersey değisti. bütün arkadaslarım huyu bu yine dönecek ama barısma diyorlar bilmiyorum bi yanım diyo ki o özünde iyi bi adam atlatacak bunları ama diğer yanımda diyo huylu huyundan vazgecmez hep gider. Bide ilk kez eski sevgilisini ekledi hep o kız aileme uygun değildi çocukluktu bilmem ne diyodu simdi naptı. Neyse bi hafta falan gecti geri engelledi kızı. Kız bi çocukla fotoğraf attı aksamına engelledi. Gercekten canım cok yandı. Okuduğum sehre dönmeme az kaldı gec acıldı okulumuz baktım instagramdan whatsapptan falan engelimi kaldırmıs bide ikimizle ilgili bisey yazmıs. kendime çok kızıyorum hemen yumusuyorum . Sizce bende onun engelini kaldırmalı mıyım belki kaldırırsam yazar. Hala seviyorum. Bide bi kac parca esyamı ona vermistim gelirken o ev tutcaktı bu sene oraya bırakcaktı ben bidaha yük etmeyeyim diye, gidince onları da almam gerekcek. Ama onla konusursam yine tutamam kendimi barısırım napcam ben

Lutfen kendini tut ve sakin barisma. Nasil alisirsa oyle gider. Kendine bu kotulugu yapma. Duruma alistigin zaman kendini neden bu kadar hirpaladiginj dusunup kizacaksin kendine. Sevgi boyle bir sey degil. Ben kuseyim sonra geleyim o beni ayni yerde beklesin. Sen gitsen her seferinde ve gelsen o seni kabul edecek mi? Lutfen kendini bu kadar degersizlestirme...

Barisirsan eğer yine aynı şeyleri yaşayacaksın aklını başına al arkana bakmadan kaç. O da derdine yansin

Evlilik diyorsun da , bu adam zırt pırt senden ayrılıyor , evlenince de boşanıp boşanıp pişman mı olacak .Ben Hayır gelmez diyorum .Düzelecek demişsin , inanıyorsan barış o zaman .

Ama beraberken ne kadar iyi olduğunu görseniz bide önceki ayrılıklarımız hep en fazla 3 gün sürüyodu sonra yazıyodu pisman olup :KK43: engelini kaldırmayayım dimi yazarsa dayanamayıp cevaplarım cünkü
Sevn insan uzaktaykende sever
Ama beraberken ne kadar iyi olduğunu görseniz bide önceki ayrılıklarımız hep en fazla 3 gün sürüyodu sonra yazıyodu pisman olup :KK43: engelini kaldırmayayım dimi yazarsa dayanamayıp cevaplarım cünkü
Seven insan uzaktaykende sever mesafe engel değil

O adama verdiğin değerin birazını da kendine ver de kıymetini bilsinler.sen kendini böyle degersizlestirirsen o da aklına estikçe gelir gelir gider. Sadece o da değil hayatındaki bütün insanlar aynısını yapar. Kendi kıymetini önce kendin bileceksin.

Lutfen kendini tut ve sakin barisma. Nasil alisirsa oyle gider. Kendine bu kotulugu yapma. Duruma alistigin zaman kendini neden bu kadar hirpaladiginj dusunup kizacaksin kendine. Sevgi boyle bir sey degil. Ben kuseyim sonra geleyim o beni ayni yerde beklesin. Sen gitsen her seferinde ve gelsen o seni kabul edecek mi? Lutfen kendini bu kadar degersizlestirme...

Haklısınız ben de farkındayım bu durumun gercekten ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü de ben bilirim ama iste hep diyorum ki belki düzelir belki oturur rayına beni annesi ablasına falan söyledi hep biliyolar beni en kötü günümde de hep yanımda oldu diye böyle aklımdan silip atamıyorum iyi günlerimiz geliyo aklıma bide simdi gidicem okulda da hep görcem :(

Kesinlikle yazma. Alışkanlık olmuş adamda ne yaparsa yapsın affedileceğini biliyor. Seni kaybettiğini hissettir ve geri dönme. Bir de her şey bir tarafa şuna çon takıldım " mesajla beni idare et mesajlaşırken ben değişiyorum." Buna ben anlam veremedim açıkcası. İnsanın morali bozuk olur veya zor bir dönemden geçer değişir anlarım da mesajlaşırken değişeni ilk kez görüyorum. Zaten bir çok yanlışı var yok eski kız arkadaşınj takip etmeler falan. Bunu kalbin kaldırabiliyor mu? Kendine değer ver senden hiç bir şey değerli değil. Bu adam senin değerini bilmiyor ortada.

Barisirsan eğer yine aynı şeyleri yaşayacaksın aklını başına al arkana bakmadan kaç. O da derdine yansin
Derdine yanar mı bilmiyorum çok garip bi insan yani arkadası dahi doğru düzgün yok en ufak seyde insanları siliyo ve zerre üzüldüğünü görmedim
Evlilik diyorsun da , bu adam zırt pırt senden ayrılıyor , evlenince de boşanıp boşanıp pişman mı olacak .Ben Hayır gelmez diyorum .Düzelecek demişsin , inanıyorsan barış o zaman .
Evet onu da dedim dedimki sen böyle bırakıp bırakıp gidiyosun evlendiğimzde de bosancaksın dedi ki hayır ben yüzüne karsı bi kez bile tartısmadım senle mesajda kendim olamıyorum bilmem ne

Kesinlikle yazma. Alışkanlık olmuş adamda ne yaparsa yapsın affedileceğini biliyor. Seni kaybettiğini hissettir ve geri dönme. Bir de her şey bir tarafa şuna çon takıldım " mesajla beni idare et mesajlaşırken ben değişiyorum." Buna ben anlam veremedim açıkcası. İnsanın morali bozuk olur veya zor bir dönemden geçer değişir anlarım da mesajlaşırken değişeni ilk kez görüyorum. Zaten bir çok yanlışı var yok eski kız arkadaşınj takip etmeler falan. Bunu kalbin kaldırabiliyor mu? Kendine değer ver senden hiç bir şey değerli değil. Bu adam senin değerini bilmiyor ortada.
Evet ne zaman dönerse kabul ettim hic dönmedim ama hep tamam dedim.
Bi değisik bende anlamadım yani mesajda değismek ama sinirleniyo durduk yere sonra diyo aman bana bisey deme yoksa büyür artık ayrılır korkusuyla bisey de diyemiyordum..
bana değer vermediğini görüyorum ama iste kabullenmek zor geliyo

Şaka gibisiniz ya. Niye kendinize şu adamlara verdiğiniz kıymeti vermiyorsunıuz. Hala da bahane arıyorsunuz. Yok özünde iyi yok yanımdayken melek. Lütfen affedin gelirse. Artık bir iki sene daha çekin yani adamı dokuz ay az

Evet ne zaman dönerse kabul ettim hic dönmedim ama hep tamam dedim.
Bi değisik bende anlamadım yani mesajda değismek ama sinirleniyo durduk yere sonra diyo aman bana bisey deme yoksa büyür artık ayrılır korkusuyla bisey de diyemiyordum..
bana değer vermediğini görüyorum ama iste kabullenmek zor geliyo

Ya böyle adamların varya topunu uzaya göndereceksin yesinler birbirlerini. Kendine güven lütfen. Senden başka hiç bir şey değerli değil. Zaman herşeyin ilacı ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra herşey yoluna girer. Ne okulda ne sosyal medyada onu takip etme görmemezlikten gel. Güçlü ol. İnan daha iyileri çıkar karşına. Herşey gönlünce olsun...:KK200:

Bence kimyasal bi bomba atıldı erkeklere etki eden ve hepsi dengesizleşti.
O kadar çok ki dengesiz irkik. :işsiz:

Back
X