bhgc 3 çıktı ,bayanlar lütfen yardım 🙏🏻

kafamda sorular

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
150
30
29
Merhaba bayanlar, adetim 1 gün gecikti, 2 test yaptım biri erken gebelik testi var negatif çıktı , başka bir kaset test de silik pozitif çıktı . Kan verdim aynı gün bhcg değerim de 3 çıktı. Doktor ne hamile ne değilsin ,birşey diyemeyiz bekleyelim sonra bir daha test yapalım dedi. Bende iyice tedirgin oldum,böyle birşey yaşayan, başına gelen var mı? Varsa lütfen yorumlaşalım😔🙏🏻

Merhaba bayanlar, adetim 1 gün gecikti, 2 test yaptım biri erken gebelik testi var negatif çıktı , başka bir kaset test de silik pozitif çıktı . Kan verdim aynı gün bhcg değerim de 3 çıktı. Doktor ne hamile ne değilsin ,birşey diyemeyiz bekleyelim sonra bir daha test yapalım dedi. Bende iyice tedirgin oldum,böyle birşey yaşayan, başına gelen var mı? Varsa lütfen yorumlaşalım😔🙏🏻
Gec döllenme olabilir bekleyin biraz daha

Geç dollenme olabilir ama 5 üstü gebelik demektir

Veremeden adet oldum,5 aydır deniyoruz ama olmuyor , vakti vardır diyoruz ama böyle şeyler olunca da insan üzülüyor tabi 😔
Sıkma canını 5 ay kısa bir süre insanlar yıllarca deniyor olmuyor...inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine canım 🙏🏻💐stres çok önemli bu işlerde akışına bırakmaya çalış...

X