canım sana bir sorum olacak anlamadığım aşılamadan 7 gün sonramı çatlatma iğnesi oldun... yani 10 gün önce...CADIARZU
evet 17 temmuzda aşılama oldum..24temmuzda . ise doktor karından çatlatma iğnesi vurdurdu.1 tane..ve 3ağustos bugün...
tahlil yaptırdım bhcg 15.6 çıktı
neslihan1983 senin deneyimin oldumu.biliyorsan sence benim değerlerim normalmi?15.6 iyibir değermidir acaba...
bilmiyrum doktorum öyle yazdı receteye.aşılamamı yaptı hastanede.sonra 7 gün sonra gidip yazdığım çatlatma iğnesini vurdur dedi..bu iğnenin aynısı aşılama yapmadan 1gün öncede vurdurmuştuk..
arkadaslar değer 15.6 bu bir hamileliktir gec döllenen bi hamilelik yani yeni başlatan bi hamilelik
canım benim hiçç stres yapma inşallahh bebeğin seninle beraberdir. ama şuda bi gerçekki bu değer düşük bi değer dr.lar bunu negatif kabul ediyolar. 20nin altı negatifmiş göya şöyle ki benim aşılamanın
15. günü değerim 9du.ve negatif dediler.. ertesi gün kahve akıntı başladı 2gün sürdü adet olmayınca 2gün sonra tekrar kan testi yapıldı 45 çıktı çok sevinmiştim tabi ama o akşam kanamam başlamıştı senin gibi şiştim ağlamaktan ve bu yaptığımın ne kadar yalnış olduğunu sonradan anladım neyse öyle olduğu halde 2gün sonra değer 79a çıktı. ama kanama devam etti ve düştü. ama seninkininde böyle olacak diye bir kaide yok çünkü burda kan değeri 0 çıkan ve sonradan hamile olduğunu öğrenen veya değer 3 çıkıpta bebeğini dünyaya getiren kişiler gördüm ben. en önemlisi birincisi allaha sığınmak dua etmek ikinciside strese girip üzülmemek ağlamamak umudunu kaybetmemek.. allah yardım etsin arkadaşım.
Allah korusun canım inşallah düşükte yapmayacaksın dış gebelikte olmıcak allah izin verirse..
benimde aşılama ile tutmadığı sonradan anlaşılmıştı tıpkı senin gibi. yani aşılama olduğu gün tutacak diye bi kaide yok nitekim dr.lar aşılamadan sonra gün aşırı beraberlik öneriyolar. sonradan gelen yumurtalar çatlayıp döllenebilir diye.. evet sen umudunu kaybetme ama ciddi anlamda sakin ol ağlayıp sızlamak inanki zarar veriyo..
Nasıl olur güzelim aşılama günü hariç ertesi günden itibaren gün aşırı beraberlik olması lazımki o gün tutmasada sonradan gelen yumurtaların (ki ilaçlardan dolayı birden fazla yumurta oluşuyo) çatlamasıyla döllenme gerçekleşirse hamile kalma ihtimali çok yüksek. senin dr.u bende hiç anlamadım burdaki bütün arkadaşlara sorabilirsin bu kesin bir bulgudur. eğer senin dr.un kasıtlı yaptıysa bunu yazıklar olsun
peki siz 15gün sonra mı beraber oldunuz bak eğer olduysanız kesinlikle onlar tutmuştur. ve ozaman kan testi değerin düşük deil ayrıca lekelenmelerin varsa üstüne görüyo olabilirsin. tarihlerini hatırlıyomusun