• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg testim küçük bir umut

rahmetidinle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
48
31
88
34
selamlar hanımlar, 4 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum,doktorum 3 ay bebek düşünme dedi bekledik ama artık yeniden isiyorum inşallah..bugün yumurtlama günümden sonraki 4.gün ve ben fena grip oldum doktora gittim,bebek düşündüğümü söyleyince ilaç vermeden önce bhcg yapalım dedi ve sonuçta 2.00 yazıyor.. normalde 5 ve altı sonuçlar negatif bunu biliyorum ancak bir önceki ay 0,001 di sonucum..henüz çok çok erken olduğu için sonuç 2 ve yükselecek olabilir mi acaba,başına böyle bir şey gelen var mı..küçük bir umut işte :110::KK1::oops:

merhabalar , benim bir kaç ay önce 2.0 çıkmıştı değerim regli tarihimden bir hafta önce bayada belirti yaşıyordum ama maalesef hamile değilmişim ama böyle olup yükselenler de varmış umarım senin değerlerin yükselir.

selamlar hanımlar, 4 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum,doktorum 3 ay bebek düşünme dedi bekledik ama artık yeniden isiyorum inşallah..bugün yumurtlama günümden sonraki 4.gün ve ben fena grip oldum doktora gittim,bebek düşündüğümü söyleyince ilaç vermeden önce bhcg yapalım dedi ve sonuçta 2.00 yazıyor.. normalde 5 ve altı sonuçlar negatif bunu biliyorum ancak bir önceki ay 0,001 di sonucum..henüz çok çok erken olduğu için sonuç 2 ve yükselecek olabilir mi acaba,başına böyle bir şey gelen var mı..küçük bir umut işte :110::KK1::oops:

Canim yumurtlamadan sonra 4 gün cok kısa bir süre. Varsa bile yeni olusuyordur cikmasi imkansiza yakin. Eger 2 ciktiysa sen yinede temkinli ol ilac kullanmamaya çalış. insaallah vardır.

Back