• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BHCG kaç iken keseyi gördünüz?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
44
Kızlar benim bat 20 Marttı, o gün testte çift çizgiyi gördüm çok şükür.3 gün sonra da ( 23 Mart ) kan testinde BHCG 281 çıktı. Biraz daha bekleyip doktora öyle gitmek istedim, kese falan da görünsün, kafamda soru işaretleri oluşmasın diye..İlk doktor randevumu testten 6 gün sonrasına ve BAT tan da 9 gün sonrasına, 29 Mart Çarşambaya aldım, yani yarın..İnşAllah sağlıklı bir şekilde değerlerim artmışsa yarın BHCG değerim 2200 lerde falan olacak.Ne dersiniz kese görünür mü yoksa yine de acele mi etmişim?
Sizler keseyi gördüğünüzde BHCG değerleriniz kaçtı? Karından ultrasonu kast ediyorum..

Ben dün kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı yarın doktora gidecem kese görünme ihtimali varmı

yarın o değer olur 1600.. İhtimaller hep vardır :) Keseyi görebilirsiniz belki ama bebek görmeyi beklemeyin :)

İşte ben de ondan endişeliyim..Kimisi diyorki hcg 3000 olmadan görünmez, kimisi diyor 5000 olacak..
Ben de canlı örnekler varsa yardımcı olabilirmi diye bu başlığı açtım..Yoksa kafalar çok karışık..
Eğer kese görünmeme ihtimali varsa birkaç gün ertelerim randevuyu çünkü doktor emin değilim, boş gebelik de olabilir falan gibi yorumlar da yapacak olursa ben kafayı yerim

yani tabii siz bilirsiniz. 1700de göründü benim. Ama aksi bi durumda evham yaparım diyorsanız bir hafta sonra gidin

Benim 1003 de vajinal ultrasonla göründü Canm ama karından görülmesi için 5000 ni geçmesi lazımmış ben onu da gördüm çok şükür sıra kalbini duymakta hayırlısıyla :KK46::KK200:

1700hcg de, karından ultrasonla bakıldı ve görüldü değilmi? Peki kesede bebeği ne zaman gördünüz?
Yok yok yarın gideyim ben, şuan sadece folic1 içiyorum belki takviye vitamin falan verecek olur.

1700hcg de, karından ultrasonla bakıldı ve görüldü değilmi? Peki kesede bebeği ne zaman gördünüz?
Yok yok yarın gideyim ben, şuan sadece folic1 içiyorum belki takviye vitamin falan verecek olur.
Canm o değerle karından görülmez 5000 i geçmesi lazım ki karından görüldün ama 1000-1500 ü geçince vajinal ultrasonla görüşüyor biz ilk kez öyle gördük. Acele etme Canm Dr lar kalbi duymadan gebelikten bile saymıyorlar her ihtimale karışı bende sadece folik1 kullanıyorum anca bu hafta tahlil istedi gerek varsa vitamin verir herhalde

Canm o değerle karından görülmez 5000 i geçmesi lazım ki karından görüldün ama 1000-1500 ü geçince vajinal ultrasonla görüşüyor biz ilk kez öyle gördük. Acele etme Canm Dr lar kalbi duymadan gebelikten bile saymıyorlar her ihtimale karışı bende sadece folik1 kullanıyorum anca bu hafta tahlil istedi gerek varsa vitamin verir herhalde

yaw arkadaş bizim gördügümüz neydi? Gaz balonu mu? Doktorsan amenna, bak yeni bir olaya şahit olmuş oldun. Değilsen yok görünmez de 5000 olması lazım da gibi net cumleler kurmayın rica ediyorum ya.

Gayette karından gördük. Vajinal ile bebegi de görürüz ama gerek yok demişti doktorum . 1 hafta sonra tekrar gidip gördük mercimegimi :)

Kesede bebek 1 hafta sonra gördük. İlk keseyi gördüğümde doktor dedi bu nokta bebek olabilir diye. Tabi ben bişey görmedim toplu ıgne kafası kadar olunca :)

Benim 3binlerdeyken karindan zor gorunmustu 5 mmdi net goruntu degildi ama gorundu yani.

Kesede bebek 1 hafta sonra gördük. İlk keseyi gördüğümde doktor dedi bu nokta bebek olabilir diye. Tabi ben bişey görmedim toplu ıgne kafası kadar olunca :)
Birşey daha sormak istiyorum, 1700 hcg bat kaç gün geçtiği zaman ölçülmüştü?
bat tan 3 gün sonra benim 281 di..

battan 1 gün sonra 147 persembe gunuydu
cumartesi 509

Salı 1700 ve kese göründü

yaw arkadaş bizim gördügümüz neydi? Gaz balonu mu? Doktorsan amenna, bak yeni bir olaya şahit olmuş oldun. Değilsen yok görünmez de 5000 olması lazım da gibi net cumleler kurmayın rica ediyorum ya.
Bir çoğumuzun olmadığı gibi
Dr Değilim elbette ama arkadaş bilgi istemiş, uzun bi süreç yaşadım çok Dr değiştirdim verdiğim bilgi bulunduğum ilin en iyi Dr una ait ayrıca kendi yaşadıklarımı yazdım bunun ne sakıncası var sadece her durumda risk var ve hepimiz stresliyiz neler duyup okuyoruz, hepimiz Hakkı'mızda en iyisini istiyoruz arkadaş zaten gidecektir ve kendi Dr u açıklama yapacaktır.

Bir çoğumuzun olmadığı gibi
Dr Değilim elbette ama arkadaş bilgi istemiş, uzun bi süreç yaşadım çok Dr değiştirdim verdiğim bilgi bulunduğum ilin en iyi Dr una ait ayrıca kendi yaşadıklarımı yazdım bunun ne sakıncası var sadece her durumda risk var ve hepimiz stresliyiz neler duyup okuyoruz, hepimiz Hakkı'mızda en iyisini istiyoruz arkadaş zaten gidecektir ve kendi Dr u açıklama yapacaktır.

tamam da görünmez olmaz şu olması lazım gibi cumleler kurmayın dedim ben size. Bende görünmedi, Doktorum şöyle dedi gibi cumleler daha dogru sanki.

çok gereksiz polemiklerle birbirimizin stresini arttırmayalım lütfen sevgili arkadaşlarım..zaten stresimiz kendimize yetiyor..buraya birbirimizi rahatlatmak için giriyoruz..

tamam da görünmez olmaz şu olması lazım gibi cumleler kurmayın dedim ben size. Bende görünmedi, Doktorum şöyle dedi gibi cumleler daha dogru sanki.
Tamam arkadaşım burda bilgi paylaşmak için varız tartışmak için zaten değil ben kendi yaşadığımı yazdım diğer bi arkadaş da 5000 de zor görmüş yazmış çevremdeki insanlar da böyle hep, 1700 gibi bi değerle ilk defa karından görüldüğünü duydum ne güzel beklemeden görebilmişsiniz

Back