• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BHCG Düzensiz artış:(

Tozpembehayallerim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
249
292
18
Hekese hayırlı geceler hanımlar ben tüp bebek ile gebe kaldım 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
10.gün değerim 288.5
12.gün değerim 630.7
14.gün değerim 1019

3.testte artış az acaba sağlıksız bir gebelik mi düşünmekten üzülmekten kendime gelemedim siz deneyimli arkadaşlarımdan yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum. Dr um sadece 10 gün sonra kalp atışı için bekliyoruz merkeze dedi. Bu arada bazı yerlerde okudum bhcg 2 defa bakılsa yeterli 3.kez tekrarlanmasına gerek yok diyor ama benim dr um 3.testi de yaptırdı kendisi çok yorum yapmaz saolsun bende bu soru işareti ile o kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum:110:

Canım kese görünene kadar düzenli betahcg testine devam edin.ayrıca illa tam 2 kat artış olcak die bişey yok.ama bi önceli ölçümün enaz %60ı kadar artış olmalı.ölçümlerin zamanlamasına pik up zamanına göre değişebilir az çok eksik fazla olabilir.ben baya tecrübeli sayılırım sürekli gebelik kaybı vs. Yaşamış biri olarak,kese görünene kadar kan tahliline devam et.şuan kardeşim tüp bebekle hamile.onunda benzer olmuştu.korktu tabi doğal olarak.ama şimdi doğurcak nasipse..

Hekese hayırlı geceler hanımlar ben tüp bebek ile gebe kaldım 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
10.gün değerim 288.5
12.gün değerim 630.7
14.gün değerim 1019

3.testte artış az acaba sağlıksız bir gebelik mi düşünmekten üzülmekten kendime gelemedim siz deneyimli arkadaşlarımdan yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum. Dr um sadece 10 gün sonra kalp atışı için bekliyoruz merkeze dedi. Bu arada bazı yerlerde okudum bhcg 2 defa bakılsa yeterli 3.kez tekrarlanmasına gerek yok diyor ama benim dr um 3.testi de yaptırdı kendisi çok yorum yapmaz saolsun bende bu soru işareti ile o kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum:110:
Artislariniz çok güzel gittiğinizde kalp atışlarını duyacaksınız gibi çünkü iki gün sonra ortalam değer 1500 'ün üzerine çıkacak gibi hatta iki bin olur kese gözükür sonra kalp atışı alınır ins mutlu ol keyfini çıkar harika zamanlar bunlar

Artislariniz çok güzel gittiğinizde kalp atışlarını duyacaksınız gibi çünkü iki gün sonra ortalam değer 1500 'ün üzerine çıkacak gibi hatta iki bin olur kese gözükür sonra kalp atışı alınır ins mutlu ol keyfini çıkar harika zamanlar bunlar
Allah razı olsun canım teşekkür ederim cevabın için inşallah dediğin gibi kalp atışlarını da duyabilirim çok uzun zamandır tedaviler gördüm haliyle korkularım var.

Benim iki hamileliğimde de ortalama 3 günde değer iki katına ancak ulaşırdı.
İçeride mışıl mışıl uyuyorlar, içinizi ferah turun artık da kan vermeyin keseyi görün.

Canım kese görünene kadar düzenli betahcg testine devam edin.ayrıca illa tam 2 kat artış olcak die bişey yok.ama bi önceli ölçümün enaz %60ı kadar artış olmalı.ölçümlerin zamanlamasına pik up zamanına göre değişebilir az çok eksik fazla olabilir.ben baya tecrübeli sayılırım sürekli gebelik kaybı vs. Yaşamış biri olarak,kese görünene kadar kan tahliline devam et.şuan kardeşim tüp bebekle hamile.onunda benzer olmuştu.korktu tabi doğal olarak.ama şimdi doğurcak nasipse..
Ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Kardeşiniz de sağ salim kucağına alır inşallah:dua: benim dr um keseye bakmayacak direk 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı bende anlamadım tekrarlayayım öyleyse kan testini kendisi sadece testi artık tekrarlama dedi o kadar

Bana normal geldi artış. Ama yine de içim rahat etsin diyorsan yarın başka bir kadın doğum uzmanına gidebilirsin canım. Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah olmayan herkese de nasip etsin.
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor inanın hele de zor süreçlerle elde edilince insan ne düşüneceğini bilemiyor. İçim rahatladı en azından saolun

Benim iki hamileliğimde de ortalama 3 günde değer iki katına ancak ulaşırdı.
İçeride mışıl mışıl uyuyorlar, içinizi ferah turun artık da kan vermeyin keseyi görün.
Ya çok teşekkür ederim sayenizde içim rahat etti inşallah bende anneliği tadarım Allah nasip ederse. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın:dua:

Rica ederim bu güzel günlerini keyifle geçir, endişe içinde değil. Kendini olumlu yönde telkin et. Bir de benim için de dua et lütfen:)))
Etmez miyim her isteyen için adıyla dua ediyorum Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin benim 4.tüp bebek denememdi bu neler çektim Allah bilir kimse aynılarını yaşasın istemem:110:

Ya çok teşekkür ederim sayenizde içim rahat etti inşallah bende anneliği tadarım Allah nasip ederse. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın:dua:
Amin, Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Bu süreçte en önemli şey rahatlık, asla stres yapmayın hiçbir şeyi hemde.
Gerisi Allahın takdiri, önüne geçilemez.
O sebeple mis gibi bir hamilelin yaşayın her gün kelebekler gibi uçtuğunuz ve 8 ay sonra sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Amin, Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Bu süreçte en önemli şey rahatlık, asla stres yapmayın hiçbir şeyi hemde.
Gerisi Allahın takdiri, önüne geçilemez.
O sebeple mis gibi bir hamilelin yaşayın her gün kelebekler gibi uçtuğunuz ve 8 ay sonra sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Haklısınız Allah nasip etmişse gerisi de gelir. Elimden geldiğince rahat olmaya çalıştım ama yapı gereği ve onca hayalkırıklığı sebebiyle de değerlerden biri böyle çıkınca bıraktım kendimi yine inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Back