- 30 Haziran 2013
- 21.913
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.010
- 498
ıkı gunde ıkı kat artması gerekmıyor en az %60 lık bır artık saglıklı oldugunu gosterır tasalanmayın
ama sorun var dememıs bu erken zamanlarda herseye hazırlıklı olun dıye boyle soylemıs ınsallah bır sorun yoktur ama olumsuzu cagırma ıyı dusun ıyı olsunEvet ama benim en son % 40 artti tek umudumuz kesenin gorunmus olmasi. Doktor boş gebelikte olabilir dedi
ama sorun var dememıs bu erken zamanlarda herseye hazırlıklı olun dıye boyle soylemıs ınsallah bır sorun yoktur ama olumsuzu cagırma ıyı dusun ıyı olsun
balım bende de 4 tane var :) kader arkadası ama sorun yok benc e merak etmeVallahi agzinizdan bal damliyo. Ama 3 düşükten sonra ister istemez oluyo
progestan vermedı mı dusuk tehlıkesı olanlara verıyorlar hep
balım bende de 4 tane var :) kader arkadası ama sorun yok benc e merak etme
sadece aspırın mı iğne kullanmayacak mısın progestan zararlı degıl aslında vermesı gerekırdı benım drum onceden dusugumm var dıye verıyor gereksız demıyor hatta dusun ben yumurta gunumden sonra kullanmaya baslayacagım bebek ıyı tutunsun dıyeŞuan kanimda pihtilasma var diye aspirin verdi.progestoronnu kanama durumlarinda veriyoruz dedi benim şuanki sorunum bhcg nin dengesizligi. Son düşügum den sonra baya bi test yapildi pihtilasma varmis.oyuzden bebe aspirini kullaniyom
yok yumurta takıbındeyım kasım ayında dusuk yaptım 3 ay ara verdım mecburı oldu bıraz sımdı bu ay yenıden başladım 11. gunum 14. gunum yumurtam gelısırse yada sonrasında çatlatıcaz ınsallah tutar bende pıhtı yok rahımagzı yetmezllıgı benımkıInsallah saglicakla kucagimiza aliriz bebibislerimizi. Şuan hamilelik varmi sizde
yok yumurta takıbındeyım kasım ayında dusuk yaptım 3 ay ara verdım mecburı oldu bıraz sımdı bu ay yenıden başladım 11. gunum 14. gunum yumurtam gelısırse yada sonrasında çatlatıcaz ınsallah tutar bende pıhtı yok rahımagzı yetmezllıgı benımkı
Şuan kanimda pihtilasma var diye aspirin verdi.progestoronnu kanama durumlarinda veriyoruz dedi benim şuanki sorunum bhcg nin dengesizligi. Son düşügum den sonra baya bi test yapildi pihtilasma varmis.oyuzden bebe aspirini kullaniyom
Slm. Nasilsin benim bhcg dengesizliginde bana baya bi moral vermistin. Çok cok tesekkur ederim. Benim gebeligimin 15 haftasi oldu çok şükür. Bi ara kanamam oldu hastanede yattim ardindan kahverengi kanamalar ve akintilar oldu. Bu arada tiroidim cikti degerleri duzeltmek için ilaç kullaniyorum.yok yumurta takıbındeyım kasım ayında dusuk yaptım 3 ay ara verdım mecburı oldu bıraz sımdı bu ay yenıden başladım 11. gunum 14. gunum yumurtam gelısırse yada sonrasında çatlatıcaz ınsallah tutar bende pıhtı yok rahımagzı yetmezllıgı benımkı
Ben o zamandan beri ilk defa bu ay yumurtladim cnm iyiyim sukur bekliyorum insallah bu ay olucak bebegin saglikli tutunmus sana masallah tiroid bende de cikmisti hemen dusiyo zaten dert etme onu levatron iciyosundur rabbim kycagina almayi da nasibetsin cnmSlm. Nasilsin benim bhcg dengesizliginde bana baya bi moral vermistin. Çok cok tesekkur ederim. Benim gebeligimin 15 haftasi oldu çok şükür. Bi ara kanamam oldu hastanede yattim ardindan kahverengi kanamalar ve akintilar oldu. Bu arada tiroidim cikti degerleri duzeltmek için ilaç kullaniyorum.
sen nasilsin insallah güzel haberler verirsin
Insallah bu ay guzel haberler verirsin. Senin için dua edecegim. Insallah sende saglicakla bebegini kucagina alirsin.Ben o zamandan beri ilk defa bu ay yumurtladim cnm iyiyim sukur bekliyorum insallah bu ay olucak bebegin saglikli tutunmus sana masallah tiroid bende de cikmisti hemen dusiyo zaten dert etme onu levatron iciyosundur rabbim kycagina almayi da nasibetsin cnm
çok sagol canım Allah razı olsun senden dua et banaaaaa çok ıhtıyacım var sende kendıne dıkkat et cnm hamıle olursam yazarım sanaInsallah bu ay guzel haberler verirsin. Senin için dua edecegim. Insallah sende saglicakla bebegini kucagina alirsin.
düşmedi tiroidim ultrasyona girdin birer santimlik iki kist gorundu. Propycil kullaniy biraz duzeldi gibi bakalim bu hafta tekrar endokrine gidecem
kendine dikkat et fazla agir kaldirma. Saglicakla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?