• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bhcg değerleri

Bence degerleriniz cok guzel yukselmis. Ayrica 2 kati yuvarlak bir hesap yontemidir. %66 si normal sayiliyor. Sizin de degerlerinize gore 1009 iki gun sonra en az 1600-1700 arasi olmaliymis 2400 civari bir sey cikmis. Yani %66 nin baya ustunde. Insallah korkaniz gereken bir durum soz konusu degildir.

Ayrica tam bilgim yok fakat gebelik durumunda aspirin yasak degil mi. Yani doktorum bana yasakladi. Kani sulandirip dusuge sebep olabilir diyeo_O

korkular bitmiyor canım bende senin gibi değerleri çarpa böle kalp atışlarını duydum. her kontrole gittiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi çarpardı bişey olursa bebeğime diye. sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz tembellik yapsa tekmelemese yüreğim ağzıma gelirdi.şimdi de yenidoğan yoğun bakımda 14 gündür allahtan şifa diliyorum bebeğime.
umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini değerlerin gayet iyi görünüyor.

Evet ama 2454 ikinci gün değil üçüncü gun yaptirdigim sonuc yani ayin 9 unda 1009 cikti 12 sinde 2454 cikti.
aspirini de kaninda pıhtılaşma var pıhtılaşma düşüge sebep oluyomus o yuzden kullaniyom

korkular bitmiyor canım bende senin gibi değerleri çarpa böle kalp atışlarını duydum. her kontrole gittiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi çarpardı bişey olursa bebeğime diye. sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz tembellik yapsa tekmelemese yüreğim ağzıma gelirdi.şimdi de yenidoğan yoğun bakımda 14 gündür allahtan şifa diliyorum bebeğime.
Allah sabir versin bizlere insallah en kisa zamanda sağlıcakla kucagina alirsin

Evet ama 2454 ikinci gün değil üçüncü gun yaptirdigim sonuc yani ayin 9 unda 1009 cikti 12 sinde 2454 cikti.
aspirini de kaninda pıhtılaşma var pıhtılaşma düşüge sebep oluyomus o yuzden kullaniyom

Anladim fakat 3. Gun diyelim %100 bi artis olmasi gerekiyor yine gecmis. %100 artis beklentisinde degerlerinizin 2018 olmasi gerekiyordu. Yine de onu gecmis. Yine diyorum degerleriniz cok iyi yukselmis. Insallah sorun olmaz.

Insallah bebislerimiz kesede gorunur ve sag l icakla kucagimiza aliriz
canım dk neden pıhtılaşmaa ıcın ıgne vermedı bunu sakın aksatma hamılelıgı ogrendıgın ılk gun başlaman gerekırdı ıgneye aspırın tek başına yeterlı degıl lutfen bu konuyu dk na bırakma ve ıhmal etme cogu dk bunu hafıfe alıyor ama hafıfe alınacak bır konu degıl gerekırse başka dk gıt yazık gunah 3 kaaybın varmıs buyuk ıhtımal hepsı phtılaşmadan dolayı oldu normalde sana hemen ıgneye baaşlatması lazım ve 9 ay hergun ıgne olman gerekıyorkı cogu pırofosor bu konuda uzman doktorlar hamılelıkten 3 once ıgneye baaşlatıyor...

Anladim fakat 3. Gun diyelim %100 bi artis olmasi gerekiyor yine gecmis. %100 artis beklentisinde degerlerinizin 2018 olmasi gerekiyordu. Yine de onu gecmis. Yine diyorum degerleriniz cok iyi yukselmis. Insallah sorun olmaz.

İnşallah ilginiz için çok tesekkurler daha öncede belirttigim gibi buraya yazinca rahatladim. Çünkü cevremden kimseye anlatamiyordum
canım dk neden pıhtılaşmaa ıcın ıgne vermedı bunu sakın aksatma hamılelıgı ogrendıgın ılk gun başlaman gerekırdı ıgneye aspırın tek başına yeterlı degıl lutfen bu konuyu dk na bırakma ve ıhmal etme cogu dk bunu hafıfe alıyor ama hafıfe alınacak bır konu degıl gerekırse başka dk gıt yazık gunah 3 kaaybın varmıs buyuk ıhtımal hepsı phtılaşmadan dolayı oldu normalde sana hemen ıgneye baaşlatması lazım ve 9 ay hergun ıgne olman gerekıyorkı cogu pırofosor bu konuda uzman doktorlar hamılelıkten 3 once ıgneye baaşlatıyor...

Canim doktorum pihtilasmamin tam sinirda oldugunu ve iğne ye gerek olmadigini soyledi aspirin yeterliymis benim degerlerime göre yinede içim rahat etmedi baska bi doktora gittim o da ayni şeyleri soyledi ne bileyim doktorlarin dedigini yapiyorum

Bence sen doktorunu değiş ne bileyim öyle hissettim daha iyi bir doktor araştır.

Bebegin nasil insallah daha iyidir.en kisa zamanda sagligina kavuşur inşallah

Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gitti. Bebek kesede göründü fakat. Doktot bhcg min olmasi gerektigi gibi olmadigini söylüyor. Çünkü iki gün önce 2454 cikan bhcg min bugun 5000 lerde cikmasi gerekirken 3425 çıktı buda istemedigimiz bi durum dedi. Birkaç gün takip edelim dedi. Ne yapacağım bilemiyorum buda dusukle sonuclansin istemiyom. Bhcg si benim gibi olup sağlıkli bo gebelik geciren varmı.

Slmlar
Allahim hepimize hayirli gebelik nasip etsin
Ben 3.5 yil tedavi ardından gebeligimi öğrendim PKo hastasiym ve gebeligm mucize gibi oldu.henüz 4 haftalık HCG değerlerin
6 şubat 599.6
9 şubat 1616
12 subat 4044.71
Bu değerlere ragmen keseyi dun gorebildik fakat çok stres yapiorum ya kese yoksa ya diş yada bos gebelikse DİE şimdide kalp atisini duyamamaktn endiseliyim
Allahim kimseye aratmasin evlat hasreti çok zor geç olduğu içinde endiselerm fazla
Şali günü kontrol vr kalp atisini 10 GN snra belki duyabilirmism allahm nasip etsin ins

OTE="yagmur46, post: 39436010, member: 659967"]Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gitti. Bebek kesede göründü fakat. Doktot bhcg min olmasi gerektigi gibi olmadigini söylüyor. Çünkü iki gün önce 2454 cikan bhcg min bugun 5000 lerde cikmasi gerekirken 3425 çıktı buda istemedigimiz bi durum dedi. Birkaç gün takip edelim dedi. Ne yapacağım bilemiyorum buda dusukle sonuclansin istemiyom. Bhcg si benim gibi olup sağlıkli bo gebelik geciren varmı.[/QUOTE]
Kaç haftalık gebelik cnm?
Kac

OTE="yagmur46, post: 39436010, member: 659967"]Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gitti. Bebek kesede göründü fakat. Doktot bhcg min olmasi gerektigi gibi olmadigini söylüyor. Çünkü iki gün önce 2454 cikan bhcg min bugun 5000 lerde cikmasi gerekirken 3425 çıktı buda istemedigimiz bi durum dedi. Birkaç gün takip edelim dedi. Ne yapacağım bilemiyorum buda dusukle sonuclansin istemiyom. Bhcg si benim gibi olup sağlıkli bo gebelik geciren varmı.
Kaç haftalık gebelik cnm?
Kac[/QUOTE]
5 haftalik 4 gün sonra 6 haftalik olacak insallah

46, post: 39448818, member: 659967"]Kaç haftalık gebelik cnm?
Kac[/QUOTE]
5 haftalik 4 gün sonra 6 haftalik olacak insallah[/QUOTE]
Allah hakkinda hayirlisini vrsin benimde geç dollenme 4 haftalık beta değeri en sn 4044 su şuan 10000 bulmuştur belki.

Hakkimizda hayirlisi
46, post: 39448818, member: 659967"]Kaç haftalık gebelik cnm?
Kac
5 haftalik 4 gün sonra 6 haftalik olacak insallah[/QUOTE]
Allah hakkinda hayirlisini vrsin benimde geç dollenme 4 haftalık beta değeri en sn 4044 su şuan 10000 bulmuştur belki.[/QUOTE]

Hakkimizda hayırlısı insallah yarin yine gidecem

Back