• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BHCG değeri hakkında

esraab23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
34
-9
36
26
Arkadaşlar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik prezervatif delikmiş sonradan fark edildi çok az vajina bölgesine gelmiş hemen yıkadım. 5 saat sonra da Ella hap içtim. Emin olmak için bugün de kan testi yaptırdım adetime 5 gün var <2.0 olarak çıkmış değer. Sizce sonradan bir şey çıkar Mı?

Eklentiler

• DABE8A7B-A062-4B7E-A1CA-B86938A7DA7F.jpeg
    DABE8A7B-A062-4B7E-A1CA-B86938A7DA7F.jpeg
    25,1 KB · Görüntüleme: 172
Arkadaşlar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik prezervatif delikmiş sonradan fark edildi çok az vajina bölgesine gelmiş hemen yıkadım. 5 saat sonra da Ella hap içtim. Emin olmak için bugün de kan testi yaptırdım adetime 5 gün var <2.0 olarak çıkmış değer. Sizce sonradan bir şey çıkar Mı?
5 gün kaldıysa çıkması lazımdı kan testi ilişkiden bi hafta sonra sonuç verir diye biliyorum ama bat gününüzde evde test yapabilirsiniz

Olabilir olmayadabilir. Adetin geçince tekrar test yapabilirsin. Ama yani içine girmeden birde korunurken nasıl oluyor da hamile kalınıyor şok geçiriyorum !

Hamile değilsiniz, değer negatif. Eğer geç döllenme filan değilse; değer yükselmez.
Ama en garantisi adetinizi bekleyin.

Bir de en önemlisi; bu ilişki ne zaman oldu?

Surtunme yoluyla cinsel iliskiye girmek nasil oluyor?? :işsiz: Anladigim kadariyla cinsel iliski yasanmadi ve prezervatif kullandiniz ve ice bosalma olmadi + Ella hap kullandiniz?ve Kan testi yaptirdiniz negatif cikti. Bu durumda gebelik nasil olabilir? Ben de size sorayim bi. Hic mi cinsel bilginiz yok. Bu kadar mi cahilsiniz bu konuda?

Surtunme yoluyla cinsel iliskiye girmek nasil oluyor?? :işsiz: Anladigim kadariyla cinsel iliski yasanmadi ve prezervatif kullandiniz ve ice bosalma olmadi + Ella hap kullandiniz?ve Kan testi yaptirdiniz negatif cikti. Bu durumda gebelik nasil olabilir? Ben de size sorayim bi. Hic mi cinsel bilginiz yok. Bu kadar mi cahilsiniz bu konuda?
Sürtünme diye kastettiği içe boşalma olmaması sanırım nasıl bi tabirse. Malesef ki bu konularda bilgisiz olan çok insan var.

Aslında cahil değiller, baksanıza hapa, önlemlere varana kadar biliyorlar.
Ama bu konuda malum ortada dedikodu çok.
birkaç dengesiz çıkıp, komşumun kızı da zevk suyu ile hamile kaldıydı, diye bir laf atınca ortaya; korkuyorlar işte. :)
Ama o kadar önlemden sonra imkansız.

Keşke yazdığımı düzgünce okusaydın şuan bu yorumu yazabilir miydin acaba? Bence sende bi göz doktoruna gözük.

Sürtünme diye kastettiği içe boşalma olmaması sanırım nasıl bi tabirse. Malesef ki bu konularda bilgisiz olan çok insan var.
Sizde aynı şekilde düzgünce okusaydınız. Boşalma oldu prezevatif yırtıkmış diye de yazdım ama sen çok bilgili olduğundan böyle bi yorum yazmışsın:KK9:

Sizde aynı şekilde düzgünce okusaydınız. Boşalma oldu prezevatif yırtıkmış diye de yazdım ama sen çok bilgili olduğundan böyle bi yorum yazmışsın:KK9:
'İçe boşalma olmaması' durumunu sürtünme zannediyorsanız üzüldüm. İçe boşalma olduysa adı sürtünme yoluyla ilişki değildir (prezervatif ile ilişki de sürtünme yoluyla ilişki değildir) Hayır şaşırıyorum prezervatif kullanıyorsunuz, bölgeyi yıkıyorsunuz, ella kullanıyorsunuz, bHcg negatif çıkıyor ve hala gebe olduğunuzdan şüphelisiniz biraz tuhaf geldi bize.

Hala anlamaman Peki. İçe girme durumu olmadı sürtünme yoluyla ilişki oldu ve prezervatif vardı oda yırtıkmış boşalınca vajina bölgesine geldi yorum yapmak için yorum yapma lütfen

Hala anlamaman Peki. İçe girme durumu olmadı sürtünme yoluyla ilişki oldu ve prezervatif vardı oda yırtıkmış boşalınca vajina bölgesine geldi yorum yapmak için yorum yapma lütfen
Asil Sen sadece yazmak icin yazma bence. Profiline baktim subat ayindan beri ayni soruyu soruyorsun. Demek ki senin algilamanda bir sorun var. burada millete atar yapacagina git bir iki kitap oku.

Sıktı bu muhabbet. Hanımefendi eğer tam olarak korunmayı beceremiyorsanız ilişkide bulunmayın he yapıyorsanız da tam korunun da buralarda tutuşmayın yetişin hamile miyim diye. Anlamamak ile ilgili bir sıkıntıya gelince, kan tahlili size gebe olmadığınızı söylüyor ama siz ısrarla acabaa gebe miyim diye gelip bize soruyorsunuz. Kan tahlilinin size anlatamadığını biz nasıl anlatalım. Daha korunaklı günler diliyorum size.

:halay::halay::halay::halay::halay: Senin sorunun ne seni niye bu kadar gerdi hala destan gibi yazıp durmana da hayran kaldım. Boş teneke çok ses çıkarırmış :lülülü:

:halay::halay::halay::halay::halay: Senin sorunun ne seni niye bu kadar gerdi hala destan gibi yazıp durmana da hayran kaldım. Boş teneke çok ses çıkarırmış :lülülü:

Sürtünme yoluyla prezervatif delik de olsa hamile kalınmaz, gerekli temizliği yapmışsınız, ella da kullanmışsınız, bhcg değerlerinizde gebelik olmadığını doğruluyor, yine de emin olmak için konu açtınız diye insanlar yardım amaçlı yorum yazdığında böyle bir üslupla cevap veremezsiniz.

Anneniz o saygısızca çıkardığınız dilinizi görseydi tutar çekerdi, bu sitede üyeliğinizi sürdürmek istiyorsanız üslubunuza dikkat etmelisiniz, gebelikten korkuyorsanız da bir an önce korunma yöntemlerinizi değiştireceksiniz veya sürtünerek ilişki yaşamayacaksınız.

Back