Bhcg degeri 63 cikti

Canım ben adete 6 gün kala öğrendim 12ydi iki gün sonra 73 oldu inşallah pazartesi de bir daha kan vericem adetimi 2 gün geçti yüksek değer bekliyorum insallaahhhhh

Canım benimde geç döllenme vardı 2 hafta adetime 5 gün kala 74.2 çıkmıştı değerim sonra 1 hafta sonra 508.4 olmuştu sıkma canını yükselir inşallah dua et bol bol ayetel kürsi oku kendine
Canım benimde 4 gün kala 73du pazartesi 1 hafta oluyor baktiricam kana inşallah 500 olmuştur :)

Yok bugün regl günüm ama daha olmadım sabah sancım vardı çok ama olmadım ben normalde adet olacağım gün sadece adet ağrım olurdu ama bu ay 10 gün önceden başladı.. dua edin kızlar inşallah hamileyimdir.

Bende beklicem 3 gün kadar regl olmazsam testi tekrar yaparım benim regl günüm düzenlidir her zaman...

Benim bi tanidigimin adete 2 gün kala 73 çıkmıştı 3 gün sonra 480 lere çıktı canım bi anda yükselme ihtimali var fazla dusunmemeye çalış..

Yarın yine gidip test yaptırıcam kızlar bakalım.. hala regl olmadım

Kizlar kimyasal gebelikte bu beta hgc adet oncesi kanda dusukmu cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…