Bhcg degeri 63 cikti

slbrc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
6
3
16
34
Arkadaslar mehaba ...
Ben 2 ay once kimyasal gebelik yasadim ve ekim 18 de kürtaj oldum.
Bu ay adetim 7 gun gecikti bende test yaptirdim ve kanda bhcg degeri 63 cikti ilk seferindede 45 cikmisti ve normal degerde yukselmedigi icin kimyasal gebelik demisti dr.
Simdide 63 cikti tekrar kimyasal gebelik midir cok tedirginim normal mi bu sekilde olan arkadaslar var mi.
Lutfen bana yardimci olun

Yükselişini kontrol et 2 günde 2 katı artış oluyorsa sıkıntı olmaz.. Dikkatli ol şu zamanlar yorma kendini

İki gün sonra mı artış önemli adet gecikmesi varmı bu değer

Evet bnm adetim 7 gun gecikti ama daha oncede oyle olmustu saglikli bir artis olmadigi icin dusuknoldu ben de her seferinde boyle mi oluyor onu merak ediyorum konustugum arkadaslarim ilk ogrendiklerinde bhgc degerinn 700 800 100 civarinda oldugunu soyluyorlar benimki daha 63

O belli olmaz heralde dua et canım bol bol

Kızlarrr merhaba birkaç aydır takip ediyorum burayı yeni katıldım ben adetime 8 gün kala b hcg yaptırdım acilde 15.02 çıktı ordaki hemşire 10 gün sonra tekrar yaptırın dedi bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim?

10 gün sonra adet günün geçmiş olacak ya.Daha kesin sonuç alınabilir diye demiş bence.Gebelik testi yaptın mi peki?Gerçi erken gebelik testleri bile 6 gün diyorlar ama çok silik çizgiyle öğrenen arkadaşlar var burda

Kızlar kimse yok mu ya böyle bir durum yaşayan çok korkuyorum yarın adet görücem diye ; ( adetten önce yapılan testler net sonuç vermiyor mu

Hamilelik var eğer çatlasın iğnesi falan olmadiysaniz ama çok düşük değerin anlamlı olmasi için adet gecikmesi bekleniyor

Kızlar kimse yok mu ya böyle bir durum yaşayan çok korkuyorum yarın adet görücem diye ; ( adetten önce yapılan testler net sonuç vermiyor mu
Kan tahlilinde 5 ten yukarısı hamilelik iyice değerin yükselmesini beklemek için denmiş heralde

Yok çatlama iğnesi falan olmadım tamamen doğal yollardan canım kasıklarımda ağrı var ani hareket falan yapınca iğne batması gibi oluyor yanlarım arada ağrı yapıyor..

Yok çatlama iğnesi falan olmadım tamamen doğal yollardan canım kasıklarımda ağrı var ani hareket falan yapınca iğne batması gibi oluyor yanlarım arada ağrı yapıyor..
Hamilesin canım yerleşiyor o

İnstagramdan bir kadın doğum uzmanına sordum o da hamilesiniz dedi hafta için baktırın değerler yükselecek dedi inanamıyorum hala ya yarın adet olmazsam inanıcam sanırım

Canım benimde geç döllenme vardı 2 hafta adetime 5 gün kala 74.2 çıkmıştı değerim sonra 1 hafta sonra 508.4 olmuştu sıkma canını yükselir inşallah dua et bol bol ayetel kürsi oku kendine

F Filiz2323 canim regl oldun mu ne yaptn?
Konu sahibi degerin normal, ben de ilk ogrendgmde 87ydi. Artacak o yarn tekrar olcum yaptrmalsn

Çok erken test yapmassin kimyasal gebelikte kendiliğinden düşüyor yani adet oluyorsun kürtaj olmaman gerekiyor benden sana tavsiye adetin geçince yaptırma bekle iki hafta yoksa stersten beklemekten yipraniyorsun.ben yasadim şimdi iki oğlum var inş en kıssa zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…