Bhcg 9.33 hamile miyim? Geçen ay dış gebelik gecirdim beklemedigim 1 durum oldu

Matmell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
26
18
3
35
Kızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?

Adete kaç gün var?

Benim de bugün adet gecikmem üzerinden 5 gün geçti ve hcg sonucum 7.9. Umarım ikimizde sağlıklı bi gebelik geçirebiliriz ben de çok tedirginim

Canım ne yaptında değerin kendiliğinden 0 lamıştı ? Ne güzel bir şeye gerek kalmadan 0lanmış

Canım ne yaptında değerin kendiliğinden 0 lamıştı ? Ne güzel bir şeye gerek kalmadan 0lanmış
Doktorum ameliyat etmej istemişti ben olmak istemedim sonuçlarımı başka 1 doktora da gonderdim gözetim altında bekle demişti. 3 gun hastanede yattim. Yatış amacim tedavi değildi sadece kan degerim yavas yavas düşüyordu gözetim altında olmak için. Iç kanamam durdu kan degerim yukseldi ve taburcu oldum. Iç kanama tehlikeli bir durum çok dikkat edilmesi gerekli ben diğer doktoruma çok guvendigimden beklemeyi tercih ettim ama yine de herhangibir sey olursa hemen müdehale edilsin diye hastnede kaldim. Sonra test yapıldı beta dusmeye başlamış. Sonra kendiliğinden düşmeye devam etti.

Canım banada Bugun yatış verdi akşam 8de gece 12 bide sabah 6 da kan vericem umarım düşer kendiliğinden korkuyorum bana dua et sende iyi bilirsin bu korkuyu

Bir gebelik durumu var. Ama sağlıklı mı değil mi anlamak için 2 gün sonra tekrar kan verin. Zamanla belli olur gebeliğin sağlıklı olup olmadığı. Sizin sorduğunuz sorunun cevabını doktorunuz takip ederek verir. Biz bilemeyiz

Değerin dış gebelikten sonra sifirlamadigi için ola bilirmi acaba aklıma o geldi canım

Canım banada Bugun yatış verdi akşam 8de gece 12 bide sabah 6 da kan vericem umarım düşer kendiliğinden korkuyorum bana dua et sende iyi bilirsin bu korkuyu
Dış gebelik mi canm senin? Kan değerin kaç şu an? Betayi sormuyorum. Iç kanaman var mi?

Dış gebelik mi canm senin? Kan değerin kaç şu an? Betayi sormuyorum. Iç kanaman var mi?
Dış gebelik Canım sol tarafta varmış kanamam ama şu an eve gidebilirsin Cuma günü tekrar kana çağrıdı . HBG ise 9,5 - 9.1 -9,5 sonra bugün 10,2 olmuş

Dış gebelik Canım sol tarafta varmış kanamam ama şu an eve gidebilirsin Cuma günü tekrar kana çağrıdı . HBG ise 9,5 - 9.1 -9,5 sonra bugün 10,2 olmuş
Değerin yükselmiş demek ki iç kanaman durmuş buna sevindim. Peki adet kanaman oldu mu? Kitle tüpten çıkmış mı?

Değerin yükselmiş demek ki iç kanaman durmuş buna sevindim. Peki adet kanaman oldu mu? Kitle tüpten çıkmış mı?
Yok canım kahverengi akıntılarım oluyor adet kanamam olmadı daha hiç .. sivi varmış o sivi biraz azalmış o iyi bir Şey dedi doktor daha iyileşmedim kontrol altındayım pazartesi kan vericem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…