Kızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bhcg 9.33 hamile miyim? Geçen ay dış gebelik gecirdim beklemedigim 1 durum oldu
- Konu Sahibi Matmell
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
Adete kaç gün var?Kızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?
20 aralıkta dış gebelik esnasında olmuştum ve daha olmadımAdete kaç gün var?
Benim de bugün adet gecikmem üzerinden 5 gün geçti ve hcg sonucum 7.9. Umarım ikimizde sağlıklı bi gebelik geçirebiliriz ben de çok tedirginimKızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?
- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
Canım ne yaptında değerin kendiliğinden 0 lamıştı ? Ne güzel bir şeye gerek kalmadan 0lanmışKızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?
Doktorum ameliyat etmej istemişti ben olmak istemedim sonuçlarımı başka 1 doktora da gonderdim gözetim altında bekle demişti. 3 gun hastanede yattim. Yatış amacim tedavi değildi sadece kan degerim yavas yavas düşüyordu gözetim altında olmak için. Iç kanamam durdu kan degerim yukseldi ve taburcu oldum. Iç kanama tehlikeli bir durum çok dikkat edilmesi gerekli ben diğer doktoruma çok guvendigimden beklemeyi tercih ettim ama yine de herhangibir sey olursa hemen müdehale edilsin diye hastnede kaldim. Sonra test yapıldı beta dusmeye başlamış. Sonra kendiliğinden düşmeye devam etti.Canım ne yaptında değerin kendiliğinden 0 lamıştı ? Ne güzel bir şeye gerek kalmadan 0lanmış
- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
Canım banada Bugun yatış verdi akşam 8de gece 12 bide sabah 6 da kan vericem umarım düşer kendiliğinden korkuyorum bana dua et sende iyi bilirsin bu korkuyuDoktorum ameliyat etmej istemişti ben olmak istemedim sonuçlarımı başka 1 doktora da gonderdim gözetim altında bekle demişti. 3 gun hastanede yattim. Yatış amacim tedavi değildi sadece kan degerim yavas yavas düşüyordu gözetim altında olmak için. Iç kanamam durdu kan degerim yukseldi ve taburcu oldum. Iç kanama tehlikeli bir durum çok dikkat edilmesi gerekli ben diğer doktoruma çok guvendigimden beklemeyi tercih ettim ama yine de herhangibir sey olursa hemen müdehale edilsin diye hastnede kaldim. Sonra test yapıldı beta dusmeye başlamış. Sonra kendiliğinden düşmeye devam etti.
- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Değerin dış gebelikten sonra sifirlamadigi için ola bilirmi acaba aklıma o geldi canımKızlar merhaba, geçen ayın 20sinde dış gebelik yaşadım. Ilaca ya da cerrahi mudehaleye gerek kalmadan atlattım çok şükür. Henüz adet olmadım mide bulantim oldu test yaptırdım bhcg 9.33 cıktı. Planladığımız durum degildi. Doktor 2 gün sonra yine test yaptir dedi ama degerim çok düşük umitlenmek de istemiyorum. Bu degerlerle baslayip hamileligi devam edenler var mı?
Yok hayır o sıfırlamıştı uzerinden de 40 gün geçmiştiDeğerin dış gebelikten sonra sifirlamadigi için ola bilirmi acaba aklıma o geldi canım
Dış gebelik mi canm senin? Kan değerin kaç şu an? Betayi sormuyorum. Iç kanaman var mi?Canım banada Bugun yatış verdi akşam 8de gece 12 bide sabah 6 da kan vericem umarım düşer kendiliğinden korkuyorum bana dua et sende iyi bilirsin bu korkuyu
- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
Dış gebelik Canım sol tarafta varmış kanamam ama şu an eve gidebilirsin Cuma günü tekrar kana çağrıdı . HBG ise 9,5 - 9.1 -9,5 sonra bugün 10,2 olmuşDış gebelik mi canm senin? Kan değerin kaç şu an? Betayi sormuyorum. Iç kanaman var mi?
Değerin yükselmiş demek ki iç kanaman durmuş buna sevindim. Peki adet kanaman oldu mu? Kitle tüpten çıkmış mı?Dış gebelik Canım sol tarafta varmış kanamam ama şu an eve gidebilirsin Cuma günü tekrar kana çağrıdı . HBG ise 9,5 - 9.1 -9,5 sonra bugün 10,2 olmuş
- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
Yok canım kahverengi akıntılarım oluyor adet kanamam olmadı daha hiç .. sivi varmış o sivi biraz azalmış o iyi bir Şey dedi doktor daha iyileşmedim kontrol altındayım pazartesi kan vericem tekrarDeğerin yükselmiş demek ki iç kanaman durmuş buna sevindim. Peki adet kanaman oldu mu? Kitle tüpten çıkmış mı?