• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg 6.87 sizce kimyasalmi?😔

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
3.410
1.051
83
35
Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce test yaptım silik çıktı normalde çarşamba günü adet günüm olacak bugün ki testinde silikti ama gün içinde pembe kanamam oldu az miktarda agrimda yok öğleden sonra kan verdim değerim 6.87 çıkmış sizce kimyasalmi yerleşme mi bı anlam veremedim bu durumu yaşayan var mı?

Kimyasal olabilir canım maalesef 😔 idrar testi de koyulaşmadı heralde dimi

Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce test yaptım silik çıktı normalde çarşamba günü adet günüm olacak bugün ki testinde silikti ama gün içinde pembe kanamam oldu az miktarda agrimda yok öğleden sonra kan verdim değerim 6.87 çıkmış sizce kimyasalmi yerleşme mi bı anlam veremedim bu durumu yaşayan var mı?
Kimyasalsa eğer adet olursunuz diye biliyorum

Canım daha günün gelmemiş sanırım
Ama yeni bi gebelik bu kimyasal olması için bu degerin düşmesi lazım
2 gün sonra yine kan ver yükselirse normal bi gebeliktir

hemen karamsar olma allahın izniyle yükselmesini bekle

kendini yorma ağır kaldırma yat dinlen , iki gün sonra aynı yerde tekrarla testini ,

Kızlar ben yumurtlama takibi yapiyodum ve bugün yumurtlamami 15.gunuydu yani varsada yenidir bu şekilde değeri yükselen hiç olmusmu kanamam olmasa umudum olurmu ama sabah biraz oldu durdu

Ben burada 8 ile hamilelik ogrenen ve saglikli olan uyeler gordum. Olumsuz dusunmeyin. Belki çok yenidir.
İnşallah canım ama sabah birkaç damla kanamam oldu açık pembe ağrım da yok o beni üzdü oyuzden kimyasalmi diye düşündüm nebilim belkide üstüne görmedir dedim bu durumu yaşayan varmı acaba bu üçüncü gebeliğim olacaktı diğer ikisini kaybetmiştim😔

İnşallah canım ama sabah birkaç damla kanamam oldu açık pembe ağrım da yok o beni üzdü oyuzden kimyasalmi diye düşündüm nebilim belkide üstüne görmedir dedim bu durumu yaşayan varmı acaba bu üçüncü gebeliğim olacaktı diğer ikisini kaybetmiştim😔
Ben kimyasal geçirdim. Pembe kahve damlamalar olmasi cok normal. Regl olursan kimyasal diyorsun. Icini ferah tut. Çok yenidir insallah bu sefer yüzün güler. Ama bu da kimyasal olursa doktora git bi genetige bakilsin.

Ben kimyasal geçirdim. Pembe kahve damlamalar olmasi cok normal. Regl olursan kimyasal diyorsun. Icini ferah tut. Çok yenidir insallah bu sefer yüzün güler. Ama bu da kimyasal olursa doktora git bi genetige bakilsin.
Genetik yaptım canım iki genimde ckti gebe kalınca iğne kullanacaksın dedi doktorum diğer iki gebeligimde kese göründü biri boş diğeri kalp atışini alamadik

Ama idrarda önce yoktu sonra iki gün üst üste silik ckti koyuluklari bı tık farklı
Koyulaşıyorsa yada kan değerin artarsa gebelik de olabilir o zaman canım belki geç döllenmedir... 2 gün önce de aynı şekilde çıktı sandım ben lekelenme de diyince ondan dedim. Benim bu şekilde oldu ertesi gün adet başladı yoğun ağrılı pıhtılıydı ve uzun sürdü... Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır 🤲🏻💙

Koyulaşıyorsa yada kan değerin artarsa gebelik de olabilir o zaman canım belki geç döllenmedir... 2 gün önce de aynı şekilde çıktı sandım ben lekelenme de diyince ondan dedim. Benim bu şekilde oldu ertesi gün adet başladı yoğun ağrılı pıhtılıydı ve uzun sürdü... Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır 🤲🏻💙
İnşallah canım inşallah ağrım yok yoğunda gelmiyo ama umudum da yok keşke bir mucize olsa 😔

Back
X