Bhcg 24

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhabalar bu ay ilk kez klomen kullandım 6 nisan yumurtalama tarihim 9 gün sonra kan verdim 15 nisan değerim 24,7 çıktı. Bi kimyasalım olduğu için biraz zaman geçsin istedim yarın kan vereceğim inşallah değerim düşük mü sizce şimdiden teşekkür ederim

Düşük degil onemli olan 2 gune bir 2 katina cikmasi saglikla gelsin insallah dua ile..

Düşük degil onemli olan 2 gune bir 2 katina cikmasi saglikla gelsin insallah dua ile..
Peki bişey daha sorabilir miyim ben Pazartesi test yaptırdım ya 24 çıktı şöyle mi olması gereki en az
Pazartesi 24
Çarşamba50
Cuma 100
Bu şekilde mi

Son düzenleme:
Peki bişey daha sorabilir miyim ben Pazartesi test yaptırdım ya 24 çıktı şöyle mi olması gereki en az
Pazartesi 24
Çarşamba50
Cuma 100
Bu şekilde mi
Evet o sayilar ve üstü net olarak 2 ye katlasin yeter bu saglikli gebelige isaret eder zaten oyle bir artiyor ki sen bile sasiyorsun. 24 cikmasi da daha cok yeni döllenme oldugu icin 10 ile 15 ile ogrenenler var

Evet o sayilar ve üstü net olarak 2 ye katlasin yeter bu saglikli gebelige isaret eder zaten oyle bir artiyor ki sen bile sasiyorsun. 24 cikmasi da daha cok yeni döllenme oldugu icin 10 ile 15 ile ogrenenler var
çok teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…