- 13 Haziran 2008
- 1.542
- 578
- 44
herkese merhaba geçenlerde yine başlık açmıştım 2 hafta önce bhcg değerim700 ken bisonraki hafta 1380 oldu adetim20 gün geçti ve sonrasında kanamam olunca dr a gittim adet oluyosun kesen kapalı düşük değil dedi ve adetin bitince gel gene kan testi yapalım dedi düşük riski olmasın diye yat fazlaq hareket etme dedi.Dün gene hcg bakıldı sonuç koca bi 0 tekrar normele inmiş kan değerim :1no2:
peki bu yaşadıklarım neydi sizce 20 gün kendimi hamile sandım sağlık ocağı hamileyim diye vitamin bile verdi hastanedeki dr evet hamilesin dedi 3 haftalık dedi eee şimd nolcak herkese haberde verdik şimdi herkese şeeey çocuk aslında yok mu diycez.bu nasıl bir tıp hamile olduğumu başka nasıl anlıycam çok kötüyüm kızlar hiç böyle bişey duydunuzmu?
peki bu yaşadıklarım neydi sizce 20 gün kendimi hamile sandım sağlık ocağı hamileyim diye vitamin bile verdi hastanedeki dr evet hamilesin dedi 3 haftalık dedi eee şimd nolcak herkese haberde verdik şimdi herkese şeeey çocuk aslında yok mu diycez.bu nasıl bir tıp hamile olduğumu başka nasıl anlıycam çok kötüyüm kızlar hiç böyle bişey duydunuzmu?