• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg 1.2

hercai2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
253
212
103
35
Kızlar benimde adetim belli olmuyo bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 35 böyle değişiklik gösteriyo iki ay önce femera kullanmıştım yumurtalarım fln güzel oluşmuştu çatladı fln olmadı ama bebiş nasip bu ay rahim filmi çektirdim ve adetimin 31. Günü hala adet olmadım aşırı derecede mide yanması gece sıcak basması gaz mide problemi yaşıyorum hep üşüttüm galiba diye düşünüyorum ama dayanamayıp bugün kan baktım bu zamana kadar bhcg hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.2 çıktı bugün beyaz yumurta akı gibi akıntım oldu adet olmam lazım ama kasık ağrım var adet olamadım

Kızlar benimde adetim belli olmuyo bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 35 böyle değişiklik gösteriyo iki ay önce femera kullanmıştım yumurtalarım fln güzel oluşmuştu çatladı fln olmadı ama bebiş nasip bu ay rahim filmi çektirdim ve adetimin 31. Günü hala adet olmadım aşırı derecede mide yanması gece sıcak basması gaz mide problemi yaşıyorum hep üşüttüm galiba diye düşünüyorum ama dayanamayıp bugün kan baktım bu zamana kadar bhcg hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.2 çıktı bugün beyaz yumurta akı gibi akıntım oldu adet olmam lazım ama kasık ağrım var adet olamadım
Bir hafta dolunca Baktırın tekrar bence

Ya vallahi allahım aratmasın hiçbirimize tez zamanda versin işallah bende hep 0.1 olup bu sefer 1.2 çıkınca bir umut dedim
Amin canım. O belli değilmiş. 5in altı negatif diyorlar. Benim de 6.gün gecikmede 2 gibi bir şeydi. Sonra tekrar yaptıramadım. Adet gibi oldum ama bir gün sürdü. Şimdi hamilelik testi aldım o da bozuk çıktı. 🤣🤣🤣 Umut ettirecek ya illa, herşey üst üste geliyor.
En kısa zamanda hamile kalırız inşallah

Back