Ben esenyurt esencan hastanesinde çektirdim doktor sümeyye hanıma gayet ilgili bir doktordu adetin bittikten sonra çekiyorsun cnm 5 10 dakika sürüyor en fazlaBezmialem üniv. Hastanesi ya da herhangi bir devlet hastanesinde rahim filmi cektirenler varsa paylaşabilir mi aşamaları. Ve işlemi kendi doktorunuz mu yapıyor sadece radyoloji uzmanı da oluyor mu ?
Tesekkurler
Ben esenyurt esencan hastanesinde çektirdim doktor sümeyye hanıma gayet ilgili bir doktordu adetin bittikten sonra çekiyorsun cnm 5 10 dakika sürüyor en fazla
Yaptırmak istediğiniz doktor yapıyor önceden görüşün siz yine de bende bezmialemi aradım ama fiyatı daha yüksek gelmişti sanırım yaptırmadım ordaBir de benim sorunum erkek olmasını istemiyorum işlem sırasında sizde sadece doktorunuz mu vardı o mu yaptı işlemi
Erkek yok yani sadece doktorunuz yapıyor siz ne zaman yaptirdiniz acaba fiyatı neydi . Bu arada çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz su anYaptırmak istediğiniz doktor yapıyor önceden görüşün siz yine de bende bezmialemi aradım ama fiyatı daha yüksek gelmişti sanırım yaptırmadım orda
Önemli değil cnm sadece doktor geldi yanıma asistanları vardı tabi ama onlar yan tarafta durdular ekrandan izliyorlardı sanırım ilaçlı 320 tl ye çektirdim ben sonuçlar da hemen çıktıErkek yok yani sadece doktorunuz yapıyor siz ne zaman yaptirdiniz acaba fiyatı neydi . Bu arada çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz su an
2 ağustosta siz ne kadara anlaştınız fiyat olarakNe zaman çEktirmistiniz peki
Siz memnun kaldınız mı bende oraya çektirmeyi düşünüyorum su an fiyatı da iyi geldi ilk önce muayne mi oldunuz orda yoksa direk çaktırdınız mi anlatır mısınız acaba .2 ağustosta siz ne kadara anlaştınız fiyat olarak
Ben memnun kaldım açıkçası sabah saatinde çektirdim muayene olmadım ama önceden konuşun yine de doktor sümeyye orta boylu kapalı bir kadın baya sakinleştirmeye çalıştıSiz memnun kaldınız mı bende oraya çektirmeyi düşünüyorum su an fiyatı da iyi geldi ilk önce muayne mi oldunuz orda yoksa direk çaktırdınız mi anlatır mısınız acaba .
Bezmialemde telefonda fiyat vermiyo esencan hastanesinde de öyle ama muayene olmak gerekiyo öncesinde bezmialemde uzm doktor 120 docenkt 200 tl muayne ücreti olduğuna göre hsg ne kadardır bilemiyorum:)))) herkese farklı fiyat varmıyorlardır herhalde esencanda . Ağrı sızı olmadı mi sizdeBen memnun kaldım açıkçası sabah saatinde çektirdim muayene olmadım ama önceden konuşun yine de doktor sümeyye orta boylu kapalı bir kadın baya sakinleştirmeye çalıştıbeni fiyatı da uygun diğer hastanelere göre bezmialemde ne kadar?
Anestezisiz çektirdim ben adet sancısı gibi bir ağrı oldu o kadar ben çok hastane ile görüşme yaptım en uygunu esancan kadın doğum muayene ücreti de 80 tl ydiBezmialemde telefonda fiyat vermiyo esencan hastanesinde de öyle ama muayene olmak gerekiyo öncesinde bezmialemde uzm doktor 120 docenkt 200 tl muayne ücreti olduğuna göre hsg ne kadardır bilemiyorum:)))) herkese farklı fiyat varmıyorlardır herhalde esencanda . Ağrı sızı olmadı mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?