Merhabalar arkadaşlar, Bezmialem universitesi hastanesi'nde doğum yapan/ yapmayı düşünenler var mı? Tavsiyeleriniz ne yönde? Forumda çok yeni bilgilere ulaşamadım.
Doktor seçebiliyor muyuz? Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Hsonu/gece vs olursa nöbetçi doktor mu giriyor? Ebe mi giriyor?
Doğumhanede yürümemize izin veriliyor mu? Tek kişilik mi? Babalar doğuma girebiliyor mu? Ameliyathane/doğumhane görülebilir mi?
Göbek kordonu ne zaman kesiliyor? Bebek yıkanıyor mu? Ten tene temasa izin veriliyor mu?
Doğum fotografçısına izin veriliyor mu?
Nst ucreti? Gece kaliş ucreti? Epidural ucreti var mi?
Bilgi verebilecek olan varsa bir çok anne adayına yardimimizin dokunacağına inanıyorum.
Güncelleyelim sayfayı.
Ben de hastane arıyorum.
Tüp bebeği bezmi alemde yaptırdım. Fena değildi. Doktorum çok iyiydi.
Ama kadın Doğum bölümü için olumsuz seyler okudum. Zaten çok az yorum yazılmış. Hepsi de olumsuz.
Giden Doğum yapan arkadaşlar!!
Kimse Yok mu?
Güncelleme ...
Lütfen bu hastahanede doğum yapan ya da yapmayı düşünen arkadaşlar varsa yazın , bilgi almaya çok ihtiyacım var doğumum yakın hala bir karar veremedim
Güncelleme ...
Lütfen bu hastahanede doğum yapan ya da yapmayı düşünen arkadaşlar varsa yazın , bilgi almaya çok ihtiyacım var doğumum yakın hala bir karar veremedim
Canım ben yaptım ve hiç beğenmedim. Odalar iki kişilik. Ne bileyim çıkacağım gün çıkışın verilmiş ortada çocuk doktoru yokbebege bakılacak öyle çıkış verilecek ama kimse yok. Hemşireler fena değil şimdi hakkını yemiyim de. Hala dikislerim iyileşmedi çok saçma şekilde dikilmiş . Ameliyat ta anestezi doktoru baya ilgiliydi ama bir resim nedir onu bile cekmediler ...başka sormak istediğin bişey varsa sor abilirsin. Doğum sonrası kontrol de çok sacmaydi bı ultrasona bile koymadılar. Açıkçası oraya 950 TL verdim sezeryan doğumdur devlette yaptırarak hiç bı farkı olmazdı belki de daha iyi olurdu bilemiyorum
Teşekkürler canım cevabın için . Geçmiş olsun öncelikle sağlıkla büyüsün bebisin.
Bezmialem düzenli bir hastahane gibi görünüyor ama doğumu normal devlet hastahaneleri gibi sanırım. Birde ücret alıyorlar. Bende hala gidebileceğim bir hastahane bulamadım. Bu kadar hastahane içinde. Ama burda özel hastahaneleri çok küçük ve çok pahalı, bezmialemde yapmiycam herhalde eğer böyleyse.
Özel capaya gidicem sanırım fiyatı fazla gelecek bana ama başka yerde bulamadim
Teşekkürler canım cevabın için . Geçmiş olsun öncelikle sağlıkla büyüsün bebisin.
Bezmialem düzenli bir hastahane gibi görünüyor ama doğumu normal devlet hastahaneleri gibi sanırım. Birde ücret alıyorlar. Bende hala gidebileceğim bir hastahane bulamadım. Bu kadar hastahane içinde. Ama burda özel hastahaneleri çok küçük ve çok pahalı, bezmialemde yapmiycam herhalde eğer böyleyse.
Özel capaya gidicem sanırım fiyatı fazla gelecek bana ama başka yerde bulamadim
Normal doğum mu sizinkisi sezeryan mı olacak eğer normal dogumsa hiç bı ücret almıyorlar . O şekilde özel oda tutabilirsin . Özel oda ücreti 200 lira gecelik rahat edersin . Benim en büyük sorunun çıkışının hafta sonuna denk gelmesi ve odanın iki kişilik olması.