• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Bezmialem Pınar Özcan da Aşılama Yaptıranlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

EsrSvm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,
20 aydır gebe kalamadım.2 kere klomen tedavisi yapıldı fakat sonuç yok.Adetim geldiğinde Pınar Hanıma gitmeyi düşünüyorum.Aranızda Pınar Hanıma gider var mı acaba ?

Arkadaşlar Merhaba,
20 aydır gebe kalamadım.2 kere klomen tedavisi yapıldı fakat sonuç yok.Adetim geldiğinde Pınar Hanıma gitmeyi düşünüyorum.Aranızda Pınar Hanıma gider var mı acaba ?
Merhaba ben gidiyorum yaklaşık 3 Aydın iğne tedavisi oluyorum bir aşılama da oldu Pınar hanım iyi kendisine güveniyorum inşallah sadece çok yoğun umarım hayırlı sonuç alırsınız

Merhaba ben Pınar hanıma gidiyorum ilk yumurta takibi oldu ama başarısız ilk aşılamam tuttu şuan 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem fiyat olarak iyi gemde Pınar hanım çok iyi bir doktor

Merhaba ben Pınar hanıma gidiyorum ilk yumurta takibi oldu ama başarısız ilk aşılamam tuttu şuan 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem fiyat olarak iyi gemde Pınar hanım çok iyi bir doktor
Aşılama ücreti nedir? Bir de sperm değerleriniz nedir bilgi verir misin? Yani tuttuğu için öğrenmek istedim. Hayırlı olsun

Aşılma fiyatı ilaçlarla falan değişiyor eşim daha net biliyor ama dışarıya göre daha uygun sperm değerimizi hiç sormadık açıkçası ama doktor aşılamaya girerken sonuç çok güzel dedi

Back
X