Bezleri şimdiden alıp stok etmeli mi??

nurcandogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
361
2
Merhaba arkadaşlar. Çevremde birçok kişiden Bez stoklaması diye birşey duydum. yani doğumdan önce bebek bezlerini alıp stoklamak gerekirmiş. Bende kararsız kaldım. Eşim doğduktan sonra alırız diyor ne gerek var diyor bense ne yapacağımı şaşırdım:KK43: Kızlar lütfen yardım edin 32nci haftanın içindeyim almam gerekirmi ve alırsamda hangi markayı önerirsiniz?? :uhm:

canım stok yapmanı tavsiye etmem biz 3 tane almıştık yenidoğan biri elimizde patladı yani 3.pakette bir numaraya geçtik onuda arkadaşın bebeğine götüreceğim bebeğinin gelişimine göre karar veririsin bence şimdilik 2 paket yeter
her bebek farklı markada rahat ediyor ama biz ilk başta evy baby yenidoğan aldık pişik oldu oğlum çok kötüydü sonra prima aldık ondada kaka yaptığında hep sırtına geçti birde kokarca gibi bence iğrenç bir parfüm kokusu yayılıyordu bez ıslanınca en sonunda huggiese geçtik ve rahat ettik bel bantları var ıslak mendilide doğal özlerden yapılıyor ve ondanda çok memnunuz ben soranlara huggiesi tavsiye ediyorum

bence alma çünkü kimi bez bebeğe pişik yapıyor değiştirmen gerekiyor yada bebeğin ayda ne kadar kilo alacak 1 numara bezden ne kadar kullanıp iki numaraya kaç ay sonra geçecek bilemezsin doğduktan sonra almak daha mantıklı bence

canım stok yapmanı tavsiye etmem biz 3 tane almıştık yenidoğan biri elimizde patladı yani 3.pakette bir numaraya geçtik onuda arkadaşın bebeğine götüreceğim bebeğinin gelişimine göre karar veririsin bence şimdilik 2 paket yeter
her bebek farklı markada rahat ediyor ama biz ilk başta evy baby yenidoğan aldık pişik oldu oğlum çok kötüydü sonra prima aldık ondada kaka yaptığında hep sırtına geçti birde kokarca gibi bence iğrenç bir parfüm kokusu yayılıyordu bez ıslanınca en sonunda huggiese geçtik ve rahat ettik bel bantları var ıslak mendilide doğal özlerden yapılıyor ve ondanda çok memnunuz ben soranlara huggiesi tavsiye ediyorum

Çok sağol canım ne bilim kafam karıştı benimde Pampers çok öneren var Huggies yeni bir marka türkiyede güvenememiştim ama herhalde onu deneyeceğim ilkönce :ecrin_bebek:

bence alma çünkü kimi bez bebeğe pişik yapıyor değiştirmen gerekiyor yada bebeğin ayda ne kadar kilo alacak 1 numara bezden ne kadar kullanıp iki numaraya kaç ay sonra geçecek bilemezsin doğduktan sonra almak daha mantıklı bence

Oda doğru tabii o zaman en mantıklısı herhalde birtane almak. CADIARZU

artık bezler eskisi gibi pahalı değil bitikçe alabilirsiniz.diğer arkadaşlarıda yazdğı gibiangi bezi kullanacağınızı deneyerek bu lacaksnz

prima yeni bebek 1 numara aldım 1 paket zaten minicik onlar
2kiz paket prima 2 numara yenidoğan aldım 150 tane bez etti gerisini doğunca alıcam hele onlar gelsinde iş beze kalsın

arkadaşlar yazmış zaten doğumdan sonra ne olacak bilemiyosun..pişik yapabilir,küçük gelebilir....belli olmaz...

benim tavsiyem...ilk zamanlar için hastane çantana koymak amaçlı bir paket al..bez stoklar gibi kumbaraya parsını at biriktir daha iyi..

canım ben de 29 haftayım.daha almadım.ama alıcam bir iki hafta sonra bir tane yenidoğan paket alıcam prima alıcam.bir paket alıcam ama belki iki de olabilir. o da hastane için. çok almaya gerek yok.bittikçe alırız artık hele bir doğsun miniklerimiz. :))

CANIM almana gerek yok bence.bezler eskisi gibi pahalı değil.
ben huggies kullanıyorum çok memnunum

ben daha 1 çorap bile almadım fıstığıma bırak bezi ama alıp ne yapcaksın daha sonra alırsın bnde yenidoğan 2 paket almayı düşünyorum sonra gelişime göre alırım

bende dort haftalık hamıleyım... henuz bısey almadım ama kayınvalıdem bez almaya baslamıs bıle.. aslında onceden stoklamak lazım..bır de hamılelık takvımı nerden yapılıyo kızlar bana anlatırmısınız?

kızlar bende prima ikiz paket aldım 2 numara sonra da 3 numara prima aldımoda ikiz paket kampanyaya girdikçe alıyorum 200tane oldu galiba yeter herhalde sonrasını inşallah doğsun onda alırım

ben aldım.ama paketler dolusu değil tabii.yeni doğanlardan birkaç paket aldım.dursun dedim.ne olsa alınacak.gerisini büyümesine göre alırız dedim.ıslak mendil aldım ama çokça.beze geincede ben molfix ve prima kullanmıştım kızımda.ikisindednde memnun kalmıştım.aradan yıllaaaar geçti gerçi ama gene onlardan alıyorum.memnun kalırsam devam edicem.

alın ama fazla stok etmemek lazım 2 3 paket yeter cunkü bebişinizin poposunu pişik yapa bılıyor her bez ıyı gelmıyor ve hızla buyuyorlar tabı haftada 1paket bıtırıyorlar cok sık kaka yapıyorlar oda var ya zaten mutlaka bır yerde ındırım oluyor bıtınce alırsınız ben 2paket pirima aldım yenıdogan 2numara bır pakette haggiues 2 5 kılo almayı dusunuyorum

X