Tuvalet Eğitimi Bezden kurtulmak

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Cok haklisiniz hic aklima gelmemisti cok tesekkur ediyorum

Ya

O lafin gelisi 5 dk da bir bende unutuyorum sormayi aklima geldikce soruyorum. Evet orda hata yaptigimin farkindayim ama cok israr ettim hicbi sekilde gelmek istemedi biraktim bende
Zaten çocuğunuz kendisi talep etmiş. Gitmek istemiyorsa ısrar etmek doğru değil. Çok üstüne gittiğiniz için söylemek istemeyebilir,tutabilir. En önemlisi kaka da sorun yaşayabilirsiniz. rahat olun. Bezleri unutun artık.

Cok tesekkur ediyorum guzel yorumunuz iciin insallah :))

Hayir oglum 32 aylik 2 yasini coktan doldurdu ocakta 3 olucak

Rica ederim uyurken yapmaması cok önemli biraz sabır gerektiren bir durum gündüzde oyuna filan daldığı için kaçırıyordur canım...

Üzerine gitmiyorum çünkü çok korkuyor tamam anne diyor sonra çığlık atıyor kendine bıraktım ama arada yokluyorum bak oglum lavaboya gitsek filan diye bakalım ne zaman bırakacağız...

Insallah en yakin zamanda birakirsiniz hic ummadiginiz anda kendisi istiycek merak etmeyin bende hic beklemiyodum dedim yaza ertelerim ama firsat bu firsat

Kakasını öğrendiyse büyük başarı çünkü çoğu çocuk kakasını geç öğreniyor benim kızimda ayni durumda çişini söylüyor ama kakasını soylemiyor bende dışarı çıkınca mecbur alıştırma külotlu bez kullanıyorum disardada sürekli soruyorum çiş geldimi diye sabır lazım

Biz sonunda kurtulduk darisi basiniza dediginiz gibi sabir cok onemli kizmamak lazim zamanla alisiyolar eger ogrenirse pasta alip kutlama yapicam demistim insallah bu hafta yapicaam :))) tesekkur ediyorum yorumlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…