Annem çöpleri ne yapacağız diyordu en son, zor alışır ama yapacak birşey yok, ben de çok sevdim uygulamayıYa yapmayan yok sanırım. En çokta eskinin tutumlu kadınları. İnan bu uygulamaya en çok onlar üzüldü
Annem çöpleri ne yapacağız diyordu en son, zor alışır ama yapacak birşey yok, ben de çok sevdim uygulamayı
hahhaha bak ben en tembeli plaj çantalarına göz diktim :))))))))))KK kadınları maharetli çıktı
Buda benim çantamdan hiç eksik etmediğim bez çantam. Bunlardan edinebilirsiniz de.Hem hiç yer kaplamıyor, hem açılınca dünya eşya alıyor ve dayanıklı hem de çok şirin
Bakalım bunun yapılışı varsa onuda koyalım buraya.
Değil mi, hepimizde 3-5 var eski plaj çantası
Hem de nasıl
Bu arada yurtdışında yaşamış olanlar bu sisteme yabancı değil bacım.Avrupa da bu uygulama yıllardır var.Aslına bakarsan destekliyorum da ben .Eşim bilir yurtdışında yaşamış olmanın verdiği bir alışkanlıkla burda da kol çantamda 2-3 bez çanta katlı olarak hep vardır benim. Çünkü gerçekten de gereksiz yere kullanıyorduk ve inan üzülüyordum. Alısveriş yaptığımızda iki ürünü bir poşete koyuyoruz çoğumuz. Ne kadar çok poşet olursa o kadar iyi ,bir çok çöp poşetiniz olacak.Birde 3-5 fazladan poşet alıp eşyaların içine atanda çok gördüm. Fazla müsrifçe kullanıyorduk bilirsin..Seneye kalmadan hepimiz yeni uygulamaya alışmış olacağız.
Hem de bak bizlere de uğraş çıktı. Öreriz,dikeriz bez çanta modası bile başlatırız. Telefon şarj kablosuna bile kılıf örmüş bir milletin becerikli hatunlarıyız bez çantada nedir ki...