berceste_ Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 10.234 8.399 448 44 21 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi berceste_ #1 ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim
ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi berceste_ #2 berceste_ .!.: ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim Genişletmek için tıkla... hangi parfümü beyonce heat mi diyorsun? eğer oysa cidden güzel bir parfüm kalıcılığı bende cok iyi değildi ama beğendiysen al bence
berceste_ .!.: ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim Genişletmek için tıkla... hangi parfümü beyonce heat mi diyorsun? eğer oysa cidden güzel bir parfüm kalıcılığı bende cok iyi değildi ama beğendiysen al bence
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.671 33.655 798 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi berceste_ #3 berceste_ .!.: ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim Genişletmek için tıkla... Beyonce Pulse kullandım,hala arada kullanırım. Teninize yakışıyorsa alabilirsiniz. Tam kış kokusu.
berceste_ .!.: ben geçen avm de denedim eve geldiğimde o kalmıştı sadece tenimde şimdi almak istiyorum ama yinede size danışayım dedim Genişletmek için tıkla... Beyonce Pulse kullandım,hala arada kullanırım. Teninize yakışıyorsa alabilirsiniz. Tam kış kokusu.
berceste_ Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 10.234 8.399 448 44 21 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi berceste_ #4 3 kere siparişten sonra en sonunda siparişim geliyor bakalım yarın ulaşacak inşallah bu parfümü beğeniriz (eşim için benim parfümüm çok önrmli) adama bir türlü beğendiremedim bu sefer umutluyum
3 kere siparişten sonra en sonunda siparişim geliyor bakalım yarın ulaşacak inşallah bu parfümü beğeniriz (eşim için benim parfümüm çok önrmli) adama bir türlü beğendiremedim bu sefer umutluyum