• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyninde tümör olan arkadaşlardan yardım...

glsm06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
4
1
36
Ankara
Baş dönmesiyle doktora gittim ve benden mr istedi.mr çekildi ve sonucunda sağtarafımda alnımın üzerinde 3cm büyüklüğünde bir tümör olduğunu söyledi. ve ailecek yıkıldık. ne yapacağımı şaaşırdım 2 tane çocuğum var söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken duyan ah dedi vah dedi ve kızlarım duydu. şimdinapacağımı bilemiyorum. daha sonuçları ne getirecek bilemiyorum ameliyat diyolar olsam bir dert olmasam birdert. napacağımı şaşırdım.. bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var bana yazarsanız çok sevinirim...

canım geçmiş olsun benimde yigenimde bayılması ile ortaya çıktı konyadaki doktorlara kalsa hemen ameliyat olması gerekyordu .bizbir tanıdık vasıtası ile ankarada iki ayrı doktora gittik birisi haluk dedan çok ünlü bir doktor digeride aynı hastalıgı olan akrabamızı ameliyat eden doktor filmler muayeneler sonucunda ikiside aynı şeyleri söyledi çok erken teşhis oldugunu iyiki ameliyat olmadıgını şu an kotrol altında 6 ayda bir kontrole gidecek sana tavsiyem çok çok iyi bir doktora muayene olman haluk dedan bizim için büyük şanstı çünkü dubaide kalıyormuş arada bir geliyormuş bizim şansımıza ankaradaydı

acil şifalar diliyorum öncelikle..
Allah yardımcınız olsun umarım ameliyata gerek olmaz iyi huylu bir tümördür

yalnız bende çok baş dönmesi yaşayan biriyim ve çok önemsemiyordum tansiyonum da hep normal ben düştüğü için oluyor zannediyordum..

şimdi söyledikleriniz beni de endişelendirdi acaba başka şikayetlerinizde var mıydı bununla beraber

canlarım hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve fikirleriniz için. okadar zor durumdayım ki öğreneli 2 ay oldu ve baş dönmem hala geçmedi ilaçla azalıyor.içmezsem beynim uğulduyor...3ay sonra yani 1 ay kaldı. tekrar mr çektireceğim. doktor büyüme varsa kesin ameliyat olmak zorundasın dedi .şu anda iyi huylu gibi duruyor ama patolojide ne olur bilemem diyor açmadan göremem diyor...
birde bende baş dönmesiyle birlikte aşırı baş ağrılarım ve nöbetler oluyordu...baş dönmesi başka hastalıkları da tetikliyor...yani iyice araştırılmak gerekiyor, bence vertigo da olabilir, kulakla ilgili, bilemiyorum tabi sana da allah acil şifalar versin.

öncelikle konu sahibi arkadaşıma geçmiş olsun diyorum 9 ay sonra yazdıklarımın bi faydası olurmu bilemiyorum..
bende 2010 eylül ayında ikinci kızımı dünyaya getirdikten 10 gün sonra yüzümün sağ yarısında karıncalanma gibi
uyuşma oluştugunu fark etmemle birlikte çekilen mr sonrası hastalığımla tanıştım..sağ kulak arkasında beyin sapına
yakın 3 cm büyüklüğünde bir tümör..araştırmalar sonucunda ankara gazi hastanesinde doç.dr.memduh kaymaz ile
görüşmelerimde beni inanılmaz şekilde rahatlatan ifadelerle 3 ay icinde ameliyat olmam gerektiği söylendi..tabi bu arada
tümörümün de beyin sapına baskı yapması sonucunda şikayetlerim daha bi değişik hal almaya başladı.hep bi uyuma isteği
denge problemleri iştahsızlık baş ağrısı yazı yazamama unutkanlık daha bicok şey..ocak 2011 de ameliyat olmak icin hastaneye
yattım (bu arada hipotroidi hastasıyım) yapılan tetkiklerde tsh hormonum 84 cıktı ki bunun üst sınırı 5 tir..bu durumda beni
ameliyat etmeleri imkansızdı masada kalma ihtimalim varmış..evime döndüm bebeğim 3 aylıktı yengeme bırakıp gitmiştim
biberona alıştırmaya başlamıştım ameliyat zamanım yaklaşmaya başladığında ve sonuc olarak yavrum memeyi unutmuştu bi
daha da almadı.ilacla hormonumu normal seviyeye indirmem tam 6 ayımı aldı tarıhler 22 haziran 2011 i gösterirken ben saat
11.00 de ameliyata girdim saat 18.00 de cıkmışım..16 saat yoğun bakım zor geçti..odama yürüyerek geldim denebilir.tümörüm
iyi huyluymuş allah'ım korktugumuzdan kurtarsın inşallah..şimdi iyiyim ama yüzümde sağ tarafımda felç kaldı.ikinci bir ameliyat
daha öneriyor sevgili hocam..yüzde 80-90 arası ihtimalle düzelme olabilirmiş..ben beklemedeyim umarım senden de güzel haberler
duyarız canım.sormak istedigin bişeyler olursa yardım etmeye calışırım.

Ezelcim gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını:43:
Çok şükür ki atlatmişsiniz
Konu sahibi arkadasimada gecmis olsun umarım hersey yolundadir..
Benimde korkum bu yonde,
ezelcim özelden görüşmek istiyorum seninle

Ezelcim gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını:43:
Çok şükür ki atlatmişsiniz
Konu sahibi arkadasimada gecmis olsun umarım hersey yolundadir..
Benimde korkum bu yonde,
ezelcim özelden görüşmek istiyorum seninle

canım sana da gecmiş olsun diliyorum..
msj sayım yetersizmiş özelden yazamadım
ama senin şikayetlerin benimkinden farklı
bu düşündüğün gibi bir şeyde olmayabilir
bi mr cektirmende tabi ki fayda var
benim şikayetlerimi konumda belirtmiştim zaten
daha başka soruların varsa cevap veririm

canım sana da gecmiş olsun diliyorum..
msj sayım yetersizmiş özelden yazamadım
ama senin şikayetlerin benimkinden farklı
bu düşündüğün gibi bir şeyde olmayabilir
bi mr cektirmende tabi ki fayda var
benim şikayetlerimi konumda belirtmiştim zaten
daha başka soruların varsa cevap veririm

Şuanda kafamın tepesinde hafif ağrı zoklama var ve gözlerimde yanma sulanma oluyor,
bunlar bende sürekli olağan durum
Netten araştırdım ve çok korktum tanı aynı gibi:((
Pazartesi nasıl geçecek bilmiyorum,

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Benim de geçtiğimiz yaz beynimde bir tümör saptandı ve ameliyat oldum, 5.5 cm boyutundaydı tümörüm ama neyse ki iyi huyluydu. (http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/455155-tumorum-sevgilim-film.html) İnşallah geçer, sıkma canını, bol bol dua et, iyi bir doktora görün, o anlar en iyi tedavi yönteminin ne olduğunu. Allah şifa versin herkese.

öncelikle konu sahibi arkadaşıma geçmiş olsun diyorum 9 ay sonra yazdıklarımın bi faydası olurmu bilemiyorum..
bende 2010 eylül ayında ikinci kızımı dünyaya getirdikten 10 gün sonra yüzümün sağ yarısında karıncalanma gibi
uyuşma oluştugunu fark etmemle birlikte çekilen mr sonrası hastalığımla tanıştım..sağ kulak arkasında beyin sapına
yakın 3 cm büyüklüğünde bir tümör..araştırmalar sonucunda ankara gazi hastanesinde doç.dr.memduh kaymaz ile
görüşmelerimde beni inanılmaz şekilde rahatlatan ifadelerle 3 ay icinde ameliyat olmam gerektiği söylendi..tabi bu arada
tümörümün de beyin sapına baskı yapması sonucunda şikayetlerim daha bi değişik hal almaya başladı.hep bi uyuma isteği
denge problemleri iştahsızlık baş ağrısı yazı yazamama unutkanlık daha bicok şey..ocak 2011 de ameliyat olmak icin hastaneye
yattım (bu arada hipotroidi hastasıyım) yapılan tetkiklerde tsh hormonum 84 cıktı ki bunun üst sınırı 5 tir..bu durumda beni
ameliyat etmeleri imkansızdı masada kalma ihtimalim varmış..evime döndüm bebeğim 3 aylıktı yengeme bırakıp gitmiştim
biberona alıştırmaya başlamıştım ameliyat zamanım yaklaşmaya başladığında ve sonuc olarak yavrum memeyi unutmuştu bi
daha da almadı.ilacla hormonumu normal seviyeye indirmem tam 6 ayımı aldı tarıhler 22 haziran 2011 i gösterirken ben saat
11.00 de ameliyata girdim saat 18.00 de cıkmışım..16 saat yoğun bakım zor geçti..odama yürüyerek geldim denebilir.tümörüm
iyi huyluymuş allah'ım korktugumuzdan kurtarsın inşallah..şimdi iyiyim ama yüzümde sağ tarafımda felç kaldı.ikinci bir ameliyat
daha öneriyor sevgili hocam..yüzde 80-90 arası ihtimalle düzelme olabilirmiş..ben beklemedeyim umarım senden de güzel haberler
duyarız canım.sormak istedigin bişeyler olursa yardım etmeye calışırım.
Size ulaşmam gerek. Lütfen döner misiniz

Back