Arkadaşlar mrb. Ben daha YARDIMMMM konu başlığı altında bebegimi kaybettikten sonra şimdi de eşimi kaybetme korkusu yaşıyorum demiştim. ..Allah razı olsun biraz rahatlamistim. Ancak zamanla ben de şöyle bi şey oluştu...yok inancımı kaybedicem, vicdanimi kaybedicem, işte huzurumu kaybedicem en sonunda da şimdi aklımı kaybetmekten korkuyorum
( şöyle ki ; Allah Peygamber isimlerini duyunca kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. ..inşallah falan gibi kelimeleri söyleyince sanki inanmadan söylüyormuşum geliyo
birisi bana sen inanmiyorsun aslinda diyo...çok garip gelecek ama vicdanimi sorguladigim için galiba o gün dolmuşa elinde kürekle bi adam girdi.Eger ben vicdansizsam bu kürekle birini oldurebilir miyim diyorum yaaa
( ne bileyim çok üzgünüm beynimdeki saçma sapan düşünceleri anlatamiyorum daa...o gün kıyma gördüm dolapta kanliydi aklıma ölmüş birileri geldi
bi kedi alayım diyorum mesela sonra da ya onu öldürürsem diyorum
(((( işimi gücümü tutuyorum ama hep beynimde düşüncelerle...şimdi delirmekten gerçekten korkuyorum
(( eninde sonunda kafayi yiyip eşimle bosanmaktan korkuyorum
(( ki birbirimizi o kadar çok seviyoruz kiii
(( onun benim içimdeki firtinalardan haberi yok tabiki...ne olduysa bu bebegimi kaybettikten sonra oldu...ben çok eğlenceli güleryüzlü bir insandim...psikoloğa gittim geçen gün önüme iki test koydu ki ben onları netten de çözmüştüm zaten. Ne bileyim uğraş falan bul dedi ama bunlari ona söylemedim soyleyemedim bile...bence bi psikolog iyice dinlemeli...arkada hasta vardı falan... ne bileyim yaaa bu durumda olupta iyileşen ya da yardımcı olmak isteyen varsa Allah rızası için yardım etsin
(((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)